הבחירות להתאחדות

הבחירות להתאחדות

שלום לכל הגולשים קיבלתי הודעה טלפונית מגולש בפורום שביקש שאני אפרט יותר לגבי. שנים חשבתי שהתאחדות זה בזבוז ואף פעם לא שילמתי את דמי ההתאחדות עד שנפל לי האסימון, הדרך היחידה לשנות, זה מבפנים וכבר שנתים שלוש שאני חבר בהתאחדות וחוץ מחוברות לא קיבלתי כלום. אני אפילו לא יודע למה אני זכאי ודרך אגב אני לא צריך לגלוש לאתר שלהם בכדי לדעת למה אני זכאי זה מידע שאני צריך לקבל הביתה. לאחר הקדמה זו אני אציג את עצמי.קוראים לי עמיצור דמרי אני בן 33 נשוי ואב ל 2 אני צולל משנת 91 ולאחרונה סימתי את קורס ה DIVE MASTER אני צולל חובב ואין לי שום קשר לתחום העיסקי וזה כבר יתרון. באופן עקרוני אני חושב, שהכרחי שהתאחדות תהייה פעילה יותר חזקה ובעלת יכולת השפעהמול הרשויות וכלפי החברים דינמית יותר ושתידע את החברים שלה במעוד מועד על אירועים ומבצעים ולא דרך החוברות שבד"כ מגיעות יום אחרי או יום לפני אירוע/פעילות. מאוד חשוב שהתאחדות תקים מועדון חברים, שיתן הצעות דילים ומבצעים. ישנה חשיבות לשנות את התקנון ולבחון שוב מה הביטוח מכסה, לפקח על המועדונים לדרג אותם להפוך אותם לתחרותיים וזולים יותר אם מישהו ירצה פירוט אשמח לעשות זאת

שלום רב עמיצור

ברכותי על החלטתך להציג את מועמדותך להנהלת ההתאחדות ורצונך לתרום מזמנך למען ציבור הצוללים. האם אתה מכיר את יתר המועמדים הנוספים? אם כן, עם מי אתה חושב שתוכל לשתף פעולה בצורה יעילה לקידום ההתאחדות?

לנפתלי

לצערי הרב אני לא מכיר את המועמודים האחרים וכול הבחירות האלה נעשו תמוה לדעתי בלי שום הכנה מוקדמת בלי שום כינוס כך שאין לי מושג מהם החברים הנוספים

gilad_no

New member
עמיצור היקר

איו כוונתי חס וחלילה לזלזל בדברייך ובכוונותיך, אך (וסלח לי על הביטוי) הדברים שאמרת הינם מעט בנאליים. קל נורא לצאת בסיסמאות פופוליסטיות ("להפוך אותם לתחרותיים וזולים יותר","שהתאחדות תהייה פעילה, יותר חזקה ובעלת יכולת השפעה"). הדברים אינם חדשים או שונים ממה שכבר שמענו. אני (ואני משוכנע שעוד כמה מחברי הפורום היקרים) נשמח לשמוע גם הצעות מעשיות ודרכי פעולה. כיצד בדיוק אתה מתכוון לפעול ולא רק מה הינך מנסה להשיג. בברכת דרך צלחה, גלעד

גלעד הנכבד

תודה על התגובה נכון מאוד שזה נשמע פופוליסטי אני במהך סוף שבוע אכתוב ביתר פירוט את הגישה אז סלח לי על הפופוליסטיות שחטאתי בה א לזה התכון המשורר לעניננו אני אפרט בקצרה למשל לדעתי מועדני הצלילה גובים סכומי עתק עבור השירות ובד"כ התמורה מאוד נמוכה למשל אתה יכול להגיע למועדון ולכור ציוד קטן מלוכלך וקרוע אבל זה בסדר דבר נוסף כול מי ששוכר וסתים בעצם מסתכן גם בבריאותו שכן הוסתים מועברים מאחד לאחד ללא חיטוי חשבת על זה אנשים עם מחלות עור שלובשים חליפות או נעלים גם מסכנים אותך בנוסףאני חושב שצריך ליצור איה מערך של דירוג מועדונים ע"פ קרטריונים של (דוגמא) ניקיון מחיר תמורה שירות שכשצולל יורד לצלול ידע איזה תנאים הוא יקבל איפה ובאיזה רמה חוקי הצלילה יש חוק שאומר צול כוכב 1 שלא צלל מעל חצי שנה חייב צלילת רעינון וצולל 2 כוכבים שלא צלל שנה צריך צלילת רענון 1. איןהבדל בין צולל כוכב 1 ל2 כי צולל כוכב אחד שיש לו 100 צלילות מיומן הרבה יותר מצולל 2 כוכבים שיש לו 30 צלילות לכן החוק הזה לדעתי מעוות והוא בא לשרת את בעלי המועדונים נקודה אחרונה אם יש חברים בהתאחדות היגע הזמן שהתאחדות תיצור מועדון חברים שעושה פעילויות ימי עיון יוצא במבצעים והופך ליותר פעיל וזו לא סיסמת בחירות נ.ב אתה מודע לזה שעומק הצלילה המותר במדינות שונות גדול יותר מאשר בארץ למשל צרפת ששם מותר לצלול ל40 מטר לדעתי צריך לבחון את הנושא הזה

תמירי

New member
צלילות ריענון

לא ידעתי שיש הבדל בין הזמן לצלילת רענון בין כוכב אחד לשני כוכבים! מה האמת? תודה מראש

עמיצור יופי שאתה פה

שמחה שנענית לקריאת הקרפיון להכנס לפורום ולהציג את מצעך. גם אני, כמוך בעבר, הפסקתי את חברותי בהתאחדות כי לא מצאתי טעם לממן את מה שקרה/ קורה שם. עכשיו כשהבחירות בפתח אני מתלבטת האם לחדש ימי ככקדם. מה שנראה לי מדאיג הוא שההתאחדות ניצבת בפני השתלטות של קבוצה מסויימת (כנראה שהדג היהודי ילכד בזרועות המדוזה). נשאלת השאלה כיצד אתה רואה את תפקוד ההתאחדות במצב הזה ומה אתה כחבר ההנהלה תוכל לעשות על מנת לייצג את ציבור הצוללים מן השורה? השאלה, אגב, מופנית לכל המועמדים. שבת שלום גורגוניה

גרוגניה היקרה

ברור שאי אפשר לתהות על קנקני באיזה צ´אט או פורום באינטרנט ואם היהענין אמיתי בבחירות האלה מצד התאחדות ההינו מקבלים במה פיזית ואז המילים לא היו הופכים למצע בחירות אלא אפר היהל התרשם מעוד מאפינים אני אהיה שם ביום הבחירות ואני מקוה שגם את וכול אר משתתפי הפורם שהם חברי האיגוד לעיננו אחת הסיבות שאידאגו אותי שהתאחדות הופכת למעין "גילדה" או מעמד שעושה בשביל עצמו, מלחיץ אותי שמי שמתענין בצלילה והוא צולל חובב ידחק הצידה ובעלי המועדונים והחברים שלהם "ינהלו" את התאחדות. באופיי אני אופזציונר ואני מקוה שאם כבר לעשות מרד זה לבחור רק את החברים שהם לא קשורים בשום דרך לצד העיסקי חשוב מאוד לבחור כי לא לבחור זה לצאת מהמשחק לתמיד ולהפסיד ויש מה להפסיד

מילים כדורבנות

אך האם גם מעשיך יהיו כאלה? מבחן התוצאה קיסר הדור

Astro The Dude

New member
אני חייב להודות

שהשאלה קצת כושלת כי אם אתה מאמין למה שהוא אומר אז למה אתה שואל ואם אתה לא מאמין אז בשביל מה אתה שואל ??? וסתם מתוך עניין לאיזה תשובה אתה מצפה ?

למעלה