הבטחתי ואני מקיים

DEISENHA

New member
הבטחתי ואני מקיים

אז הבטחתי שאהיה פעיל אז אני מנסה אבל אני מבקש שנעשה התפקדות כדי שאדע מי חי כאן עימנו ההתפקדות בצורה הבאה שמי דורון נשוי לדלית שהיא אפילפטית אב לשתי תאומות מדהימות יש לאשתי התקפים מדי יום ולא מצליחים לאזן אותה היא עובדת במשרה מלאה שמח להיות כאן כדי לעזור ולהעזר

חייםלוי

Member
מנהל
בוקר טב התאומות באמת חמודות

בנות כמה הן? מן הסתם הבת שלימיודעת. היא עוקבת בדבקות אחר פורום תאומים ושלישיות וזאת רק בשל אהבת תינוקות. היא עוד צעירה מדי - מתגייסת עוד חודש. לי יש אפילפסיה מאוזנת כבר 40 שנה. עובד כספרן. כל הכבוד לאשתך ולמעסיקים של אשתך.

smagi

New member
בוקר טוב! אז אני מגי

נשואה לנסיך מדהים ואמא ל-2 נסיכות יפיפיות אני בת 30 ויש לי אפילפסיה כבר 11 שנים היו לי תקופות די גרועות עד שהתאזנתי והיום אני מאוזנת כמעט לחלוטין למעט התקף זניח פעם ב..... ברוך הבא. נ.ב התאומות מדהימות מגי

חייםלוי

Member
מנהל
הראיתי את התמונה לבת שלי

היא זיהתה אותן מייד ושאלה: "אוֹרי ורוני לא?"

S E M 151

New member
שלום דורון

אני סימה, סם, כינוי חיבה מילדות, אמא לשלוש בנות, הבת הקטנה הדר בת תשע עם אפילפסיה כללית. מאוזנת בשנה האחרונה בעזרת טגרטול. כל טוב לך ולאשתך וכמובן לבנות התאומות המקסימות האלו. (נורא רציתי תאומות ולא יצא)

hashy

New member
מתפדקת מספר 5

אני בת 30, גרושה עם שותף(הידוע בכינויו בייב). אפילפטית מגיל 12. השנה הוצאתי רישיון מהיגה. מיוצבת כבר כ 6 שנים אך מחליפה תרופות עכשיו בגלל תופעות לוואי והכנה ללידה ראשונה בעוד כ שנה (כך מתוכנן) ומובטלת. נצל"ש - אחותי NAYELI גם מבקרת כאן לפעמים ואני מקווה שהיא תתפקד פה בקרוב ותספר שהיא משתחררת מוקדם מהקבע, נוסעת לחיות עם חבר האנגלי ומבררת על לימודים בתרפיה עם בע"ח [נושא שעלה בעקיפין דרך הפורום הנ"ל]. ברוך הנמצא ונעים להכיר... בריאות לאישתך

qt1

New member
6 אני האמא../images/Emo8.gif יש לי 2 בעלים../images/Emo23.gif

אני בת 41 , מאוזנת 15 שנים , יש לי 2 ילדים , שמה של בתי הוא רוני כמו לבת שלך , לבני קוראים נימי, קיצור של... ניתן לקרוא עלי בהודעת המנהלת ובינתיים אני לא עובדת
. נמצאת בשינוי תרופתי מפני שיצאו תרופות חדשות ורציתי לשנות , בינתיים מפתחת אלרגיה ומניחה שהדברים יסתדרו כבר היום-מחר. נעים מאוד

מספר 7@!

אני זהר, בת 21 (ב21 לאוגוסט...) , אפילפטית רשמית כבר 3 חודשים, לא רשמית איזה שנה וחצי... לוקחת טגרטול, מנסה להתאזן. מבואסת כי אני לא נוהגת לפחות עוד שנה וכי אני במהלך טיפול. כל הבדיקות יצאו תקינות, האפילפסיה אובחנה אחרי ההתקף השני.

למעלה