הבחירות מתקרבות...

Elanor Rigby

New member
הבחירות מתקרבות...

כפי שאתם יודעים, הבחירות לראשות העיר מתקרבות, ובתור מישהי שיש לה זכות בחירה שמתי לב למשהו: אני ממש לא מוצאת הבדל בין המועמדים השונים לראשות העיר, נדמה שכולם מבטיחים את אותן הבטחות... מהם בעצם ההבדלים בין המועמדים השונים? האם קיים הבדל בדעותיהם בנוגע לנושאים שונים שקשורים לעיר? (שמירה על הארכיאולוגיה בעיר, הקמת כיכרות בצמתים וכו') אם יש כאן אנשים שכבר יודעים במי הם הולכים לבחור אשמח לשמוע דעות על המועמדים השונים...

ורדה 1

New member
אני כבר החלטתי אולי לא מתאים לעשות כאן תעמולת בחירות, אבל אני עושה את זה בשבילנו ולא בשביל המועמד. אני בחרתי בספקטור. הוא היחידי שיש לו קבלות. רוב המועמדים ישבו במועצת העיר במשך 5 שנים ולא עשו כמעט כלום. הוא היה ראש מועצת מכבים-רעות במשך כ-10 שנים ותראו איך הכל שם פורח. הייתי בחוג בית שבו הוא הרצה ומאוד התרשמתי. הוא בהחלט בעד ככרות במודיעין, והוא מודע לצמתים המסוכנים שקיימים בעיר.

עששית

New member
אני הכי התרשמתי מירון רן

לא כל כך יודעת להגיד למה. שכטר לא נראה לי כל כך, כי אני חושבת שהוא יכל לעשות הרבה יותר בשביל מודיעין, ממה שהוא עשה. גם הבנתי שהעירייה מאוד מושחתת. אבל אני ממש תושבת חדשה ולא כל כך יודעת. אשמח לשמוע עוד דעות

למעלה