הבטחה לעובדים

rochyba

New member
הבטחה לעובדים

שלום לכם ויום נפלא! אני מעוניינת לשאול את מר עמיר פרץ: בזמנו הוחלט על חוק עובדי חברות כ"א. נכון שמגזר העיסקי אכן מקויים חוק זה, אך לצערי הרב בעובדי מדינה עדיין מתעללים בעובדים. (אמנם העובדים נחשבים עובדי משרד אל בחוזה אישי אשר מתחדש כל ארבעה חודשים עד חצי שנה). אותי מעניינת היום הבטחה שעובדים אלו לא יקופחו ואחרי כל כך הרבה שנות עבודה מסורה יקבלו את השקט והשלווה של מקום עבודה בטוח, ולא יחששו מה מחר בבוקר קורה? אני רוצה לדעת מה יקרה לאחר הבחירות? אני רוצה לדעת מה התוכניות בכלל לגבי העובדים, הנכים ועוד? לגבי הביטחון אני הבנתי את הקו של מר עמיר פרץ, אותי בגדול מעניינת הכלכלה והחוקה של מדינת ישראל ושני החוקים היותר מיוחדים שעליהם חובה לחזק את האצבע הם: 1. עברות רכוש - מוצא חן בעיני הרעיון עברה שלישית מאסר עולם! 2. עברות התעללות - לא משנה לאנשים או לחיות אותו הדין, רצח אדם או רצח חיה - גם החיות נושמות כמונו, בעלות דם אדום בדיוק כמו הני האדם שגם אנו מבחינת המדע נחשבים חיות (לצערי גרוע מזה), אין כל הקלה בעונשים לעברות מסוג זה. תקווה אני לתשובה הגיונית ורצינית, בתקווה שאמינה. בכוונתי לשאול את שלושת המועמדים לרשות הממשלה את השאלות ולפי זה להחליט את בחירתי. המשך יום נפלא וקסום אור ואהבה אוהבת רוחי [email protected]

למעלה