הבחירות 5: JLO - שאקירה

nadav26

New member
הבחירות 5: JLO - שאקירה

ממשיכים עם הגל הלטיני ..., את מי אתם יותר אוהבים: את JLO - האישה והתעשייה - זמרת, שחקנית, רקדנית, סמל סקס ומה בעצם לא, השאלה היא עם כל התארים האלו, האם באמת קיים שם כישרון, והאם היא תשרוד בשואוביזנס הרבה זמן? או שאולי אתם מעדיפים את שקירה - שבכלל יש לה שורשים שחורים לשיער אבל (גם..)היא החליטה להיות בלונדינית. שקירה, שנתנה שנה מצויינת, ומראה סימנים שאין לה כוונות להעלם כ"כ מהר. אז מי כאן עדיפה ומי החוליה החלשה? שלום!!!

שעטנז

New member
תנחש!

מן הסתם שאקירה... לא בגלל שאני אוהב את שאקירה, אלא בגלל שאני לא סובל את הדומוזה הלטינית (JLO כאילו
)

roimc

New member
שאקירה

בהתחלה דווקא אהבתי את JLO אבל היא נהייתה כלבה + חושבת שמגיע לה את כל העולם + מסתכסכת עם כולם - מריה, מדונה, קמרון דיאז, שאקירה, ג´ניפר אניסטון, סלמה הייק אני חושב ולא חסר. היא דוגמה טובה למישהי שההצלחה עלתה לה לראש. לא שמריה לא משתגעת לפעמים וחושבת שבאמת מגיע לה הכול אבל רוב הזמן היא עם רגליים על הארץ. שקירה לעומת זאת, לא רק מזכירה את מריה במראה (והרבה אנשים אמרו שהם שמו לב לזה גם) היא גם יותר מוכשרת ולא צריכה 10 זמרי רקע כדי שלא יישמעו איך היא לא יודעת לשיר. והשירים של ג´ניפר יפים לפי דעתי אבל דומים בטירוף והשניים הראשונים של שאקירה יותר טובים אם תשאלו אותי. THANK U, ROI.

Shir Life

New member
אתה מודע לזה ש...

יש לה כבר כמה אלבומים בספרדית (נראה לי 5!) ושאלה לא הסינגלים הראשונים שלה, נכון?!

roimc

New member
שאקירה

בהתחלה דווקא אהבתי את JLO אבל היא נהייתה כלבה + חושבת שמגיע לה את כל העולם + מסתכסכת עם כולם - מריה, מדונה, קמרון דיאז, שאקירה, ג´ניפר אניסטון, סלמה הייק אני חושב ולא חסר. היא דוגמה טובה למישהי שההצלחה עלתה לה לראש. לא שמריה לא משתגעת לפעמים וחושבת שבאמת מגיע לה הכול אבל רוב הזמן היא עם רגליים על הארץ. שקירה לעומת זאת, לא רק מזכירה את מריה במראה (והרבה אנשים אמרו שהם שמו לב לזה גם) היא גם יותר מוכשרת ולא צריכה 10 זמרי רקע כדי שלא יישמעו איך היא לא יודעת לשיר. והשירים של ג´ניפר יפים לפי דעתי אבל דומים בטירוף והשניים הראשונים של שאקירה יותר טובים אם תשאלו אותי. THANK U, ROI.

nadav26

New member
שקירה

א. בגלל שאני ממש לא סובל את ג´ניפר , היא לפעמים נראית כמו בנאדם נחמד ולפעמים מתנהגת כמו בהמה - ומתחילה לריב עם כל העולם ב. שקירה היא זמרת הרבה יותר טובה - יש לה קול עמוק ונהדר. והקול של ג´ניפר - נו..., לא אחד מנפלאות תבל, בלשון המעטה. ג. השירים של שקירה עד עכשיו היו ממש נחמדים , את ג´ניפר אני בקושי מסוגל לשמוע -(בעצם השיר היחיד שלה שאהבתי הוא : IF YOU HAD MY LOVE

eranmc

New member
ברור שנאי אוהב את הזבל הזאת

יש לי את כל הדיסקים שלה. וב 99 אהבתי אותה ואת מראיה כל כך שהייתי כמו איזה מעריצה של (לא אציין את השם) וחורט את השם שלהן בכל מקום. ג´ניפר איכזבה אותי כשראיתי את הסרט שהיא ערומה לגמרי ואז ירד לי ממנה. בכל אופן היא זבלה & I LIKE ZBLAS

MissPop

New member
JLO

לפי מה שהבנתי שקירה היא נצית אבא שלה לבנוני וכל זה וחוץ מי זה למרות שאני אוהבת את השיר UNDERNEATH YOUR CLOTHES, לג´לו פשוט יותר שירים קטשיים והשיער של שקירה זה החטא ועונשו 2 (למי שראה רק בישראל יבין) והקול שלא נשמע כמו צפרדע מעוך

eranmc

New member
מההה פתאוווום היא לא אנטישמית

סתם קנאים המציאו. בכל אופן זה עניין שחזר על עצמו איזה מיליון פעמיים ושאקירה הודעה שהיא לא אנטישמית.

nadav26

New member
התוצאות: כצפוי, שאקירה מנצחת

מעריצי מאריה הוכיחו את חוסר אהדתם לג´ניפר בניצחון 4-1 לשאקירה. ערן התעקש מן הסתם להצביע לשתיהן..ועומרי ציין שהוא לא אוהב אף אחת

eranmc

New member
אני בטוח שהרוב כאן

מכיר מקיסמום 4 שירים של שאקירה.

למעלה