הבחירות ההם

הבחירות ההם

תנחשו מי עבד 16 שעות ביום הבחירות.שלוש אותיות , מתחיל ב-ע`. כן, זה אני. השכמתי קום עם הציפורים לנסוע לקלפי קרית אונו ולעבוד השנה בפעם הראשונה בחיי בבחירות, בתור סדרן. העבודה אמורה להיות משבע בבוקר עד 10 בלילה. ברווח של 800 ש``ח. היה כל כך משעמם שמזל שהבאתי ספר. למרות שלקחתי הפסקה של שעתיים וחצי כדי לחזור הבייתה ולהצביע(כמו כל אזרח מן המניין) , ולמרות שבחמש שעות הראשונות ``עבדתי`` קשה, הספקתי לסיים את כל הספר, לקרוא את כל עיתון הארץ ועוד כהנה וכנה. סיפור היום הוא כמובן הזקנים- מגיע זקן אחד מרוגז מסתכל על השלט שתלוי על הקלפי-``קלפי 17``. מכחכח בגרונו וצורח- עקום כמו כל המדינה שלנו. שנייה אחר כך הוא נכנס לבפנים וכשהוא יוצא החוצה הוא מסמן לי עם הכובע צועק משהו והולך. הוא נראה כמו הגירסה של אוהבי צ`ה גאוורה התל אביבים. ג`ינס מתרחבים כאלו, חולצת אדידס עם חורי סיגריות- הוא העתיד שלכם. ונחזור לנושא. בגלל שהקלפי שלנו היה הראשון בבניין נהפכנו למין מוקד עזרה עירוני. נכנסים אנשים ואומרים שהם רוצים להצביע, אבל מה, אין להם את הפתק הלבן הקטן ששלחו לביתם , הפתק שבו כתוב באיזו קלפי הם ואם הם בכלל בבית ספר. בקיצור, אנשים טיפשים. והיה עוד קטע כזה שאנשים פשוט לא ידעו איזה קלפי הם והיו בטוחים שהם בקלפי 33 שלא היה קיים בכלל שזה היה בכלל מספר הרחוב. ומי עוזר לכולם? כמובן , הסדרן. אבל היה נחמד. מרוב שסיפרתי את הסיפור הזה הסיפור איבד מחינו כבר.. היה שם אחד מהליכוד שטען שהוא מ``חירות``, אבל בגלל שאין לי כוח לספר עליו- אני לא אספר. לפחות לא כרגע. נקווה שהממשלה שוב תפול. mama needs a new per of ...u know יום טוב אנשים. זה היה ממש קטע מטומטם. מוסר ההשכל: תמיד תדעו איזה קלפי אתם. למרות שאת הסיפור העיקרי ,כרגיל, שחכתי לספר. ערן רן רן , מאומן מן מן, בלהצביע ביע ביע

dominik

New member
800 ש``ח?

זה 3 לילות של מלצרות בשבילי. איזה ספר קראת?

Levinzone

New member
כיף לך!

800 שקל?:( הממ הלוואי עלי....... לפחות עשית משהו ביום הבחירות וגם העסקת אותי במשך דקה שלמה עם ההודעה הארוכה שלך... ואם גם לכם משעמם אז בואו נחקור *יחדיו* את התעלומה הבאה: איפה נעל?! הוא ירד מהארץ? תוהה -יעל-

גם אני תוהה...

בטח למישהו יש מידע עליו... אם הוא לא יגיע עד יום שלישי אני אבדוק עם המקורות שלי (האא...וN0 חושב שהוא עובד בשב``כ??? אבוקדו לשלטון!)

Levinzone

New member
מדאיג

מז``א אם הוא לא יגיע עד יום שלישי? היום יום רביעי...חשבת שיום ראשון? או שסתם את הנותן לו שבוע לבוא? לא חשובבבב לפחות אין פה יותר קרציות

אם מדברים על זה...

גם חברה שלו נעדרה הרבה זמן בפורום שלה (שאת שמו אני לא אגיד לכם) הם בטח ``לומדים`` ביחד :)

Levinzone

New member
אולי

הם טסו לאפגניסטן ושינו את המין שלהם ואת השם שלהם וכעת הם יוצאים במסע הופעות עולמי?

בלה בלה

New member
באמת

לאן נעלם לו הנעל? הוא כבר במשך כמה ימים לא נראה ע``פ השטח (לא מוחק, לא כותב) האם הוא נעלם באופן מסתורי? או שהוא פשוט נורא נעלב ופתח בשביתה? הא! רגע, הוא לא אמור להיות עכשיו בפולין & פראג? בלה בלה :) טוב, נמאס לנחש, אני הולכת לשאול את הדקל הזה או איך שלא קוראים לו..

Levinzone

New member
מחכים לתשובתך

אבל הוא היה נוסע לפולין\פראג בלי לכתוב הודעת פרידה או משהו כזה? ואם הוא כן נסע, מה הולך לקרות לפורום?? העולם לא ישאר אותו עולם שהכרנו ו(?) אהבנו מחכה לאימייל של nO -יעל-

N0

New member
שב``כ ?

נראה לך ? חבורה של לאיוצלחים שלא יודעים איפה השמאל ואיפה הימין שלהם. N0 בסך הכל מתגורר במוסד קטן ושלו במעלה רקפות...

hagar_gefen

New member
אתה צודק-דק-דק!!!!!! B-()

שלום לך ערן המאומן...... אני אפתח בשאלה מאוד שאילתית: אם אתה כבר עובד ואפילו בוחר בבחירות,מה לעזעזאל אתה עושה בפורום התיכוניסטים??? (אולי נשארת כיתה??) אני מקווה שלא היה לך יותר מדי חרא... אבל לפחות קיבלת 800 שקל-לא רע! יש לי ידידים שעבדו במטה הבחירות של שרון והובטח להם 550 שקל ליום עבודה ובסוף קיבלו במקרה הטוב 70 שקל! אפילו בזה הוא שקרן...(שרון) יאללה ביי תהנה מההודעה ושהבחירות הבאות עלינו לטובה יהיו קלות יותר ופשוטות יותר...עם מועמדים נורמאליים!!! מהגר! B-)

eyal@

New member
שאלה לי אליך...

איך הגעת לעבודה הזאת? גם אני רוצה בחירות הבאות להרוויח 800 שקל!!! שווה!!! יאללה תלווה לי קצת מזה.... 800 שקל ביום אחד זה לא צחוק!!!!! אני מקנא בך

למעלה