הבטחה שהוגשמה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
אם לא אני צריכה לנהוג

למרחקים ארוכים אני מוכנה להגיע גם לחצי השני של כדור הארץ תודה זהבוש

אטיוד5

Active member
בלי אאוטינגים בבקשה

פרטים אצל פנטזיה והניחו לי ... ... ... ... לצחוק בשקט

זהבוש

New member
שקדי מה לא ברור

סך הכל מפגש פורום אצלך בקיבוץ! יותר ברור מזה לא יכול להיות, בסוף חודש פברואר 2002 . אני מקוה שעכשיו זה ברור?!?!?

שקדי

New member
אני בכלל ת´כוונתי.............

לרמזים שאטיוד פיזר ולא פירש כל השאר ברור.....עם כמה נעלמים..........

magy

New member
קבעתם משהו עם שקדי?

ספרו גם לי. מי, מתי, איך, למה, איפה, כמה, ולמה.......

שקדי

New member
ולמה לא מתיעצים עם החבירה המנהלת ??

אתם יודעים כמה מקבלים בצבא על עקיפת סמכות????

magy

New member
החבירה מנהלת לא שותפה

לכל הטיולים שמבצעים חברי הפורום הנכבדים. היא אחראית רק לטיולים שלה.....וגם זה בקושי......

זהבוש

New member
חבירה מנהלת האם אינך קוראת../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

את דברי כל חברי הפורום? האם לא הבנת עדין שיכול להיות שנפגש בחודש הבא. ואני לתומי חשבתי כי מינהלת חייבת לקרוא את הכל ולהשתדל לענות גם על הכל ולהיות ערה מספיק לכל סוגי הכתיבה עם זה שיר, עם זה סיפור ועם זה סתם ויכוח סרק, כנראה שאני לא הבנתי מה הוא תפקידה של המינהלת ושוב סליחה.

magy

New member
טעות בידיך זהבוש

אני קוראת לא רק את התגובות.....גם את המשפטים, גם את המילים, גם את האותיות. ומדי פעם גם את האייקונים........שגם הם אומרים לא מעט. גם את סימני הקריאה, שאלה.....וכל פיסוק אחר...... אני ערה.........מארץ הערנות........ קוראת לא פעם, פעמיים ושלוש......... אני יודעת שאת מגיעה...... אני יודעת שתוכננו דברים...... אַבל...........והאַבל הוא............אַבל גדול............... ואת האַבל , את לא מכירה........... רואה? יש אבלים שלא כותבים עליהם בפורום........

זהבוש

New member
באם עשיתי משהו חריג ,אנא וודאי אותי

כך שאוכל להשתפר ולשפר בכל מקרה סתתתתתאם נסחפנו להשתובבות של שאלות ותשובות בהתאם שאני לא רואה בהם פגם, ובקשר אליך אין לי ספק שאת ערנית בצורה בלתי רגילה ואת זה רואים בפורום לאורך כל הדרך. ושוב איתכם, ושוב איתכם ועל כל ישראל ,,,,,,,,,,,,,,,

magy

New member
לא. לא עשית שום דבר חריג....

כך שאין לי במה ליידע אותך.......הכל בסדר.......זהבוש......... סתם מצב רוח קדורני.......

למעלה