הבטחתי ולכן אקיים

elley

New member
הבטחתי ולכן אקיים

יש לי חברה שגרה באירלנד, שטוענת שאירלנד דומה. כלומר, אתה יכול להיות בנקודה באירלנד שמעולם לא היית בה קודם, ולהשבע שהיית בה כבר קודם. כי היא נורא דומה לנקודות איריות אחרות. אחרי ביקור קצר (מאד. שלושה ימים בלבד) בגלזגו ועוד יום אחד בטיול מחוץ לעיר, אני יכולה לומר שגם גלגזו דומה.

ולמה אני חושבת ככה? או:

taliF454

New member

elley

New member
ומחוץ לעיר

יש להם גם משהו שמזכיר את מדבר יהודה, רק בלי השלג בשפיץ למעלה.

יעלי9

New member
לדעתי את הראשונה שמשווה את סקוטלנד למדבר

אחלה תמונות! נראה שניצלת את הזמן היטב.

elley

New member
בתור סטודנטית לאדריכלות

צילמתי בעיקר דברים שלא יענינו אף אחד חוץ מסטודנטים לאדריכלות, כמו פיגומים שמחזיקים חזית של בנין לשימור, שסביבה בונים בנין מודרני ומכוער, או כל מיני כניסות לבנינים או דרגות של נקיון של בנינים.

או הסורגים האלה, ששייכים למגדל חניה בכלל.

elley

New member
וככה נראה

בית העירייה שלהם.

כמה בלוקים לא רחוק מהכיכר עליו מולך הבנין יש בנין אחר, שנורא הזכיר לי את בנין העיריה התל אביבי, או לחילופין, את בנין האו"ם בניו יורק.

אמרתי כבר שגלזגו דומה?

elley

New member
לא רחוק מבנין העיריה

ניצבת לה הגלריה לאמנות מודרנית, שמאופסנת יפה בתוך מבנה ניאו קלסיציסטי מובהק.
לפני הגלריה ניצב הפסל שבתמונה (תהרגו אותי אני כבר לא זוכרת מי רוכב שם על הסוס), שעל ראשו ועל ראש סוסו מתנוססים דרך קבע החרוטים הכתומים הללו. כל יום מורידים עובדי העיריה את החרוטים מעל ראש הסוס ורוכבו, וכל יום דואגים התושבים להחזיר עטרה לרוכבה. וזו כבר מסורת, מסתבר.

elley

New member
בטיול מחוץ לעיר

ראינו מיליון לוכים. כן, צילמתי, אבל אם ראית לוך אחד, די ראית את כולם. מה שכן, את טירת אורקהארט צילמתי די הרבה. למה? קצת כי זה היה מענין, קצת כי זה קשור ללימודים, והרבה בגלל שהיה נורא יפה שם. הטירה ממוקמת על גדות הלוך נס...

elley

New member
ליד הטירה

אפשר למצוא בליסטראה, שאמנם אני בספק אם היא אחת מהמקוריות שהפכו את הטירה לשיירי-טירה, אבל היא ממחישה בהחלט איך מפרקים טירה בלי טיפת אבק שריפה. התחמושת די מרשימה (הרגל היא שלי, פשוט לתת קצת קנה מידה לגודל התחמושת), וממחישה גם למה מלחמה זה ענין של בנים. אין מצב שאני מרימה כזה דבר לרוגטקה האישית שלי, תודה

elley

New member
אוברסייזד רוגטקה היא עדיין רוגטקה

אבל תודה על התיקון

elley

New member
אחרי הסיבוב בטירה

לקחו אותנו לשיט קצר על מימי הלוך נס. את המפלצת לא ראיתי, אבל ליד הטירה השתכשכו כמה כאלה
, וידעתי שאם אני לא אביא הוכחה לא יהיה לי יותר את מי לשחד ב-
באיים הבריטים כשאני באה לבקר.

וזהו בערך. אחרי גלזגו אמנם נסעתי לשבוע לאירלנד, אבל שם שהיתי אצל חברות שטיילו אותי כבר בעבר, ואת התמונות של כל המקומות צילמתי כבר אז, אז לא טרחתי יותר מדי בענין צילומים.

ובזאת מסתיימים שידורינו להערב.

|פסוקו|

bluewolfski

New member
יפה מאוד!

תודה רבה על השיתוף...

אני מקווה בקיץ לחזור לסקוטנלד לטייל כמו שצריך, יותר טבע.

elley

New member
בקיץ זה רעיון טוב

כל החומים/צהובים יהיו ירוק, וזה יהיה לחלוטין מהמם

למעלה