הבטחתי ולכן אקיים...

הבטחתי ולכן אקיים...

זוכרים שכתבתי שאני עובדת על החדר של עמית ... אז.. גם היום אני והאבא נסענו לדירה החדשה להמשיך את בחדר (איזו עבודה קשה...) הפעם הספקנו קצת יותר.. אומנם עדיין לא סיימנו, אבל הכבשים כבר על הקיר...האבא התלהב ואפילו עשה אחת בעצמו.. הנה תמונה אחת (וסליחה על האיכות)

ed99

New member
איזה חמוד! גם החדר...

יש לי שאלה: איזה צבעים הקיר עצמו? הכוונה לאיזה גוונים (לא כל כך ברור בצילום). קיבלתי הזמנה לעשות חדר לילד בן 6 שרוצה כחול וקשה לו להחליט האם יהיה לו חדר ים עם דגים וכו´ או שמיים עם ציפורים או אולי לשלב. ונראה לי שאת השתמשת עם שני גוונים של כחול?

תודה, אני השתמשתי בסופרקריל 2000

בגוון כחול סגול (שבסוף יצא סגול מידי לטעמי, אבל לא נורא..) אם אני לא טועה אז המספר הוא 5212 של טמבור. את הגוון הבהיר יותר עשיתי לבד (ערבבתי עם לבן....) ים עם דגים נשמע לי רעיון נהדר (כשעמית יהיה גדול יותר, הוא יחליט כמובן מה יהיה בחדר.. בנתיים האמא מחליטה...) אני אשים לו גם וילון לבן ועדין וציור של הנסיך הקטן, מובייל וכו´.. יש עוד הרבה מאוד עבודה. בית חדש ורק על החדר שלו אני עובדת ודואגת!!!

ed99

New member
תודה!

אז אני מבינה שאת הצבע הכהה פשוט הבהרת. זה רעיון טוב באופן בזה נשאר אותו הצבע אבל בגוונים שונים. נראה שאלך על זה. אגב הכבשים מדהימים. לאותו ילד אמור להיוולד אח או אחות בשבועיים הקרובים ואני מתכננת לעשות לתינוק חדר עם עיטורי כבשים אם זה בן ועם זו בת אז ברווזים או אווזים. לאחות הגדולה שלהם - בת 9 חדר של פיות. (מה שהילדים בוחרים - אנחנו עוברים לדום!!)

1yaeli

New member
האמת שהחדר יצא מקסים...

אבל הדייר שלו, איזה בונבון מתוק, ואני מתלהבת מכאלו קטנטנים מתוקים.

Rוני

New member
איזה בובון ../images/Emo6.gif

ומה עוד היה שם? כבשים?
אחרי שראיתי אותו כלום לא ממש נחשב עשה לי חיוך אדיר אבל אהבתי גם את ביצוע הקיר

אורלי99

New member
ייאאאאא יצא לך חדר מקסים

אבל הילד!!!!! איזה חיוך מטריף יש לו.... לאכול אותו ממש

lilachh

New member
הילד בונבון אמיתי - והחדר יצא ממש

מקסים - איזה כיף לו!!!!!!

toshtosh

New member
החדר מהמהם ממש מרגיע../images/Emo95.gif

והילד כזה פשוש איזה מקסים ממש מתוק רוית

popo11

New member
חדר יפיפיה ! מאד מרגיע ונינוח

והדייר בכלל חבל"ז.

תודה! אני שמחה שמה שמרגישים זה

רוגע.. כי זה בדיוק מה שרציתי להשיג.. עמית פעיל מאוד ביום יום (וגם בלילה...
) אז בתקווה שזה יתן לו ולנו לישון קצת יותר טוב...

למעלה