הבטחתי והבטחתי

הבטחתי והבטחתי

ואחרי ששילמתי כל כך הרבה כסף על גוש הפלסטיק הכסוף הזה, אני גאה לבשר לכם שיש תמונות חדשות ומשעשעות של שימי! תהנו :)

סימנים שלוקה הייתה פה

המון ביסים בלחיים. כן, אני יודעת שהוא נראה ככה כמו כלב קרבות אבל נשבעת שבה אפילו לא דימם :) בתמונה הראשונה הוא יומיים אחרי הסירוס, זה למה אדום לו (נשבעת שאני לא מרשה ללוקה לנשוך שם!)

עכשיו אני מבינה למה זה נראה ככה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

איזה יפיוף

טון טון1

New member
שימי אתה מהמם ../images/Emo99.gif

איזה כייף לנו שיש לך מצלמה חדשה, תתחדשי

וואף!!

(אגב, איך ששלחתי את התמונה של הקרמבו הוא הפליץ. כנראה לאות מחאה, חדירה לפרטיות וזה) הוא התחיל לחבב את המצלמה. בהתחלה הוא לא הבין למה זה עושה לו אור מוזר בעיניים אבל כמו שאתם רואים שתמונה - הוא כבר חושב שזה משחק... אני מחביאה אותה טוב טוב

איך שכחתי

תמונה של זיגי, כבר כמה ימים יושבת על המקרר, בין קופסאות השימורים, נבהלת בכל פעם שמישהו נכנס למטבח, וצונחת על המטרה בציפורניים שלופות במידה וזה שימי שנכנס. בתמונה היא דווקא ניראת רגועה. (למען הפרוטוקול - אני לא אוהבת חתולים, אל תכריחו אותי לשים עוד תמונות שלה)

וחשבתם אולי לבדוק את הסיבה../images/Emo35.gif |:

בבקשה, תתייעצי בפורום חתולים.. משהו קרה.. והיא לא נראת רגועה.. אבל היא מאוד יפה

אל תשאלי.. בדקנו אצל טובי המומחים

אף אחד לא ידע להגיד לנו מה הסיבה.. שקלנו לנסוע למומחים בחו"ל, אבל אז בן הזוג שלי עלה על רעיון הגיוני. אולי היא פשוט מפחדת מכלבים! האמת שביומיים האחרונים היא קצת יותר מסתובבת בבית ומנסה להתקרב אליו, אבל עדיין צווחת לשמיים בכל פעם שהוא ממצמץ לכיוונה..
היא מהממת, וגם רכה. אם הייתי אוהבת חתולים הייתי עושה ממנה כרית :)

אהה חיחי הייתי בטוחה שראית

ושאת צוחקת :) שימי הוא שלי, עד לפני שבוע גרתי בדירה בת"א יחד עם שימי ולוקה (שהייתה אצלי באומנה ונמסרה לחברה טובה, שאיתה אני הולכת לשכור דירה) בנתיים, עד שנמצא דירה, אני ושימי נמצאים אצל החבר ברעננה, שלו יש 2 חתולות שלא רגילות לכלבים. זהו

למעלה