הבטחות יש לקיים

הבטחות יש לקיים

היה היתה אלה שחצנית שאת עצמה חשפה ופתאם התחוור שככל האדם היא ואפילו את ליבי שבתה בפשטותה ,אז למה להתייחס רק לכינויים ולהפלצות וירטואליות?! ואם האלה היא סתם עקרבית אז לא נותר לי אלא להתנצל אם שפכתי עליה קצת ארס

גלcom

New member
אל תתאכזב ארבלון......

יש לי שיר שתשיר לה......לאלה: ``אלה..אלה.. תגידו לי מה קורה ..לה מה הבחור עושה לה? אלה ..המיסכנה....`` ``מאמינה,מאמינה...זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע גדול.......................`` ..............עכשיו היא בטח תגיב לך ! ***********אחרי הפלצה ורטואלית כזו************* ואם לא...........אשלח אליה את טלי!!!

בקשתי עזרה ולא כוס תרעלה

למה להלך על האלה אימים?זה מה שלמדתי אותך בשעותינו היפות?-ניראה שדרושים לך עוד כמה שעות לימוד...לא להתייאש את עדיין התלמידה הכי טובה!!

גלcom

New member
נוסטלגיה...נוסטלגיה....

אתה באמת מורה טוב אבל כמו כולם רק בן-אדם.... אני זוכרת שלמדתי ממך איך להאכיל את החברה ברגלי צפרדעים... מסתבר לי מיום ליום.. שנותרה לך חתיכת רגלית צפרדעית בפה(גם אתה מאמין לעצמך?) אני רואה אותה מכאן....תקועה לה בין שיניך כמו קליפת תפוז. ועז רע ......יש לי בשבילך רק על המנגל!........כוס תרעלה?......כבר שתית(רק אל תמות לי פה)

עדיין מוכן להעיז

זאת את שעשית תפנית וסגרת דלתות אני נשארתי אותו אחד שמחפש את מה שאת ידעת להעניק

גלcom

New member
ארבלון?.....אני יודעת!

הדלתות היו סגורות כדי שאתה תתקרר כשהיכרתי אותך היית יותר מדי חם... הגשם בחוץ קצת יישפיע לטובה ואני רק שמחה בשבילך...! הלא כוונתנו היתה לסלול לך..את הדרך לאושר ,ואני מאושרת בשבילך ......התיווך עזר....(מה עם אחוזים?) אני כמו תמיד אתן לך חיוך......עם קריצה קטנה לעתיד יותר שמח. יחזקאל תמיד אצלי ראשון (זו הסיבה לפלדלת)!אין כמו הישן והטוב!!!(רק משתבח עם הזמן) ולך אתן חיוך.......סתם כי בא לי: שרירן..נכנס לבר וצועק: מי מסוגל עלי? אף אחד..לא עונה. למחרת אותו הדבר....מי מסוגל עלי? ושוב..אף אחד לא עונה. ככה..כל השבוע...כל החודש.... עד שיום אחד הוא נכנס וצועק: מי מסוגל עלי????? קם משהו יותר גדול ממנו,יותר שרירי ויותר מפחיד- וצועק:אני מסוגל עליך!! הבחור מסתכל עליו ואומר:מי מסוגל עליי ועליו? ושייהיה לך יום טוב...............ד``ש לטלי(אם בכלל נשאר ממנה משהו?) כי מושה...רק מתחזק!!!:cool:)

תמיד העדפתי עבודת צוות

בשביל לקדם את הרעיון הסכמתי למסיבת הסחינה אך את סובבת עוד סיבוב במנעול הפלדלת

גלcom

New member
הצצתי.......וניבהלתי...:cool:)

זה רק בכדי שהריח יצא לכל החברה המתיפיפים כאן.....לשם שינוי אוכל עם תבלינים.....חריף..וקצת מפולפל... למתוקים ...שנוהגים לאכול קציצות עם גזר מתוק... קצת גיוון....שעם הזמן שינה כיוון... אגב חשבתי על הכסף שיש לך.... אתה -מליונר בצרות!!!

גלcom

New member
אתה וואחד......מניה.......!!!

לא להתנצל..........יש כאלה שנהנים לאכול את הכסף שלהם בתאבון......יש לי מזלג....מזמין אותי לארוחת גורמה ?

כאשר התפשטנו בחדר.....

הייתי כנה בדיוק כמו עכשיו ואת...? לא רציתי כאן אבל את ביקשת לתגובות של אחרים אינני אחראי לחוש ההומור של גל לא ביקשתי ממך להתרגל אפילו אותי הוא מפתיע לבקרים ואפילו המייל נבהל וחזר ולא בגללי המייל שלי אמיתי וגלוי ואם תרצי תמצאי את הדרך.... כן,ציפיתי לתגובה אך לא רועמת!!!

למעלה