הבחור רומז לי לשלם..?

אני חושבת

שבכל הנוגע לכרטיס האשראי שלך, מצבך הכלכלי וכו', שאת לא צריכה לתת לו תשובות לגבי אף אחד מהשאלות שלו, הוא לא בעלך או הבן זוג שלך, הוא מישהו שיצאת איתו פעם אחת לסרט, והוא חי בסרט שזה עניינו מה שהולך אצלך בבנק.
הסיטואציה הזאת באמת לא נעימה, ואם את לא רוצה בו ואין לך על מה לדבר איתו, אל תיפגשי איתו שוב.

The Pinky P

New member
את צריכה לשלם עליו ללא ספק וגם להגיד תודה שהוא יוצא איתך

הבחור מחושב כלכלית כבר בגיל כזה, שלא כמוך כמי שקשה לה לשלם בדייט כמה שקלים בגיל כזה מופלג.

כל בחורה שמצפה שישלמו עליה בדייט - מקווה שתמצאו את עצמכן גם עקרות בית
ממורמרות ומוזנחות שכל היום עסוקות בלטרוח בשביל בן זוגכן.

עלק רוצות שיויון מגדרי...כשזה מגיע לכסף פתאום אתן דוגלות בנורמות של שנות ה - 50.
בושה וחרפה.

alona 27

New member
כמה שוביניזם בהודעה אחת

אישה בת 30 היא ב"גיל מופלג" וצריכה להגיד תודה שמישהו מסכים לצאת איתה בכלל? גיל מופלג זה 90. ולמה היא צריכה להגיד תודה שבחור צעיר רוצה לצאת איתה? כי תמיד הגבר צריך להיות היותר מבוגר בקשר וכי היא זקנה בגיל 30?
למה בן כמה אתה?
מאיפה החוצפה לקרוא לאחרים שוביניסטים בזמן שהדעות שלך לגבי נשים כל כך חשוכות?!

ועוד מקלל אותה שלא תוכל לעבוד? היית רוצה שיאחלו לך שלא תוכל לעבוד בגלל שאשתך תזרוק עלייך את הילדים?

סיגלית 2014

New member
מנהל
הי, הגעתי מהראשי

ונדהמתי כיצד התפתח פה ויכוח מיותר ופוגע על כלום.
יש כאן שני נושאים.
ראשית, לגבי עניין התשלום, אישית, אני לא מבינה מה הביג דיל. כשאני הייתי רווקה, רוב הגברים שיצאתי איתם הרגישו פגיעה אם הם הזמינו אותי לדייט ולא שילמו עלי. ובפגישות בהן הגבר לא ביקש במפורש לשלם עלי, הייתי משלמת על עצמי, מה הסיפור? היו גברים שהשקיעו, לדעתי, יתר על המידה והצעתי לשלם על עצמי כי לא חשבתי שהם אמורים לממן דייט כזה.
לדעתי (וזו דעתי, אם מישהו חושב אחרת, זכותו המלאה) עניין הניסיונות לפיענוח אמרה או מעשה כאלו או אחרים, מיותרים לחלוטין וגובלים בילדותיות. לא רוצה לשלם עליך, שלא ישלם, ושיהיה בריא! תוציאי ארנק ותשלמי כמו גדולה. ואם את לא מעוניינת לשלם בדייטים, אל תצאי עם גבר שחושב שאת כן צריכה לשלם. בלי שום קשר לגיל. ואת לא צריכה לתת דין וחשבון מה קורה בחשבון הבנק שלך.
שנית, ויותר חשוב- על פי שתיארת, אין עתיד לקשר הזה. את לא מעוניינת והוא מנדנד לך להיפגש, אז למה לך להמשיך את הקשר הזה? בנוסף, הוא בקרוב יהיה רחוק ממך, ולנהל קשר מרחוק לא יהיה דבר חכם במיוחד.
בפעם הבאה שיווצר קשר ביניכם, דברי איתו בצורה בוגרת ואחראית. בלי רמזים ובלי ללכת סחור סחור תאמרי לו מה שאת חושבת.
בהצלחה

קליט

New member
למה לך לצאת עם כזה יצור קמצן

שאין לך שום משיכה אליו, ואין לכם מה לדבר יחד, והוא צעיר ממך בשבע שנים, והוא תיכף עובר למקום רחוק ? כי הוא לוחץ ?? !! חבל על הזמן שלך. מגיע לך משהו יותר מתאים. בהצלחה

ה כ ל

New member
בול!

anonymous1986

New member
מה שלא ברור למה למרות שלא בא לך , את מנסה לקבוע איתו

נשמע שהפער בגיל שלכם גם בולט מאוד ברמה המנטלית , הוא עדיין ילד , גם בראש.

דבר שני , לא משנה מי שואל , זו חוצפה לשמה לשאול בנאדם כמה הוא מרוויח , מזה עניינו בכלל , פעם אחת מישהי שאלה אותי בדייט ראשון ובאותו רגע ראיתי חושך בעיניים מרוב כעס

alona 27

New member
מאוד מוזר שהוא שאל אותך כמה את משתכרת בדייט ראשון

גם כשהיה לי חבר 3 שנים אף פעם לא שאלתי אותו כמה הוא מרוויח, אז בדייט ראשון? תאמיני לי שאפילו הוא, כמו רוב הבחורים, היו פשוט מסתלקים מדייט ראשון שהבחורה שואלת מה המשכורת שלו.

אני לא יודעת אם תיפגשי איתו עוד פעם, אבל לא הייתי נפגשת איתו ליותר מקפה או מקסימום חצי פרוסת עוגה. בחור שמדבר ככה לא שווה להוציא על פגישה איתו את אותו כסף שעולה כניסה לבריכה או סרט. ואני גם הייתי מאוד נבוכה לקבל מבחור שמתנהג ככה הזמנה לסרט או בריכה, כי זה בא עם טעם רע.
או אולי ללכת לאכול פרוזן יוגורט או משהו, ישלם ישלם, לא ישלם אז לפחות זה לא יכביד עלייך.

בכלל להיפגש לקפה זה שעה, שעה וחצי, בשביל שתשקיעי בבחור יותר זמן הוא צריך להתייחס אלייך באמת יפה. וההתנהגות שלו עכשיו לא קרובה לזה.

אמבי

New member
הוא מתנהג מגעיל ואת לא רוצה אותו. שחריי! חבל על הזמן שלך!

תצאי עם גבר שמתנהג כמו בן אדם ושנעים לך אתו ולא אתך.
אחרת - אל תצאי בכלל.

תשמעי בואי נהיה כנים, את צריכה לחזור לאורזים של הסופר.

את בת 30, את לא מתכוונת ללכת ללמוד או לעבוד במשהו שיקדם אותך. לפחות כך משתמע
מכל הדברים שאת כותבת שהם די אותו הדבר- זאת הרמה שלי, ואני מקבלת בחזרה בחורים ברמה שלי. אני לא רוצה ומפחדת לצאת ולהתקדם, אבל מגיע לי אחרת.
&nbsp
אז לא! את תקבלי בדיוק מי שברמה שלך. וכדאי שתפנימי שתמצאי פשוט מישהו כזה עם לב טוב ומשפחה חמה שיעבוד באבטחה או במשאית או משהו אחר שחרד לו בדיייט ראשון להבהיר שהוא מקבל מעל 6 בעבודה תחת, ולשאול מה יש לך בארנק. אלו החיים של מי שיש לו עבודה ולא קריירה. הוא רוצה לקבוע דייט כדי שתהיי חשובה לו לשאול מה שלומך. האנשים בחיים שלך כולם שואלים כל יום מה שלומך ואת עונה בסדר, אף אחד לא באמת מתעניין שעות זאת רק שאלת פתיחה. תתגברי......!

למעלה