הבחירות - השלב הבא!

הבחירות - השלב הבא!

אני יודעת שעיכבתי את זה הרבה זמן, עמכם הסליחה. אז הנה השלב הבא: הפעם, אם אפשר, שיותר אנשים יצביעו
תודה. "באהבתנו" מול "שבתות וחגים" "באה מאהבה" מול "וידוי" "סוף לסיפור" מול "עד קצה המסלול" "משנה לשנה" מול "רחבת הריקודים" "שיר ללא שם" מול "דרך המשי" "כמו אל מים" מול "מילה טובה" "פני מלאך" מול "ארבע לפנות בוקר" "הרגע שלפני" מול "תמונה" "אני משם" מול "בוא לריו" "הגננים היום עצובים" מול "למחרת" "איזו מין ילדה" מול "אמבולנס האהבה" "געגוע" מול "למי שאינו מאמין" "סמבה ברגל שמאל" מול "שירה" "עד שיחשיך" מול "עשה שיהיה לי קל" (נשאר מהשלב הקודם כי זה היה תיקו) "תן לי" מול "בגן מוקסם" "הוא הולך ממך" מול "חוזרת" (גם נשאר מהשלב הקודם, גם תיקו) "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" מול "נמש על השמש" "עוד על אהבה" מול "אגדת אופליה" "ענבלים" מול "שיר ערש" (גם הוא נשאר...) "אפריקה" מול "גלקסיה" "זה הרוח" מול "ימים טובים" "לא לסגור" מול "משהו בוער" "קיפנה" מול "קרוב אליי" בהצלחה.

יאללה.

"באהבתנו" "וידוי" "עד קצה המסלול" "משנה לשנה" "שיר ללא שם" "כמו אל מים" "פני מלאך" "הרגע שלפני" "אני משם" "למחרת" "איזו מין ילדה" "למי שאינו מאמין" "שירה" "עד שיחשיך" "בגן מוקסם" "חוזרת" "נמש על השמש" "עוד על אהבה" "ענבלים" "גלקסיה" "ימים טובים" "לא לסגור" "קרוב אליי"

YA2007

New member
אופס...תיקון ../images/Emo10.gif

הגבתי בטעות לפי הבחירות של מיכל. זאת הבחירה הנכונה: 1. "באהבתנו" 2. "באה מאהבה" 3. "סוף לסיפור" 4. "רחבת הריקודים" 5. "שיר ללא שם" 6. "מילה טובה" 7. "ארבע לפנות בוקר" 8. "תמונה" 9. "אני משם" 10. "למחרת" 11. "איזו מין ילדה" 12."למי שאינו מאמין" 13."שירה" 14. "עד שיחשיך" 15. "תן לי" 16. "הוא הולך ממך" 17. "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" 18. "אגדת אופליה" 19. "שיר ערש" 20. "אפריקה" 21. "זה הרוח" 22. "משהו בוער" 23. "קיפנה". וואו, זה היה ארוך...סליחה על הפדיחה בבחירה הקודמת

אוף.

"באהבתנו" "וידוי" "סוף לסיפור" "רחבת הריקודים" "שיר ללא שם" (;-[) "מילה טובה" "ארבע לפנות בוקר" "תמונה" "אני משם" "למחרת" "איזו מין ילדה" "געגוע" "שירה" "עשה שיהיה לי קל" "בגן מוקסם" "חוזרת" (גם נשאר מהשלב הקודם, גם תיקו) "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" "אגדת אופליה" "ענבלים" "ימים טובים" "לא לסגור" "קרוב אליי"

venustudent

New member
מי שמצביע משפיע- גם אם זה קשה...

באהבתנו באה מאהבה סוף לסיפור משנה לשנה שיר ללא שם מילה טובה ארבע לפנות בוקר תמונה אני משם למחרת איזו מין ילדה געגוע סמבה ברגל שמאל אגדת אופליה עשה שיהיה לי קל הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אפריקה לא לסגור

clevelandrocks

New member
טוב, דחיתי כמה שיכולתי

באהבתנו וידוי סוף לסיפור משנה לשנה שיר ללא שם מילה טובה ארבע לפנות בוקר תמונה בוא לריו למחרת איזו מין ילדה למי שאינו מאמין שירה עשה שיהיה לי קל אדון כמעט וגברת כבר אגדת אופליה ימים טובים

הנה ../images/Emo26.gif

"שבתות וחגים" "וידוי" "סוף לסיפור" "משנה לשנה" "שיר ללא שם" "מילה טובה" "פני מלאך" "תמונה" "אני משם" "למחרת" "איזו מין ילדה" "געגוע" "שירה" "עשה שיהיה לי קל" "תן לי" "חוזרת" "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר" "אגדת אופליה" "גלקסיה" "זה הרוח" "לא לסגור"

caliope

New member
:)

- באהבתנו - וידוי - סוף לסיפור - רחבת הריקודים - שיר ללא שם - מילה טובה - ארבע לפנות בוקר - תמונה - בוא לריו - למחרת - איזו מין ילדה - געגוע - סמבה ברגל שמאל - עשה שיהיה לי קל - בגן מוקסם - חוזרת - הבלדה של אדון כמעט וגברת כבר - אגדת אופליה - שיר ערש - אפריקה - ימים טובים -לא לסגור - קרוב אליי

באהבתנו

New member
פאקינג קשהההה

שבתות וחגים וידוי עד קצה המסלול רחבת הריקודים דרך המשי כמו אל מים פני מלאך תמונה אני משם למחרת איזו מן ילדה געגוע סמבה ברגל שמאל הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר אפריקה כל השאר- אני לא סגורה על זה שאני מכירה...

למעלה