הבחירות

yosi dayan

New member
הבחירות

אני סבור שללכת להצביע ביום הבחירות ב28 בינואר זה חבל"ז אין עבור מי להצביע כי כולם שקרנים ודמגוגים ואף אחד לא יקיים את מה שהבטיח. סיבה נוספת לא לבזבז את הקול היא שאין בטחון שלא ינסו להגיע מפגעים למרכזי הערים כדי לנסות לפגוע בנו האזרחים כמו שהתרחש בתחנה המרכזית השבוע.

טל אדלר

New member
חמודה

הנאיביות שלך ממיסה את ליבי תבדקי פעם את ישראל אחרת מקרוב. ייתכן שתזדקקי לרוץ להקיא בשירותים. שלך באהבה טל

judi27

New member
חמודה????

עם כל הכבוד לתגובה לגבי ישראל אחרת, כינוי החמודה הוא מתנשא להפליא

Mנטה

New member
מתנשא אבל צודק, וטל שאלה לי אליך

אולי אפשר יהיה בבחירות שלכם להצביע ליותר ממפלגה אחת ? מה דעתך ? יש לכם שמה די הרבה מפלגות ראויות !

טל אדלר

New member
המממ

ובכן, אין סיבה מוצדקת שאני רואה כרגע למה לא להצביע ליותר ממפלגה אחת. השאלה היא איך נעשה זאת. אולי צריך להגביל לשלוש מפלגות. גם לי יש כמה מפלגות החביבות עלי במיוחד במערכת האלטרנטיבית. צריך לבדוק את זה. תודה על הרעיון. דרך אגב, אנחנו מחפשים מתנדבות ומתנדבים ליום הבחירות להרכיב את הצוותים שייצאו עם הקלפיות לשטח. בא לך לשקול את זה? אנחנו רוצים לעשות סרט על הקלפיות שלנו ובסוף היום לעשות מסיבת ספירת קולות וסיום מערכת הבחירות לשנת 2003. יהיה כיף.

yotamyogev

New member
Me me me me!!!

אני רוצה להיות בצוותים של הבחירות האלטרנטיביות! אני אעשה הכול! בבקשה בבקשה בבקשה... כל דבר שצריך לעשות בירושלים, אני מוכן לעשות!

טל אדלר

New member
אוקיי

אני השבוע מתחיל לארגן את הצוותים, אנחנו מכינים רשימה של אנשים שמוכנים להריץ את הקלפיות האלטרנטיביות, ואנשי וידאו וקולנוע שרוצים להצטרף לצוותים ולתעד. תהיה פגישה בערב לפני לחלק את הקלפיות, הפתקים והמצעים של המפלגות. הייתי רוצה שיהיו צוותים בכמה מקומות בארץ, כמובן בי_ם ות"א אבל בעוד מקומות אם יש מספיק אנשים. טוב, אנחנו נכין עכשיו מודעת דרושים.

טל אדלר

New member
טוב, לא חמודה..

לא התכוותנתי להתנשא, מצטער אם הובנתי ככה, באמת חשבתי שהיא חמודה כי נראה שהיא מאמינה במה שהיא אומרת ומנסה להעביר את המסר הלאה. בדיוק כמונו. מעבר לזה, אני חושב שכוס תה חם היא דבר נפלא. תבדקי את זה.

haimw32

New member
טעות גדולה לא להצביע

היי תראה זה שאתה לא מצביע אתה נותן כוח לשחיתות שיש במדינה במקום לבזבז קול למה שלא תנסה להצביע למפלגת שינוי או ישראל אחרת עם כל השחיתות שיש שם שאתה חושב שיש אבל אל תעמוד בצד ותיצעק כולם מושחתים אלא פשוט תנסה לשנות תן סיכוי לאחת המפלגות הנ"ל

טל אדלר

New member
חשוב לקרוא !

אף אחד לא אמר שמי שמצביע בבחירות שלנו לא יכול להצביע בבחירות הממסדיות. זה לא סותר ולא במקום, אלא אם מישהו לא מעוניין להצביע לממסדיות וזו כבר החלטה שלו. אז לא להילחץ ולהצביע גם בבחירות האלטרנטיביות. בסדר?

למעלה