הבטחה שהוגשמה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הבטחה שהוגשמה

הבטחתי הבוקר לחונה שאשיג את המילים....... השגתי ............ואל תשאלי באיזו דרך...... תחשבי על המנגינה..............הנה המילים............ ולא קוראים לזה....."הולכת בעקבות פנטזיה".......גם אני טעיתי קוראים לזה................. ברנדי וג´יטאן.... יהודית רביץ פתאום דחוף לך לעזוב הכל הם יסתדרו ואת אומרת - לא זקוקים לי הילדים גדלו למעני מי - למען מה בורחת משיגרה יוצאות מתוך קופסא שמורה עדיין את יפה הולכת בעקבות פנטזיה רומן סוער בתוך עשן לרקוד על חוף הים כל לילה כל הלילה לא עוצר לך את הזמן והוא לוחש בשיערך מילים של אהבה וריח נעוריו מעיר ליבך שכבר כבה הכל נראה לך אפשרי וזו רק התחלה ויש דברים שלא עשית ואת עוד יכולה ללכת בעקבות פנטזיה כמו פרפר אל תוך האור ומה עם הגשרים שאת שוברת אם הקסם פעם יעבור אהבה וענן ריח ברנדי וג´יאטן אהבה בעשן מול הרוח והים ללכת בעקבות פנטזיה לצבוע את הכל וורוד לרקוד על חוף הים כל לילה כל הלילה הוא אוהב אותך מאד ואיך שכחת שהתחלות נראות כמו הבטחה לפני שהשיגרה כיבתה את יופי הבריחה את מאבדת את הראש תגידי מה איתך הרי הסוף ברור מראש אני דואגת לך הולכת בעקבות פנטזיה ללכת בעיקבות הסתיו הרי ג´יטאן היא רק סיגריה שנעלמת בעשן הבטחתי ..........קיימתי....................

בראבו! אולי ידוע לך במקרה

מי כתבה את המילים?!

../images/Emo51.gif ידעתי שאפשר לסמוך עלייך !

השיר כל כך יפה והמנגינה כובשת. כל היום זימזמתי את המנגינה. איך השגת את המילים? חזרנו זה עתה מהצגה בשם "זרים". עם מוני מושונוב וסנדרה שדה. הצגה לא קלה (זיקנה וחוסר תפקוד משולבים בבעיית הזרים בארץ). משחק מעולה שריגשני עד דמעות. ממליצה בכל לב ! לילה טוב נוסטלגים - תחלמו על פיות

זהבוש

New member
בוקר טוב ונעים לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

חונוש אני שמחה לשמוע שראית את ההצגה בביקורי האחרון ראיתיה ומאד נהניתי , מקווה שבחודש הבא לקראת סוף פברואר אגיע שוב ואני מקוה לראות משהו חדש , המלצתך תתקבל בברכה. בי בי מכאן

גל-עמית

New member
היי אחותו.....

כן, יש לי......במחשב..... בגלל עיסוקי ותפקידי, משרדי בקומת החנייה ליד חדר המחשב..... יש לי קרם מיוחד נגד שיזוף מתאורה פלואורוסצנטית........

דודו21

New member
קרם מיוחד לשיזוף

הקרם שלך פלא הוא שיזופו הן בצל והן בשמש אין מורך בחוף ים היות וכמו הבזק זה נעלם

השאלה הייתה לזהבוש בניכר-את

מצב השמש ליד מסעדות השרצים ,אני יודעת כבר. תצא קצת לאוויר תריח את מגרש החניה יש יופי של שמש היום (אצלי יש לפחות) פעם -בשביל הנוסטלגיה , לא הרשו לי להיות בשמש בשעות הצהרים, ואם כן-עם מימיה של פלסטיק וכובע שוליים. זה לא ממש עזר לי או להם והם באו בהמוניהם , תחילה על קצה האף והלחיים על הסנטר וליד האוזניים. הנמשים כמובן. אלא מי?

זהבוש

New member
לאחותו ולכל המעונין יש שמש אבל../images/Emo42.gif

כפי שאת יודעת זוהי ארץ שיושבת על קו המשווה, ולכן, נירובי במיוחד יש בה רוב הזמן שמש ובלילה גשם, וזה מה שעושה את העיר הזו למאד מיוחדת, כרגע אני חוזרת מהבריכה אחרי ששהייתי בה כמעט כל הצהריים כלומר משעה 11 בבוקר ועד 3 אחרי הצהרים, בקיצור ממש כייף למרות שזוהי יחסית שעה בעונה הזו של שנה פחות חם והשמש מאד מלטפת ולא מעיקה, יש תקופות שזה בלתי אפשרי בשעות כאלה לשחות כי החום הוא בלתי נסבל. ואכן אחרי שאני קוראת את הבוקר טוב בפורום, או את מה שנכתב בערב קודם, אני לוקחת את עצמי בדרך כלל לבריכה ושם אני נהנית מזיו השמש ומהשחיה שזוהי כיום ההתעמלות כמעט היחידה שאני עושה כך שזה נהדר. אני מאחלת לכם יום נעים וחמים

../images/Emo104.gif זהבוש

תעשי חיים ואנחנו ? גם ! נשתדל עד כמה שאפשר
מכינה לך רשימה של הצגות ומופעים לכשתגיעי.

טרה10

New member
הבקורת של יוסי חרסונסקי יותר

ארוכה מהדיסק..ואני כבר מזמן לא הייתי במכבסה..! אבל לכל מי שכותב יש גם מי שקורא..! איני יודע אם שמעתם..אבל בהקשר לבקורות..צויין שהראיון של רון מייברג עם יהונתן גפן..על הספר החדש..כלל יותר חמרים על רון מייברג..! זה מה יש.! [נבדק]

זהבוש

New member
פנטזיוש , טרם, אבל בסביבות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוף פברואר אני מניחה עם לא יהיה שינוי בכל אופן מפגש זה תמיד טוב לכל המעונין. וכמובן הפעם נראה לי שנתחשב בצפוניים, מה אתן אומרות
כמו כן אני מקוה שיהיו יותר משתתפים. אני מקוה לשמוע מכן בקרוב.

זהבוש

New member
פנטזיוש, אני אקח אותך,../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לא אוהבת תמונות, מעדיפה אורגינל ובטח איתך.
שיהיה בוקר טוב לכולנו, ובשורות קצת יותר נעימות ממה שקראתי הבוקר.

שקדי

New member
לאן נוסעים ?????../images/Emo2.gif

בקר טוב זהבוששששששששש או שאצלכם זה בכלל לילה................ספרי ספרי

זהבוש

New member
שקדי צהרים טובים לך, אנחנו../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

מתכוננים להפגש אצלך בקיבוץ ,בביקורי הקרוב כנראה בסוף פברואר, ומאחר פנטזיוש ביקשה להפגש בביקורי הקרוב, הצעתי לבקרך בקיבוצך, ולשם שינוי אולי סוף סוף נפגוש אותך. בבקורי האחרון השתמטתה, סתתתתתתתתתתתתתתתתתאם

למעלה