הבטחה זאת הבטחה

n o a b i

New member
הבטחה זאת הבטחה

הילדה הזו שהיא קטנה אבל פקחית יודעת מה היא רוצה ולא מתעייפת לבקש. ואני, העצלנית והדכאונית, צריכה כנראה שינדנדו לי כדי להזיז ת'תחת. אז הרי לך, יקירתי - "אנא יאלי" (אני זו ש..) / ננסי עג'רם זו אני שאוהבת אותך, זו אני ורוצה אותך רק לעצמי, זו אני וכל החיים אישאר, זו אני בחיי, אני נשבעת, לבדי, זו אני האהבה, חביבי, היא סוד לא ידוע קנאה ובלבול, יסורים, געגוע שאלת מאיפה לי כל הקנאה זה לבך שלימד את לבי הכנוע החיים מחייכים כשאני איתך את חיי ברגע שינתה אהבתך לבי לא ידע מה זאת אהבה והתחיל לאהוב אך ורק בזכותך

tlingit

New member
איזה יופי ../images/Emo51.gif

ממש הארת לי את הלילה
אממ יש מצב לקישור? ככה שבטוח אדע שאני מדביקה את התרגום לשיר הנכון...

פנטופל

New member
אתרים עם שירים

השיר מקסים. . כיוון שההתמצאות שלי באינטרנט מוגבלת מאוד רציתי לשאות היכן יש אתרים נוספים בהם ניתן למצוא שירים נוספים של ננסי אגרם, ובנוסף אני מחפשת את השירים של סועד מאסי אשמח לעזרה בתודה מראש טל

שושוצ

New member
יופי של תרגום!!

ובזכותו אולי אלמד עוד כמה מילים בערבית, אינשאללה
רוב תודות
אגב, נועה'לה, בקרוב צפי הודעה מעניינת במענה הקולי שלך
(אני מתאמנת נמרצות!)

ליילה 1

New member
מקסים, תודה על ההשקעה../images/Emo140.gif

המון תודות יקירתי, נהניתי מאוד

נועבי,בוקר טוב ../images/Emo42.gifלך גברת../images/Emo97.gifת

קודם כל תודה רבה, איזה משב רוח רענן הכנסת לכאן
. ואל תתביישי ואל תשתקי ותמשיכי לאתגר אותנו בכל דרך אפשרית.
ואני חשבתי לתומי שאת צריכה מוסיקה טובה כדי להזיז ת'תחת. מזמן לא ראינו אותך פורצת באיזה שימי , אלא בזמן האחרון זה רק בשמילים (שימי מילים)
.
סחתין על התרגום.

ליילה 1

New member
שימילים../images/Emo6.gif הרגת אותי ציפורי היקרה

באמת צריך לארגן משהו בביבלוס.וחוץמיזה מתגעגעת אליך בכללית

אח איזה ליילה../images/Emo214.gif

גמני התגעגעתתתתתתי אליך יא
י, יא
י. תסתכלי בשרשור על אמרות ריקוד מחכה לך משהו משעשע ממני ...

n o a b i

New member
שמילים זה יפה ../images/Emo140.gif

תודה על התמיכה במערכות... באמת אני צריכה לחזור לרקוד (בפומבי, בבית אני כל הזמן על אש קטנה, אל תדאגי). אבל אני צריכה עוד הרבה דברים. בעיקר עבודה נורמלית עם כסף שנכנס כל חודש. ובעניין התרגום - כן, הגיע הזמן לתרגם פזמון כפזמון, ולא כרצף מילים נאמן למקור אבל שממש לא כיף לקרוא. ראיתי כמה כיף היה לתרגם את ה"תנורה" וכמה כולם התלהבו מזה שאפשר להנות מהקריאה בעברית, ולכן החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. אפילו בשביל ננסי אני מוכנה לבלות עוד כמה דקות מול המחשב. (אחרי מה שאמרתי עליה? נראה לי שעשיתי לה ג'סטה רצינית)

תודה../images/Emo140.gifאבל השמילים שלך זה בהחלט,

לא בלה בלה..
ויאללה תחזרי לרקוד אתנו , ותקצרי לנו עוד איזו תנורה אולי משהו של אום כולתום? וכמובן שתמצאי כסף עם עבודה נורמלית עם כל הכישורים שלך זה כבר צריך לקרות
.

י ע ל י ק

New member
אני לא יודעת למה

התכוונו בשיר, אבל "כנוע" זה מלשון כניעה. כאילו שלבה כבר אינו יכול יותר להלחם והוא מוכרח לאהוב אותו

n o a b i

New member
תודה ליעליק

רק רציתי להוסיף שלא כדאי לקחת קשה מדי את המילים שכתבתי, כי למשל "כנוע" אני בכבודי ובעצמי הכנסתי כדי שיתחרז עם "ידוע". בערבית אף אחת מן המילים האלה לא מופיעות. המשפט הראשון בבית אומר "האהבה היא כל כולה סודות" והאחרון אומר "הלב שלך לימד את הלב שלי לקנא". אבל זה לא מתחרז!!

למעלה