הבטחתי ולכן אקיים:

הבטחתי ולכן אקיים:

אתמול הבטחתי לכם שאני אביא תמונות של תל אביב (שאני צילמתי)והנה:אני מקיים. נתחיל עם תמונה של עזריאלי מגן ציבורי בפינת ארלוזרוב-על פרשת דרכים.

תמונה מספר 3

התמונה שהיא כמובן של הסיטי גייט צולמה מהמתחם של הסיטי גייט ומעידה כמה הוא מדהים.

תמונה מספר 4

עוד פעם של הסיטי גייט מתחנת אוטובוס בארלוזורוב.(תשימו לב כמה הנער בתמונה גבוה)

תמונה 5 ואחרונה:

התמונה הכי מדהימה שצילמתי ביום הזה. וחידה קטנטונת לסיום! מהיכן צולמו התמונות 2 ו5? רמז מס' 1:הן צולמו מאחד המגדלים הנמוכים בבורסת היהלומים.השאלה היא איזה מגדל? זהו מקווה שנהניתם מהצרור תמונות הראשון שלי. שמחה,בכי,שנאה,איומי רצח בסכין=תגובות יתקבלו בברכה.

בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

כל הכבוד אורן!!!!!!!!!! אתה יודע במה זכית? בסרט |חיזר אי.טי הגרסה העברית ובהמראה לכוכב של et מוג במעבורת חלל מהמאה ה20!!!!! נכון פרס מגניב?????????? הא הא?

בית הראל

לפחות האזור שלו יפה . כלומר האזור של הבורסה

wakshlak

New member
סוף סוף זווית חדשה! יש עוד תמונות?

זווית חדשה! הגיע הזמן! כל הכבוד. יש לך עוד תמונות משם? של הסיטי גייט? יותר לכיוון מזרח? תמונה טובה יותר של הפרזידנט? לכיוון צפון אולי? כל הכבוד! מתי צילמת את התמונות ואיך הגעת לשם? (יש לך חבר שעובד שם?)

DerBleistift

New member
תמונות יפות! (תשובה לאסף)

לא יכולות להיות לו תמונות לכיוון מזרח (ז.א סיטי גייט ואחרים) מאחד ולבית הראל יש מרפסת אך ורק לצד צפון-מערב-דרום. ולמיטב זכרוני, אין לו חבר שעובד שם... וולף-מן פשוט ביקר בניין עם אביו.

DerBleistift

New member
מגדל איילון נראה כזה קטן

ומצ'וקמק. כמה חבל... גובה פי 2 (אפילו יותר, כמתוכנן במקור), היה מקנה למגדל מראה מכובד. עכשיו הוא סתם נראה כמו עוד "בית אבגד" מעוצב, או גרסה מוקטנת ומרובעת, של הסיטי גייט.
בזבוז של מגדל.
אחלה תמונות, אגב... (תגובות נוספות שלי, בהמשך היום)

fireman

New member
חחחחחח אתה אומר את זה

כאילו להכפיל גובה של בניין זה עוד כמה קווים באילוסטרציה ונגמר הסיפור חביבי, זה עולה כסף והמון!

ארזS

New member
יופי. רק בתמונה הראשונה

צריך לעשות התעמלות עם הראש...
אבל התמונות יפות מאוד.

למעלה