הבטחות צריך לקיים..

danezeq

Member
אוקיי - תעדכן אותי ../images/Emo13.gif

ואל תשכח - הכתמים השחורים ניתנים לניקוי בקלות כשהם רטובים ומומסים - כשהם יתייבשו - אי אפשר להוריד אותם - עד ללימון הבא

Starway

New member
המערכת שלך...

יש לך מערכת של MAPX וונוס???? זו המערכת שנשמעת הכי גרוע בעולם!!!!!!

danezeq

Member
למה אתה קובע את זה?

מאפקס נשמעים מצויין לפי דעתי אם מכוונים אותם נכון - גם במערכות הכי זולות שלהם "הכי גרוע"? שמעת פעם מערכות של peace, asama,century, world max, power beat? mapex היא לא טאמה וימהה -אבל היא טובה פלוס

HelloweeN

New member
חחחחח....

מה אתה מנסה לעשות לנו סיוטים ????? תעדכן ת´סקר המיזדיין אחי ! ותעיף את סנצ´ורי קיבינימט!

Starway

New member
גם הגודל לא נוח!!!

אתה אולי צודק לגבי הכיוון, המערכת של חברי נשמעת פשוט נורא!!! אחת שתי שאלות?? איך אתה מסתדר עם הגודל של הטאמטאמים??? ועים הפדאל הזאת??? מעניין אותי אם באמת אנשים אוהבים לנגן על מערכות מוגדלות... (לגבי הסאונד... המערכת שלי מכוונת לפי הטעם שלי ובערך כל מתופף שנישבא אליי, מתחיל לכוון אותה מחדש... כי היא נשמעת גרוע לדעתם. לאן אני חותר??? שסאונד זה עיניין של טעם.!!!!). בילבלתי קצת... אין לי כח למחוק..

Starway

New member
למה לעזוב??

הבנאדם העלה תמונה של הסט שלו, אז אני חווה את דעתי... הוא יכול לקחת את דעתי ולהחליף סט (אני לא מאמין שהוא יעשה את זה...) או להגיד תודה רבה אבל לא תודה... וגם חיזוק חיובי: אחלה מצילות!!!!!! אני מת למצילות הללו!!!

danezeq

Member
רוב המערכות הם בגודל הזה- מה הבעיה?

איזו מערכת יש לך? אני יודע שפרל, דגם מדוייק? (לא שאני נגד מערכות עם גדלים קטנים אני אוהב את שניהם) אם אתה רוצה לשמוע איך היא נשמעת (היא ואני
) תלחץ כפתור ימני ואז "שמור בשם" members.tripod.com/telavivjaffa/keta1.wav ואם לא עובד - אז כאן: http://www.geocities.com/danezeqa/keta1.wav בעתיד אני יעלה עוד הקלטות (יותר צפויות ומתונות, במיוחד בשביל tkz
)

Starway

New member
אל תיקחו את זה אישית!!!

אני לא רוצה לפגוע באף אחד!!!! אני סתם לא אוהב מאפקס!!! ואם כבר שאלת לי יש מערכת של פרל מסידרה קצת ישנה בשם: EXPERT SERIES (אם זה אומר לך משהוא...) אני אחזור מפרויקט משואה ואני יעלה תמונה... (מחר אני נוסע תאחלו לי נסיעה טובה...

danezeq

Member
בקשר למאפקס

מה רע במאפקס? - אז נכון יש חברות שאני הרבה יותר אוהב והרבה יותר הייתי רוצה מערכת שלהם אבל כרגע מאפקס וונוס מספיקה לי - ואני בטוח שגם לשנים הקרובות

Starway

New member
בכיף שלך...

אם ככה אז סבבה לך ונסגור את זה כאן..!!!! אתה מנגן בהרכב או משהוא???

danezeq

Member
עדיין לא -

דגש על המילה "עדיין"
למרות שכבר נגנתי המון פעמים עם חבר שלי (הוא על גיטרה) אבל אין לנו את אותו טעם במוסיקה - אז וויתרנו

danezeq

Member
ובכן..

שני הקראשים באו עם המערכת - אז אין לי מושג את הספלאס (של טורקיש) קניתי בטורקייה (הוריי
) ואני לא זוכר כמה הוא עלה -שכחתי והייט ב 500 ש"ח (יד שנייה) בקשר להייט - השתלם לא?

HelloweeN

New member
אממממ... לא רע !!

למרות שעם קצת חיפוש אני חושב שאפשר למצוא יותר זול, אבל זה עדיין מחיר סביר מאוד !! אחלה מצילות!!

למעלה