הבחור נראה רציני?

Crema86

New member
הבחור נראה רציני?

שלום..
חברה שלי בקשר ידידותי עם מישהו שהיא מכירה מעל שנה שמחזר אחריה והיא יודעת בוודאות שהוא מחפש קשר רציני.
עכשיו אחרי שנה שבהם נפגשו רק בתור ידידים אתמול נפגשנו ארבעתנו : חברה שלי , הבחור הזה וחבר שלו כדי שאני יכיר על הדרך .
היא מהתחלה לא התלהבה ממנו , אבל נפגשה בכל זאת כי הוא נראה לה בחור נפלא מבחינת האישיות.
כל הערב היא לא התייחסה אליו כי הוא דוחה אותה חיצונית אבל דווקה חבר שלו נראה סבבה לגמרי גם אם הוא לא בדיוק הטעם שלי , אבל אני מוכנה אולי להכיר אותו למרות שאני אחת ששוללת כל אחד. גם חברה שלי אמרה שהוא נראה יותר טוב ממנו .
מפה לשם כל הערב חבר שלו התלהב ממני . בתור אחת שלא ממש יוצאת לדייטים לא הצלחתי להבין אם הוא מתלהב ממני כי הוא חרמן או כי אני באמת מוצאת חן בעייני כמו שהוא אמר לי הרבה אתמול בערב וגם בהודעות אחרי הפגישה המשותפת שלנו..
הייתי ממש נחמדה אליו , אבל גם לא שדרתי לו שאני בקטע שלו כי אני לא סגורה על זה בעצמי.
כל הזמן הוא העיר לי שיש לי גומות חן יפות ושאני יחייך הרבה ושהוא מת על החיוך שלי עם שילוב של ביישנות.
אני עוד מעט בת 29 והוא בקרוב רק 24
חבר שלו שחברה שלי דוחה אותו אומר על הבחור הזה שהוא בחור טוב אבל עדיין יש חוסר אמונה.
הוא ביקש ממני גם חיבוק כשהלכתי רגע לשירותים ודחיתי אותו בעדינות כי לא הרגשתי בנוח והיה לא היה לי צורך.
הוא ממש התלהב ממני אבל אני לא יכולה לדעת אם בגלל שהוא בקטע שלי או שזה חלק מהמשחק שלו כדי לכבוש את היעד ולהיעלם כלא היה.

היום הם רצו לשבת שוב אבל חברה שלי התעלמה מהבחור הזה שמחזר אליה . היא אמרה לי שאם אני כל כך רוצה להכיר את החבר שלו שאני והוא ניפגש לבד וממש לא בא לי!! אני בעצמי לא סגורה על הקטע אם אני בעניין שלו או לא ולא בא לי פגישות ראשונות להיפגש עם גבר לבד
(אני גם לא יוצאת לדייטים ). הפחד שלי זה להיקשר לבחור ולהיפגע ולכן גם הפחד להיפגש לבד. קשה לי עם אינטימיות גם , שגבר רץ לחבק ולנשק אני עוד נמצאת בשלב של הרצון להתרשם מהאישיות שלו ויש תמיד פערים שגורמים לי לפסול כל אחד ופשוט לא לצאצ עם בנים בידיעה שכל הגברים לא רציניים ולא שווים שאני יתן להם הזדמנות בכלל..

חבר שלו פנה אלי בהודעות ושאל מה יש לחברה שלי שמרוחקת ממנו וסיפרתי לו את האמת שהיא לא בקטע שלו . חברה שלי אמרה שהיא לא רוצה לפגוע בו . נשברתי וסיפרתי לו שהיא לא מתחברת אליו חיצונית. חברה שלי כועסת עליי אבל אני לא מבינה מה הקטע שלה לשחק איתו.היא הרי שמה אותו במצב של חוסר אונים והוא נואש פונה אליי לברר מה הקטע שלה . הוא שאל למה היא לא אומרת לו שלא בא לה קשר , אז אני פתחתי את עיניו

שלום

לא צריך לספר דברים שיזיקו, אפשר לספר דברים אחרים. לא רצוי לשקר. קשרים צריך לפתח לאט ובהדרגה. אני לא בעד הכרזות והגדרות ורשמיות בקשרים. קשר צריך גם ליצור מאהבה ולא ממשיכה חיצונית, האהבה לאופי חשובה בהרבה. אם את מרגישה שהוא אדם נחמד, היי נחמדה אליו וכך תביעי בפניו את חיבתך ואם תהיה אמתית ירגיש בה. תני לקשרים להתפתח מאליהם למה שצריך. התחילי מקשר רחוק והכירי את אופיו יותר טוב. לפי התנהגותו ומידת נחמדותו אליך במשך הקשר תוכלי לזהות כמה הוא מחבב אותך.

מה הבעיה לקבוע להפגש לבד איתו, אבל במקום ציבורי

כזה שלא מאפשר מרחב מספק לתופסת חיבוקים ונישוקים.
חברה שלך לא רצינית, שנה הוא מחזר אחריה? או שנה הוא עשה לו שגרה לבדוק מדי פעם אם היא נכנעה בזמן שהוא מחפש עוד במקביל? בואי נצא מנקודת הנחה שגם אם הוא ממש בעניין שלך ורוצה להכיר אותך..זה אומר שהוא נמשך אליך וחרמן עליך בכלליות. או שהיית מעדיפה שהוא ידחה מהחיצוניות שלך ואז זה הולך יותר בקלות? עכשיו נותר רק לבדוק ביחד איתו מה את חושבת עליו. בעוד פגישה או שתיים במקומות ציבוריים. את יכולה להביא מערוך לתת לו בראש אם הוא מתחיל לחבק אותך נגד רצונך.

Crema86

New member
אז ככה..

הבחור שמחזר אחרי החברה שלי ממה שהבנתי ממה והתרשמתי ממנו אז כן הוא ממש רציני לגביה !! במשך שנה הוא משמש לה כתף והם מדברים בטלפון הרבה. הם גרים גם לא קרוב אחד לשני .
הבחור הזה שמחזר אחרי חברה שלי נראה לא משהו בכלל מבחינה חיצונית. כשסיפרתי לו שחברה שלי לא בקטע שלו למרות שהוא בן אדם נפלא , אז הוא לקח את זה ממש קשה והתחיל לעשות לי סמיילים עצובים בווטסאפ שככה זה עם כל הבנות שהוא יוצא איתן ובסוף מקבל מהן כאפה. הוא פנה אלי לבד וניסה לברר למה חברה שלי יבשה איתו .
היא אמרה לי שאין לה האומץ לדחות אותו ולדעתי סתם למרוח אותו גם לא יפה לכן אמרתי לו את האמת. האמת שהוא עדיין באשליות ועדיין למרות הידיעה שהיא פסלה אותו מבחינה רומנטית ,הוא עדיין ממשיך לחזר אחריה ורוצה ממנה צ'אנס .
חבר שלו זה שהראה התלהבות יתרה בפגישה המשותפת ונראה טוב לזכותו יאמר גרם לי להרגיש אי נוחות .
כבר יצא לי להכיר בחור לפניו שהתלהב מממני באותה הצורה וממנו למדתי שזה שהוא מתלהב ממני לא אומר שהוא מעוניין בי לקשר רציני.
לכן הפריע לי האינטנסיביות הזאת אבל הנה כנראה שאני צודקת בחששות שלי..ביום שישי נפגשנו ובסוף הערב הוא חפר לי בטלפון ובהודעות עם הודעות שאני מוצאת חן בעייניו והכל ושאל אם ניפגש בשבת וחפר לי. בגלל שהיה בלאגן עם חברה שלי ומחזר שלה לא נפגשנו כולנו. באותו יום הוא גם יצא מקבוצה שלנו בווטסאפ שחברה שלי יצרה וגם נעלמו עקבותיו. הוא לא שולח לי הודעות ולא כלום. אני מניחה שכמו שהוא התלהב ממני, ככה הוא מתלהב מכל אחת.
אמרתי לו במפורש ביום שישי שאני לא יפגש איתו לבד בפגישות הראשונות אלא אם חברה שלי תהיה באותו הערב.
אני אחת שלא יוצאת לדייטים עם בנים וממש לא בא לי להיפגש עם בחור לבד אפילו במקום ציבורי כי אני לא אוהבת שבנים מנסים לנשק וזה . אני כבר יעדיף להימנע מדייטים בכלל..
אין לי בעייה להיפגש עם בחור אחרי כמה ישיבות משותפות שאני יתרשם מהבחור , אבל הנה הוא אפילו נעלם לגמרי אז אין בכלל מה לפתחי ציפיות
&nbsp

ראי תגובתה של 6-6. חברתך מגעילה וצריכה לחתוך איתו חד צדדית.

היא מנצלת. את חושבת שיש לך כספומט בין הרגליים וכולם רוצים רק כסף חינם ולברוח. בחיים לא תראי בבחור משהו יותר
משודד אם את חושבת שאת צריכה לשמור על משהו יקר ערך בין חומות. ואם כולם מנסים לדחוף את הפה כנראה שזה סוג האנשים שאת מושכת. בהודעה הראשונה התנסחת כאילו יצאתם לדאבל דייט בספסל של תחנת דלק. תמשיכי להניח הנחות ולא לחיות מלנסות. ואני לא מדבר על מין. צאתך לשלום.

רואה 6 6

New member
אתן שתיכן ילדותיות אש,את והחברה שלך.

לאף אחת מכן אין שמץ של יכולת להתמודד עם גברים,שאפילו עם בני 24 אתן לא מסתדרות.
למה,במקום ההתבחבשות הזאת,אתן לא יוצאות אחת עם השניה? גם ככה לא ברור היכן האחת מתחילה והשניה נגמרת.

למעלה