הבחור הקשוח

נתי101

New member
הבחור הקשוח

מכיוון שאתה פה רק יורד על כולם (במפורש לא קשוח) אז הגיע הזמן שנספר שאין לך חובשים בכירים (פס כחול) ואתה רחוק ממנו. מקסימום מע"ר בכיר. וגם זה לא משהו. אז תוריד פרופיל. כאן זה לא מד"א י-ם. תדבר עם אבי חובב, הוא יסביר לך את זה יותר טוב.

יש עוד משהו שאתה מעוניין לספר לי?

קודם כל, בוא ואני אסביר לך כמה דברים. אם תכיר אותי, תדע שאני בן אדם מאוד טוב לב. אם תשאל אנשים שמכירים אותי, הם יגידו לך שאני ההפך מקשוח. אם תשאל אותי למה בחרתי בניק הזה, אני אגיד לך שיש לי אותו כבר המון זמן ואני לא שיניתי ניק מאז ששיחקתי אותה קשוח (ועברתי את זה)... אני בן-אדם שאוהב צדק, שונא רוע ונלחם למען השלום! אם מישהו מתקיף מישהו אחר, אני, באש ובמים, אקרע לו את הצורה. אם מישהו נחמד למישהו אחר, אני, באש ובמים, אלחם בשבילו ואחמיא לו. אם מישהו מדבר שטויות, אני אחזיר לו תשובה כמו שמגיע לו. אני מבין שאתה כועס, אני מבין שאתה נפגעת באיזשהו שלב, אז אני מתנצל. אני מבקש סליחה עם פגעתי בך. אני עובד לפי הקרטריונים כנ"ל ואני לפעמים עושה טעויות. אני לא אלוקים ולכן אני טועה. כולם טועים לפעמים. יש מצב שמהיום שבו נכנסתי לפורום הייתה לי רוח לא טובה פה. יכול להיות שמהיום שנכנסתי לפורום הרגשתי אנטיות ושיחקתי איתה. יכול להיות שמהיום שבאתי לפה אני הצלחתי להליב קצת יותר מדי הרבה אנשים. אז אני מבקש ממי שנפגע ע"י או הרגיש לא בנוח בגללי לעמוד על זכויותיו ולשפוך את זה פה. תגידו לי את זה ישר לפנים!!! נתי, הערת אצלי את המוח שנרדם, את ההגיון שנעלם. תודה!!! אני באמת חושב שאתה צודק והגיע זמן שאני אפסיק להיות כ"כ רע פה. הגיע זמן שאני אשתנה בגישה שלי לפורום!!! {אני כותב בפורומים אחרים ואין לי ממש את הבעיה הזאת-יש משהו בפורום הזה שהרגיז אותי מההתחלה, אבל עכשיו, אני מבין שטעיתי. אני מצטער!} ואני מצטער לשמוע שאתה לא מאמין לי בקשר לחובש בכיר, צר לי לשמוע שיש לך ספקות בדברי ואתה חושב שאני משקר. המשך ערב ולילה טוב, ומאחל סוף שבוע נעים, קובי סלע.

תות1970

New member
מילה טובה לבחור הקשוח

אני לא מכירה אותך באופן אישי אבל הרגשתי שאני חייבת להגיד מילה טובה. אחרי שענית לי שלשום לשאלה, גם אם בכמה מילות הרגעה "זה לא נשמע מאיים "וכו' (הרי ברור שלא נותנים כאן המלצות רפואיות) הרגשתי שיש בפורום אנשים שרוצים לעזור (וכמובן שהיו עוד כמה שעזרו ויעצו) אז למרות שיתכן והבחור ראה בך משהו מאיים או נעלב ממך אני זכיתי לראות את הצד השני. אז עכשיו אחרי שהבהרת בדיוק מי ומה אולי הדברים יראו אחרת ואם לא ניסית. ערב טוב

תודה תות!

אני חושב שהפעם באמת פישלתי. אני מודה לך על התמיכה, אני באמת הרגשתי רע ממתי שנתי כתב את ההודעה הזאת. אני שמח שיש פה מישהו שעוד לא כועס עלי, אני ציפיתי תגובות קשות ואני מאמין שהם עוד יגיעו מתישהו. אני שוב מתנצל על מעללי הפוגעים והילדותיים. לילה וסוף שבוע טוב לכולם :)

למעלה