הבטחה!

הבטחה!

אני מבטיח לכם דם ודמעות ומלה שלי זו מלה, ואם אני מבטיח לכם דם ודמעות, אז כולם יודעים שזה דם ודמעות, שלא לדבר על זיעה. עוד מעט יהיה לכם רע מאוד, ומלה שלי זו מלה, ואם אני אומר שיהיה רע מאוד, אז תהיו בטוחים שיהיה רע מאוד, ואולי אף גרוע מרע. ללא שמץ תקוה תמשיכו לחיות, ומלה שלי זו מלה, ואם אני אומר שתמשיכו לחיות, אז כמה באמת ימשיכו לחיות, אך אל תשאלו בשביל מה. הבטחה/חנוך לוין

ציטוט של רבין?

מטקס חתימת הסכם אוסלו בהתייחסו ל"קרבנות השלום"? אכן כל מילה במקום! אבל היום ניתן להפסיק את זה , אם יהיה קצת רע עכשיו ונכנס חזק ברשות עד חיסולה , אמנם נשלם מחיר מסויים אך העתיד יהיה טוב ולא רע. ולא יהיה יאוש תהיה תקוה ולא ידברו על פינוי אלא על בניה ולא על ירידה אלא על עליה. בקיצור נחזור לימים הטובים לפני שכוחות האופל הביאו עלינו את אוסלו. אז גם לחנוך לוין יהיו את מתי המעט לובשי כתנות המשוגעים שילכו אחריו כמו בימים הטובים כשהארץ היתה שפויה וידעו יפה יפה מי מטורף ומי שפוי וידעו להעיף את מלכת האמבטיה מחוסר צופים. כי אז הטירוף היה בשוליים וכיום הוא במשרד החוץ ובמשרד הבטחון. אז קדימה לחיסול הרשות , יהיה קצת רע זה לא נורא , אח"כ כמו אצל צ´רצ´יל יהיה הרבה יותר טוב.

כולו היה עילגות אחת גדולה

אבל להקריא את מה שאחרים כתבו הוא בכל זאת ידע .... ובערוב ימיו האדיוט החל להעריך את כל אלו שהוא בז להם כל חייו , ראה הפיוס עם המשתמט גפן כך שאולי הוא שאב את מקורותיו מעוד מים עכורים. לצערי , לא אני נותן את ההוראות ולכן השאלה למה אני מחכה היא לא במקום. השאלה היא כמובן , למה שרון מחכה?......

אם תרצו אין זו אגדה

יותר מדי זמן הלכנו לפי ההזיות של ערפאת ושליחיו אצלנו הגיע הזמן לחזור להזיות של הרצל שהוכיחו את עצמם קצת יותר... יקח לשרון זמן אבל בסוף גם הוא יבין שפרס כמו בגשר על נהר קוואי התאהב כל כך בתהליך ששכח שיש גם מדינה. ברגע שזה יקרה שרון יעיף את פרס לאן שמגיע לו לעוף ויחסל את ערפאת.

את התסריט של החיים אנחנו כותבים

ובכל זאת אני לא מאמין שהיה תסריטאי או במאי שהיה מספיק מטורף לעשות סרט שיהיה כמו מה שקורה אצלנו כיום. אם היית מביא לאיזה סופר את מה שהתרחש כאן ב8 השנים האחרונות ההרס העצמי הטירוף האווילות והעיוורון שהחלו עם הבאת המחבלים וציודם בנשק וממשיכים בהגנה עליהם גם תוך כדי שהם רוצחים וממשיכים ורוצחים בנו הוא היה אומר שהקהל לא יקנה את זה והתסריט לא אמין. ואכן הקהל לא קונה את זה ולכן זרק את פרס מהשלטון חכה עוד קצת וגם שרון יבין שזה הצעד הנכון והוא לא צריך להלחם את מלחמות העבר כש"השמאל" לצידו כי כיום כבר אין בארץ שמאל

אז מה הבעיה .....פיש?

אני בעד לזרוק את הבוגד פרס, מהממשלה ולצאת מיד למלחמה שראשות הימין הקיצוני, למי אתם מחכים?

אני בעד!

צריך לצאת למלחמה נגד הרשות הפלסטינית ולכבוש חזרה את כל שטחי A. לשם כך יש לעשות את הצעדים המקדימים הבאים: 1. לזרוק את שמעון פרס וחבורת הבוגדים, מהממשלה. 2. להפציץ את סכר אסוואן, כדי שהמצרים יתעסקו בצרות שלהם. 3. להנחית מכת מנע על טהרן. 4. להפציץ את כל קני הטילים הסוריים. 5. לחסל את סדאם חוסיין. אני בטוח שבשוך הקרבות אפילו ליברמן לא ייצא מהבית מבלי להסתכן - בסקילה!

לא צריך להיות כל כך דרמטי

לא צריך לערב את כל המזרח התיכון מספיק לחסל את ערפאת ורשות המחבלים שלו כאן בצעדים הבאים: א. הפצצת המשרדים המנהלות מחסני התחמושת וקווי התקשורת של הרשות. ב. הצהרה ישראלית שאין לנו שום רצון לפגוע באוכלוסיה אזרחית אלא רק במחבלים (וכל לובש מדים הוא מחבל) ג. קריאה ואזהרה לכל מי שיש לו נשק לבא ולהפקיד אותו בידי צה"ל ואז לא ייענש. ד. כניסה למרכז הערים מי שלא יסגיר את נשקו מרצונו יירה. להערכתי לאחר צעדים א´ וב´ הרשות תקרוס ורוב מוחלט של המחבלים ייכנע. יהיה קצת יותר קשה כי כמובן השמאל הישראלי יתקע סכין בגב וייחזק כהרגלו את האויב אבל בסוף זה יצליח. התנחלויות חדשות יקומו והשקט יחזור אל הארץ 40 שנה. דא"ג כתבתי לך תשובה לשאלתך מעש ידידי אבל משום מה ראיתי שהכל נמחק , מה הכללים למחיקות כאן?

כנראה שמרוב מחיקות....פיש!

אלוני מוחק גם בטעות!
בכל אופן, אני רק רוצה להיות בטוח שאם נעשה כדבריך לא נותקף בטילים בליסטיים או כלי משחית אחרים - אני לא מבין למה אתה מתנגד לנהוג בזהירות מירבית?

למעלה