הבחירות

הבחירות

‏יום רביעי 29 מרץ 2006 ‏כ"ט אדר תשס"ו בוקר טוב ועצוב ידידי בפורום "גימלאים יוצאים לדרך".... בבוקר בהיר זה, בו רשימת הגמלאים זוכה ב 6-7 מנדטים ואני עצוב.... (עצוב מאוד) רשימה שהמלצתי עליה בחום בפני כל מתלבט.... ומצטער שזכתה? כן! המלצתי להצביע עבורה, על מנת שתעבור את אחוז החסימה וקולות הגימלאים לא ילכו לטמיון. והאמנתי וחשבתי, כי ציבורנו זכאי לנציגות... עצוב, למרות העובדה, כי גוש הימין נחל מפלה... אבל, תוצאות המלמדות, כי א. הציבור אדיש וב. לא מצבעים לערכים, להשקפת עולם לרמתם נבחרנו. עצוב, כי הציבור לא לומד מהניסיון... בגלל האדישות ובגלל מר אולמרט לירושלים יש ראש עיר חרדי.... (איני אומר שהוא ראש עיר יותר גרוע או טוב מראש עיר חילוני)... מצער, כי אנשים ברמה כד"ר י. שטייניץ מרשה לעצמו להתבטא בגסות כפי שקדם לו מר בן אהרון, כאשר הציבור מצביע לא כפי שהם קוו שיצביע... מצער, שהדמוקרטיה לקויה (אני לא מכיר שיטת ממשל טובה יותר) והכלכלה החופשית לקויה (אני לא מכיר שיטה כלכלית טובה יותר) כלכלה המאפשרת שמעוט של בעלי יכולת משתלט על המשק הפרטי והציבורי. (25-50% מספיקים לגרוף את כל הקופה. אני יודע, כי איני ברור..... אבל אני פונה לאותו ציבור שעדיין חושב ומאמין שמותר לו להיות אדיש בכל שטח... לסיכום יכול היה להיות יותר גרוע... ונקווה לטוב העתק: לפורומי הצעירים.

למעלה