הבטחתי ולכן אקיים...

shoosh2607

Member
מנהל
הבטחתי ולכן אקיים...

לבקשתכם ובהמשך להודעה של נועה, הורדתי את יישומי האופיס:
1. קובץ וורד כולל טבלה - נפתח יפה, מיושר לימין, עברית כמו שצריך. זהה לחלוטין ל - pages
2. קובץ אקסל - בלגן שלם. העברית הפוכה (םולש במקום שלום), לא מיושר לימין. בקיצור - לא יעיל.
אותו קובץ ב - numbers לא מיושר לימין (כלומר העמודות מסודרות משמאל לימין במקום מימין לשמאל) אבל לפחות קריא.
3. את ה - PP לא ניסיתי.
בקיצור, לא שמחה גדולה. אפשר לוותר.
שיהיה שבוע נפלא

noa_f

New member
אז את אומרת שאין מה להשקיע 350 ש״ח לשנה...

תודה על ההשקעה!

shoosh2607

Member
מנהל
לא ניסיתי

ואני גם לא מתכוונת אז אין לי מושג מה קורה אם משלמים.
מה שבחינם, לא שווה

noa_f

New member
לא, אל תגידי ככה

ממה שקראתי ברשת, אם אתה לא מהמוזרים האלה שכותבים הפוך, האפליקציות הללו כנראה לא רעות.

עם זאת, כולם אומרים שכיוון שאת פייג׳ס ושותפותיה מקבלים בחינם עם מכשיר חדש ובממש מעט עם מכשיר ישן, אין באמת סיבה להתעקש דוקא על אופיס של מייקרוסופט.

וחסרון נוסף הוא שהיא שומרת את הקבצים רק בענן שלה, אם הבנתי נכון (למען ההגינות נאמר שגם התוכנות של גוגל ושל אפל עושות את זה).

אגב, לדעתי, כמו עם המפות: מי שתגיע בקרוב עם ״פייט״ רציני בדמות שיפור השירות שלה באייפד, תהיה גוגל. ושם זה בחינם.

shoosh2607

Member
מנהל
כמו שאמר לי פעם מישהו

"עברית זו שפה לתנ"ך, לא למחשבים".
אין לי מושג איפה הקבצים נשמרים. מן הסתם, איפשהו...
לא הבנתי את הקשר למפות אבל אם אפשר להשתמש ב google maps זה יתרון ענק. תוכנת הנייוט הכי טובה שאני משתמשת בה היום.

noa_f

New member
עד כמה שהבנתי, הבחירה באיזה שירות מפות

אפליקציה תשתמש, תלויה במפתח שלה.
יש מפתחים שנותנים למשתמש אפשרות לבחור (גוגל מאפס, אפל מאפס ואפילו ראיתי פעם את ווייז כאופציה). אבל יש אפליקציות שעובדות אך ורק עם אפל מאפס.
לאור היחסים בין גוגל ומייקרוסופט היום, לא הייתי בונה על גוגל מאפס באפליקציות שלהם. יש מפות בינג? אם כן אז בטח הם ישתמשו בזה...

shoosh2607

Member
מנהל
אם רק היית יודעת

כמה זמן לקח לי למצוא איפה מחליפים את ה -id על מנת להיכנס לחשבון האמריקאי, היית מעריכה את זה יותר

ובכיף

למעלה