הבטחה שהבטחתי מזמן.

scudnick

New member
הבטחה שהבטחתי מזמן.

לפני הרבה זמן, לאחר שפירסמתי תיאוריה מפגרת לגמרי בקומונה על הקשר של The cage של סונטה ארקטיקה לנאצים [לחצו כאן בשביל התיאוריה] אמרתי ליעל שאפשר לקשר כל שיר לכל דבר, ואז הבטחתי לה שאני אוכיח לה שבעצם ABPE של סונטה ארקטיקה נכתב על הטלאביז. ובכן, הנה זה. אני יודע שזה עלוב, אבל זה 3 לפנות בוקר, תעזבו אותי במנוחה!
Wake up my child, hope is here. - "בוקר טוב ילדים! כאן לה לה, פו, טינקי ווינקי ודיפסי!" With the vengeance we have no time to bleed. - עם נקמה אין זמן לדמם, "נקמה זה רע! תהיו טובים!" My only world filled with fear. - "העולם מלא בפחדים, אבל אל תדאגו ילדים!" I never saw the sower of the seed. - מעולם לא ראיתי את זורע הזרעים. "דיפסי על סמים, ילדים, תראו איזה שטויות הוא מדבר!" Where is the world we had? - "דיפסי לא יכול למצוא את העולם מרוב הירואין! ילדים, מיצאו את העולם וצבעו את שאר התמונה בצבעים עליזים ושלחו לציור השבועי לילד!" Who can ever save you and your little lives? - "דיפסי עכשיו פריק קשוח ואפל והוא מדבר משפטים קשוחים ואפלים, כמו כל מיני שטויות כאלה" A child guides a child guided (child). - "הילד המפחיד בשמש ידריך אתכם!" A child is never guilty, - "ילד לעולם לא אשם, אתם יכולים לנדנד ולהציק להורים שלכם כמה שאתם רוצים!" But you should not run free... - "אבל לא לרוץ לכביש, ילדים! כי אז אתם נמרחים על הכביש ומתים וזה מזיק לרייטינג!" The grave is open, - "הקבר פתוח, קפצו פנימה ושחקו עם מר שלד! שלום מר שלד! מה שלומך היום?" Let us pray without remorse. - "יאללה שתקו ועופו לי מהעיניים, לפני שאני אתחרט. דיפסי, יש לך את הכסף שלי?" Empty the cradle with fire for them once again. - "כן, הייתי צריך לשרוף תינוק בשביל זה, אבל לא נורא" Why not look through your fingers what they've done? - "אכלת אצבעות דגים כאלה לארוחת צהריים? ידעת מה הם עושים לדגים המסכנים לפני שהרגו אותם??" Your own blood will clean the blood, - "דםםם! אנחנו פריקים, טלטאביז פריקים!!" For now the glory days are gone. - "פאק, הרייטינג צונח. כולם לחייך כמו מפגרים ולהתרוצץ על הרצפה הירוקה שהילדים הטיפשים חושבים שהיא דשא!" Time has come for everyone - "זה כל הזמן שלנו להיום, ילדים!" To think what we have done. - "תחשבו על מה שאתם עושים!" Open your eyes and see, - "תסתכלו ימינה ושמאלה ולפני שחוצים!" It's not a dream. - "מטאליקה זה לא דרים ת'יאטר!" You aim for a common goal, - "טלטאביז, טלטאביז!" You are one with your foe. - "לה לה! דיפסי! פו! טינקי ווינקי!" If only we could wake up soon and scream. - "אם תתעוררו באמצע הלילה ותראו אותנו תצרחו! מוהא הא הא הא הא!" Abandoned, pleased, brainwashed, exploited, - "[החוכמה] נטשה אתכם,[הסמים] מענגים אתכם, [אנחנו] שטפנו לכם את המוח [בשטויות], ניצלנו אתכם [לדחפים המיניים שלנו, דיפסי אוהב ילדים קטנים!]" Madness has a reason. - "יש סיבה למה מראים MADTV מאוחר בלילה!" Throw money at the problem and it will remain. - "נעשה כמו מייקל ג'קסון - ניתן לכם כסף ואתם תשתקו ולא תלשינו על דיפסי" Your life has no value for them, - "רוצים שקל?!" "Violate me and this never ends. - "תחללו אותי! כמו חליל!" My children will then hate you too." - "הילדים שונאים אותנו, אבל אנחנו מחייכים! טלטאביז!" The grave is open, - "הקבר פתוח, קפצו פנימה ושחקו עם מר שלד! שלום מר שלד! מה שלומך היום?" Let us pray without remorse. - "יאללה שתקו ועופו לי מהעיניים, לפני שאני אתחרט. דיפסי, יש לך את הכסף שלי?" Empty the cradle with fire for them once again. - "כן, הייתי צריך לשרוף תינוק בשביל זה, אבל לא נורא" Why not look through your fingers what they've done? - "אכלת אצבעות דגים כאלה לארוחת צהריים? ידעת מה הם עושים לדגים המסכנים לפני שהרגו אותם??" Your own blood will clean the blood, - "דםםם! אנחנו פריקים, טלטאביז פריקים!!" For now the glory days are gone. - "פאק, הרייטינג צונח. כולם לחייך כמו מפגרים ולהתרוצץ על הרצפה הירוקה שהילדים הטיפשים חושבים שהיא דשא!" Now, when it seems that we have nothing to believe in, - "טרללה, אין לנו כלום לומר!" Maybe we should be waiting for the rock to come. - "אולי נקשיב לקצת רוק או מטאל?" For our children soon have nothing they should learn. - "יה! צ'ילדרן! גרואול!" Woo-ooo-oooo... - "אופס, הפלצתי חזק מדי?" Time has come for everyone - "זה כל הזמן שלנו להיום, ילדים!" To think what we have done. - "תחשבו על מה שאתם עושים!" Open your eyes and see, - "תסתכלו ימינה ושמאלה ולפני שחוצים!" It's not a dream. - "מטאליקה זה לא דרים ת'יאטר!" You aim for a common goal, - "טלטאביז, טלטאביז!" You are one with your foe. - "לה לה! דיפסי! פו! טינקי ווינקי!" If only we could wake up soon and scream. - "אם תתעוררו באמצע הלילה ותראו אותנו תצרחו! מוהא הא הא הא הא! ולמקרה שלא הבנתם מה אמרנו הרגע, אנחנו אומרים את זה שוב!!:" Time has come for everyone - "זה כל הזמן שלנו להיום, ילדים!" To think what we have done. - "תחשבו על מה שאתם עושים!" Open your eyes and see, - "תסתכלו ימינה ושמאלה ולפני שחוצים!" It's not a dream. - "מטאליקה זה לא דרים ת'יאטר!" You aim for a common goal, - "טלטאביז, טלטאביז!" You are one with your foe. - "לה לה! דיפסי! פו! טינקי ווינקי!" If only we could wake up soon and scream. - "אם תתעוררו באמצע הלילה תראו אותנו תצרחו! מוהא הא הא הא הא!" [כן, כשדיפסי מפליץ הוא עושה וו-או-או-או. למישהו יש בעיה עם זה?
] מוקדש ליעל

Blade Of Fire

New member
עזבי להראות..

הכנתי תסריט שלם של שני פרקים לטלטאביז כאשר טאבימטאל משתתף בהם... אניא עלה את זה לפה בהזדמנות

Kfiriboy

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

scudnick

New member
תודה../images/Emo9.gif את עוד זוכרת בטח את

התיאוריה על The cage, לא?

scudnick

New member
זה מלפני?../images/Emo12.gif

טוב לדעת
דרך אגב, ידעתם שבמשך השבוע הראשון של עידן בקומונה חשבתי שהוא בחורה?

Blade Of Fire

New member
היי-אז מה

אם יש לי שיער ארוך ואני אוהב פאוור מטאל?! זה לא אומר שאני בחורה!!

למעלה