הבטא צונחת...

ענבלית71

New member
הבטא צונחת...

למודת סבל וייסורים, עם התחלה מעודדת והמון אופטימיות,עם בטא גבוהה, התחלתי הריון וכלכך מהר הכל משתנה...כמה עצוב...דימומים וירידה של הבטא.הרופא אומר שאולי אחד מהשניים "פרש" ולעשות שוב בטא בעוד שלושה ימים.קשה לי מאוד להאמין ואין בי טיפת אופטימיות שאולי,אולי יש עוד עובר...עצובה מאוד ומתוסכלת, הרי זו לא בייצית שלי והיא של בת 24!!!! מה לעזאזל השתבש הפעם? אולי כל שאר העוברים גם פגומים? כמה אכזבות עוד אפשר לעבור בחיים? כמה עוצמות נפש צריך...ויש לי המון... האם קרה למשהי פה פעם שהחזירו לה שניים והבטא ירדה בעקבות עובר אחד שנפל והמשיך הריון תקין? ממש קשה לי לדמיין דבר כזה...אני כלכך עצובה ואין לי כוח לחכות עד שהבטא תתאפס אם בכלל ולא יהיו סיבוכים...כמה מדכא...

הללי 18711

New member
אוף ....

אין לי מילים שיכולות לעודד רק חיבוק ואולי הרופא צודק זו קשה להמתין מי כמוני יודעת למודת כשלונות והצלחות מהממות שישנה בחדר שלה כרגע :)

מה היו ערכי הבטאות?
בשלב הזה לצערינו אי אפשר הרבה לדעת וצריך להמתין בסבלנות....
וזה לא פשוט... בפורום זה כולנו למודות סבל וכשלונות אבל יש כאן כל כך הרבה הצלחות שצריך לזכור...

הכל יכול להיות
1000 אכן גבוה לבטא ראשונה כך שיכול להיות שעובר אחד פרש...
אני מניהח שבטא ביום ראשון תתן תמונה ברורה יותר
איילת

מילי7777

New member
מאחלת לך בהצלחה

גם אני עברתי את אותו ענין, הבטא אמנם לא ירדה אבל הגודש בחזה נעלם ואחרי שבועיים דימום מאסיבי. מקוה בשבילך שייתכן ועובר אחד נקלט והשני פרש, הכל יכול להיות. תנסי להתאזר בסבלנות למרות שזה לא פשוט בכלל. בכל מקרה, העובדה שנקלטת להריון בהחזרה ראשונה מאד משמחת ומעידה כי הרחם יכול לקלוט הריון. בהצלחה!!!

אוי לא
הלוואי שיהיו התפתחויות מפתיעות לטובה...

ממש מקווה איתך!

מאד יכול להיות שהרופא צודק

באיזה יום אחרי ההחזרה עשית את הבטא? הבטא נראית מאד גבוהה. בהחלט יתכן שאחד פרש. אצלנו אחד פרש בשלב ממש מוקדם. היה דימום ואחר כך ההריון נמשך בצורה תקינה. מקווה שכך זה גם כאן.

אם יש דימום כדאי לבקש מהרופא גסטון

הדימום עלול לשטוף החוצה את התמיכה הוגינלית.

שוש 68

New member
היי ענבלית

אין לי ניסיון בעניין אבל אני מחזיקה לך אצבעות שההריון יצלח.
כמו שנשות הפורום המקסימות אמרו לך תהיי אופטימית ותקווי לטוב.
בהצלחה

שבת שלום
שוש

למעלה