הבטחתי... אבל...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
הבטחתי... אבל...

למרות הנסיון לארגן ציור "נורמלי" קרי לא קומיקסי בזמן סביר - נתקלתי בחיים עצמם, מגבילים ומלאים בהמון דברים ומעט זמן. אז למרות שביקשת משהו לא קומיקסי, אפרת, ולמרות שעטרה בטח תהרוג אותי על הלבוש (זו לא דמות שלי עטרה... רק נצמדתי למקור) לא יכולתי להתאפק והבאתי את זה במתנה, לשבוע הקרב ובא. נ.ב. - אם אתם לא רוצים יותר עבודות קומיקס, פשוט תגידו... אני לא אעלב.

מאטריקס

New member
די די די! אתם הורגים אותי!

אתם מצליחים לצייר ציורי אנימה מצוינים, ואני כלום! וגם, אם זו צביעה דרך פוטושופ, אז איך אתם צובעים?! אני לא מצליח לצבוע!

G-maN

New member
וואי ,יפה לאללה

קומיקס זה טוב! תמשיך להביא כאלה כמה שבא לך... מאוד מאוד אהבתי את החתימה- ממש יפה. ושאלה למאטריקס , אתה עוסק באמנות??? כי אתה כל הזמן אומר כל מיני כאלה -"איך אתם עושים את זה??" אז אני שואל ברצינות.

SC

New member
היי giri

ב ר ו כ ה ה ב א ה
נורמאלי ? מה זה בכלל ? ראשית עבודה יפה העלת לכאן, שנית את יכולה להביא לכאן כל מה שנראה לך קשור לאמנות. אם אפשר, האם תוכלי לתת כמה טיפים לגבי הטכניקה פה בפורום, בבקשה ? אני מחכה לראות עוד עבודות.

ציור יפיפה

אני הייתי עובדת עוד קצת על הרקע... כי לעומת הדמות הוא נראה סתמי למדי... ומעריצה את סגנון הציור הנ"ל

יקירתי!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

זה נפלא, ושלא תעיזי לא להביא עוד דברים יפים כאלו לפורום! כל עבודה מתקבלת פה באהבה, ביקורת או לא ביקורת. תודה על התשורה. נשיקות

אני לא רוצה

שתתחילו להסתכל עליי מוזר, אבל אני חושב שהציור הזה מעורר אותי מינית חחחחח. מצד שני, אני בן 17, פעם ראיתי גרב וזה עורר אותי מינית... (הקטע עם הגרב כולו אמת חוצמי הקטע של הגרב:)

moti80

New member
לדעתי, רוז´ היא אחת הדמויות הכי>

סקסיות שנוצרו אי פעם....והיא אמורה להיות כזו - יש בה מן דואליות שכזו - היופי והמיניות המוגברים שבה אל מול כוחה ההרסני. מי שלא מכיר אקס מן - אז היא פשוט שואבתא את הכח מכל דבר חי בו היא נוגעת. כשהיא הייתה נערה, היא כמעט הרגה בחור אחד בגלל שהא התנשקה איתו. היא מאוד יפה ומושכת...אך עם זאת קטלנית בצורה יוצאת דופן. בלתי מושגת. מסכנה הבחורה, הייתי אומר...לא יכולה לדעת מגע מה הוא... שמש מוטי

מוטי תיהיה יצירתי

אולי לא הראו את זה בסידרה אבל מאחוריי הקלעים היא עושה פשוט סקס בטוח, מאוד מאוד בטוח, היא ניכנסת לתוך קונדום גדול כזה וככה היא מכוסה :)

moti80

New member
חחחחחח כן, יכול להיות

אגב, היה פרק, שאם זכור לי נכון שהיא התנשקה עם מישהו (לא שוכר מי מהדמויות). זה פרק מסדרת פרקים שמתרחשים על אי מסויים ששם אין למוטציות כוחות (חוץ מוולברין - שהגוף שלו לא בעל כוחות אלא הוא מוטציה מבחינה פיזית) ושם גם לרוז´ שלנו לא היה את הכח ההרסני שלה.... שמש מוטי

giri

New member
באנטארקטיקה... בארץ הפרא...

היה איזה בחור רע (סיניסטר) שהפעיל מכונה שניטרלה את הכוחות של כולם, והחזיק אותם בשבי. ורוג ואהוב לבה - גמביט - יכלו לחלוק סוף סוף נשיקה... אגב, היא התנשקה איתו פעם בלי הגנה - ואחרי שספגה את כוחותיו וראתה את זכרונותיו (גם חלק מהכוח שלה) נבעתה כל כך מסודות אפלים בעברו - שעזבה אותו... ממש טלנובלות הקומיקס האלה, הא?

giri

New member
איך אני צובעת...

הציור הזה הוא למען האמת ניסוי בטכניקה חדשה לחלוטין לי - אחרי שיש לי נסיון מסוים בצביעת קומיקס "סטנדרטית" יותר. זה הולך בערך ככה : הציור המקורי הוא רישום שעשיתי בעפרון ולא היו לי שום כוונות לצבוע. סרקתי אותו באיכות גבוהה מאד, ב - MODE שחור לבן (זה חשוב, על מנת להמנע מהגוונים שהסורק "ממציא" בשוליו של קו שחור... פחות קריטי בשיטה הסטנדרטית, אבל פה כן). את הציור פתחתי בפוטושופ, והגדרתי את השכבה שלו ב - BLEND MODE (זה האופן בו היא מוצגת על גבי השכבות התחתונות) MULIPLY, בשקיפות (OPACITY) של 100%. עכשיו יוצרים מתחת שכבה של צבעים שטוחים - וצובעים בה משטחי צבע שטוחים - צהוב, ירוק וכו´. בין שתי השכבות יוצרים שכבה נוספת של הצללות - וב עובדים עם AIRBRUSH, SELECTIONS+FEATHER ועוד מגוון טכניקות מוזרות להשגת האפקט הרך או המבריק... אם גם זה מעניין מישהו יש לי דוגמה עם הסבר, אני אעלה אותה אח"כ. את שכבת הרקע עושים מתחת להכל... ולא השקעתי בה מטעמי עצלות...
תודה לכולם על המחמאות, ועוד יותר על הביקורות... ובטח שהיא סקסית!!!

למעלה