הבחירות להתאחדות

הבחירות להתאחדות

חברי הפורום היקרים מילא שהתאחדות בקרשים,אבל אתם הוכחתם שאתם באמת חבריים וירטואליםולא באמת אכפת לכם ראשית אם ההיתם מחליטם שאתם רוצים לשנות ההיתם צריכים להריץ מישהו ובמקום זה לא הגעתם לא בחרתם וזה חבל עוד 4 שנים אומללות בפעילות של התאחדות אתם צדקתם לגבי הכל בקשר להתנהגות וחוסר האכפתיות ומה לא אבל בגלל זה ההיתם צריכים לנסות

הבחירו ת להתאחדות 2

ביום הבירות הבנתי למה אתם מתכונים ולא האמנתי למה שקרה היגעו 20 איש ובשיא היו 30 כל חברי ההנהלה לא היגעו והמנכ"ל היוצא טרח להגיע רק לשלב של הפרידה ממנו ולקבל מחמאות כמה שהוא חמודי והלך הפאנל היה עלוב ואני מקווה מאוד שבעיתון הבא תהיהה כתבה מורחבת כשכולם דיברו על למה הם רוצים להיות חברים אני הרמתי קול צעקה על שיטת הבחירות והתנהלות בהתאחדות המילה אכזבה זו מילה אנמית למה שהרגשתי אבל דוקא עכשיו אני יודע שאני אהיה פעיל יותר גם אם אני לא אבחר חבל שלא הגעתם

בובי

New member
עמיצור תוכל לתת לנו את התוצאות ?

מי נבחר כמה הצביעו וכדומה ? כל כמה זמן יש בחירות ? אני לא חבר ההתאחדות אך זה די מענין אותי.

Princes Vespa

New member
צודק.. לפחות לגבי רב האנשים

לפי הידוע לי ישנם גם אנשים ששלחו את הטפסים בדואר ובכך לפחות מילאו את זכותם להצביע. אבל אין ספק שרב האנשים (ואני בתוכם ) בעיקר דיבר וברבר מבלי לעשות שום דבר. מבחינתי היתה הרגשה שזה לא ממש משנה מי יבחר , הכל ישאר על מקומו ולכן אין הרבה סיבה להשקיע ולבוא.

קותי

New member
דו"ח לא אובייקטיבי ממי שהיה שם

הרשו לי להכות על חטא. אני נשבע שזה היה ללא כוונה רעה ומתוך ענין סוציולוגי בלבד. אני נשבע גם שזה לא יחזור על עצמו. הייתי נוכח בערב הבחירות להתאחדות הישראלית לצלילה (ואני אפילו לא מועמד למרות שבהחלט אפשר לומר שאני בעל ענין - אני חבר התאחדות). לפי הדפים שנשלחו לחברי ההתאחדות הערב היה אמור להתחיל בשעה 17:00 ולהסתיים בשעה 21:00. ובכן - מתוך סקרנות הגעתי כמה דקות אחרי 17:00 ואודה שלא ציפיתי שיגיעו הרבה חברי התאחדות כי בתוך עמי אני יושב. אודה באמת ואומר שגם לא ציפיתי שכל חברי ההנהלה היוצאת יהיו נוכחים מאותה סיבה שצוינה קודם (בתוך עמי ... וגו´). אבל בתמימותי הרבה והנפלאה ציפיתי לפגוש שם את כל המועמדים בבחירות. ציפיתי לראות שורה של מועמדים, עם שמם כתוב על הדש, מוכנים ללחוץ את ידי הבוחרים ולשכנעם בטוהר כוונותיהם ובמוטיבציה המדהימה שיש להם לשפר את תנאי הצלילה, איכות האויר הדחוס, כמות הדגה בים ועוד ועוד. אודה אפילו (תוך הסמקה מסויימת) שהסיכוי לשזוף את עיני בחמודותיה של המועמדת המוכרת ממרקע הטלוויזיה אכן האיץ את הדופק שלי במידה מסויימת, בדרכי לאירוע חשוב ומכובד זה. וכגודל הציפיות גודל האכזבה. בשעה 17:00 היו נוכחים כה מועטים שגם אם נניח שאינני מכיר את פניהם של כל המועמדים - סביר להניח שרובם המכריע לא היה שם. חלק מהמועמדים לא הגיע עד השעה 20:00 שבה החלטתי לנטוש את המקום וגם אם נניח שברגע שעברה השמועה שעזבתי - כולם הגיעו
, הרי שבהתנהגותם זו גילו חלק מהמועמדים לבחירות זלזול במעמד שבו בחרו להשתתף. העובדה שבודדים ביותר מחברי העמותה בחרו להגיע (ואני מוכן לתת לכולם ליהנות מהספק ולהניח שעשרת אלפים פתקי הצבעה כשרים הונחתו על ידי דואר ישראל על שולחן רואה החשבון של העמותה) נראית בעיני פחות חמורה. ניתן היה להצביע מבלי להגיע. אבל המועמדים? המועמדים? ברשימת הקלון אני מונה מועמדים שלא הגיעו בכלל. ברשימת הקלון אני מונה מועמד, חבר פורום זה, חבר ההנהלה הנוכחית, שהגיע באמצע הפנל - לזמן קצר, הצביע, החליף לחיצות ידיים, והלך. ברשימת הקלון אני מונה מועמד, מנהל מועדון ים תיכוני ממרכז הארץ, ולהקת הגרופיז שלו - שבהם לפחות מועמדת אחת שזיהיתי
שהגיעו בערך בשעה 18:30 באמצע הפנל, ישבו מעט, הצביעו, ונעלמו. ולמה זה מטריד אותי? הרי אני תמיד יכול לשלם את הביטוח שלי דרך ארגון אחר בשנה הבאה, ולא להטריד את עצמי. סיפור קטנטן: כשישבתי ביום שישי האחרון בסנובה, בין צלילה לצלילה, נגשו אלי ואל חברי לצלילה זוג נחמד שטענו שהם עורכים מחקר מטעם אוניברסיטת חיפה. נענינו לבקשתם להשתתף. כשענינו על שאלות המחקר גילינו שעיקרו (לפי מה שנאמר שם) היה לנסות למצוא האם הצוללים יהיו מוכנים לשלם אגרה, כדי לצלול בים סוף (בתמורה לזה שישמרו להם על האלמוגים). להערכתי המחקר היה עוד יריה במסגרת השמועות המסתובבות על הנסיון להפוך את כל מפרץ אילת לשמורת טבע, איסור הצלילה שלא דרך מועדונים (כי הרי המדריכים בצלילות המודרכות ימנעו נזק לאלמוגים
), ועוד רעות חולות שיגרמו לנו - הצוללים, לאבד את הכיף מהצלילה. רק התאחדות ישראלית לצלילה חזקה, עם הנהלה פעילה, יכולה לייצג את האינטרסים של הצוללים מהשורה, ולהלחם במגמות נוראיות כאלו. ממה שראיתי בבחירות האחרונות - אני לא אופטימי!

ניב ד

New member
so what else is new

התקוה היחידה היא אם תיווצר זהות אינטרסים בין בעלי האינטרסים שישלטו בהתאחדות לבין טובת הצוללים. אגב אין סתירה לחלוטין בין השניים באופן הגיוני, אבל כמובן שהאדם מוצא דרך להפוך כל דבר לרע. לכן גם אני לא טרחתי לבוא להצבעה, לא מעניין אותי כהוא זה מי ישב שם ומי לא ואני גם לא חושב שיכלתי להשפיע על כך. כשבונים לובי בונים לובי... בלי כל קשר אני עדיין משלם את הביטוח להתאחדות ולו בשל העובדה שהם נותנים ביטוח טוב של דאן, שאני יודע שבכל בעיה אני יכול להרים טלפון למבטח שי רוט ולהציק לו (סתאם...) תוך קבלת תשובות ענייניות ולא לכלוכים על המתחרים ובאותו מחיר בדיוק כמו הביטוחים האחרים. את האקסטרות - שאני עצמי זכיתי כמובן להנות מהן בגדול בתחרויות הקיץ, נקווה שנמשיך לראות. אגב אני מקווה שיהיה שכל להנהלה החדשה מי שלא תהיה להשאיר את לירון תירוש בתפקידו כי הרבה שנים לא היה להם בנאדם באיכות כזו.

קותי

New member
אחת הדרכים של ההתאחדות

להועיל לחבריה היא להציע להם ביטוח צלילה טוב - בתנאים טובים - כמו שהם עושים עכשיו (ביטוח DAN עם אפשרות לקניה בכוכבי ישראכרט). דבר שני, אם כל אחד היה חושב כמוך לגבי הצבעתו, לא היו הרבה מצביעים (לצערי אני חושב שזה המצב). לובי זה דבר נחמד אבל הצבעה היא זכות דמוקרטית שבה אתה מממש את כח ההשפעה (הקטן) שיש לך. ואני מסכים איתך, ניב, לגבי לירון תירוש.

למעלה