הבטחתי ולכן אקיים

אופיר35

New member
הבטחתי ולכן אקיים

לפני יובלות שהייתי חדש כאן(שבועיים) הבטחתי שאחפש מתכון לעוגת שוקולד של מסעדת יועזר שיש באמתחתי ובכן הנה זה: אזהרה: למכורי שוקולד בלבד השחיתות הזו מצרכים: 500 גר' (כן 500 לא טעות) שוקולד מריר מאיכות משובחת ואל תחסכו לי כאן, 70% מוצקי קקאו המינימום. 250 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות 10 ביצים מופרדות 50 גר' סוכר 35 גר' קמח. אופן ההכנה: ממיסים את השוקולד על אדים לאחר שזה נמס תוך כדי בחישה מוסיפים קוביות החמאה ובוחשים עד לקבלת עיסה חלקה. מסירים מאמבט המים ושמים בצד. מקציפים החלבונים לקצב יציב. בנפרד מקציפים החלמונים יחד עם הסוכר לתערבות אורירית ובהירה, מוסיפים הקמח לחלמונים ומערבבים היטב. מערבבתי את החלמונים יחד עם השוקולד שהצטנן מעט ומקפלים לתוך תערובת החלמונים והשוקולד לאחר מכן את החלבונים המוקצפים. חשוב לשלב החלבונים באופן מדורג מידה אחר מידה יוצקים התערובת לתבנית 26 מרופדת בנייר אפיה אופים 15-17 דקות בחום בינוני (180 מעלות) מוציאם מהתנור מכסים העוגה ל15 דקות נוספות. מצננים לפני שחותכים. ואין מצב שהעוגה מחזיקה יותר מכמה שעות לאחר שהתקררה במקום שבו יש אוהבי שוקולד.

r66

New member
אופיייייייייייייררררררררר ../images/Emo24.gif

הרסת אותי - גם שוקולד <המון> וחמאה - יאמממממממ

אופיר35

New member
אוכל אותם

אבל תותים אני אוהב טבעי עם קצפת בלבד בעיקר ללא תוספות כמעט...

r66

New member
אם היית יודייע כמה שוקולדים

אכלתי היום אצל מישי...יאמי יאמי יאמי יאמי....... מכורה ! מודה באשמה
<<בגלל זה פצעי הבגרות
>>

נירהמ1

New member
למכורי שוקולד בהחלט../images/Emo3.gif

10 ביצים, 250 גר' חמאה, 500 גרם שוקולד? שחיתות אמיתית! אני לא אעבור בדלת אחרי עוגה כזאת. סתם, נשמע מצויין.

אופיר! אתה עדיין ער?

אני הולכת, אז אל תשכח לכבות את האור, לנעול את הדלת לפורום ולתת נשיקת לילה טוב ל-כ-ו-ל-ם

נירהמ1

New member
נויה המתכון נכון - כמעט 100% שוקולד

עוגת שחיתות אמיתית! ראיתי אותה בכמה פורומים. שוקוהוליקים לא מפסיקים לפנטז עליה.

r66

New member
רגיל. קצף הביצים הוא זה שיתפיח

את העוגה

למעלה