הבזאר של ניקול

ענבר 23

New member
הבזאר של ניקול

הי בננות ביקרתי כהרגלי הקבוע בבזאר וקניתי את חולצת המעטפת המפוסמת בצבע שחור עם אבזם נוצץ- החולצה מקסימה. אומנם צמודה קצת אבל בגלל המבנה המיוחד שלה לא רואים כלום.(200 ש"ח) בנוסף קניתי חולצה נוספת של אלונה מירון (99 ש"ח) היה כיף לראות בנות מהפורום ונאווה, אוי נאווה, את מדהימה. אני מודה לך על כל הדאגה האישית בכדי למצוא לי את הפריט המתאים. אין, פשוט אין עלייך!!!!!! ענבר

../images/Emo4.gif איזה בעסה כל כך רציתי להגיע אבל

אני בבית חולה... תתחדשי על הקניה ומקווה שיהיה בקרוב עוד בזאר...

ענבר 23

New member
אוי ../images/Emo10.gif מסכנה

קודם כל, רפואה שלמה. זה הכי חשוב ! דבר שני, שאלתי את השותף של נאווה וצפוי להיות בזאר עוד כ-5 שבועות בערך. התאריך טרם ידוע. נראה אותך בבזאר הבא בריאה ושלמה אגב, נטקין איפה את? לא ראיתי אותך...

DREAM111

New member
ענבר תתחדשי ואור גולד תהיה בריאה

ענבר אם יש לך אפשרות להעלות תמונות אשמח לראות גם את הקולקציה החדשה שלך.

ענבר 23

New member
תמונות- בכיף !

היום נאווה צילמה כמה בנות עם הפריטים החדשים. היא אמרה שהיא תעדכן את התמונות מייד כשתתפנה. יש לכם לדוגמא את ויק הדוגמנית ועוד...

ויק1

New member
הדוגמנית הראשת מדברת לא הפסקת

לדגמן אתמול
והדוגמניתה ראשית היתה גליש לא אני

אורגולד יפתי ../images/Emo25.gif

מקווה שאת מרגישה יותר טוב... מתה עליך מלאנתלפים.

אל תשוויצי גם אני קניתי ../images/Emo140.gif

החולצה פשוט מטריפה... והיא מטשטשת בדיוק את מה שצריך לטשטש אמנם לא זולה..........אבל שווה כל אגורה... איזה V חצוף ויפה היא עושה.... איזה בלקון יוצרת

ענבר 23

New member
שיהיה לך לבריאות ../images/Emo13.gif

הייתי שמחה להוסיף עוד קצת בכדי שה V יהיה חצוף יותר. לצערי ה V אצלי ביישן- נשאר בבית...(אם את מבינה למה אני מתכוונת....) חחחחחח

missxl

New member
גם אני ביקרתי ואף רכשתי...

2 מעטפות (סוף סוף!!!) מעיל שנראה קצת "רטרו" עם צווארון פרווה בצבע שמנת ועוד עליונית/מעיל ארוך ונחמד תודה לנאוה מיס

נטקין 21

New member
../images/Emo10.gif אוף, נראה לי שמה זה הפסדתי!!!

אחרי חגיגת הקניות של החודש שעבר (גם בבזאר וגם בחנויות רבות וטובות אחרות), לא הרשיתי לעצמי לבוא שוב... אני אשתדל לא לקנות החודש כלום, ואז בבזאר הבא אני ארגיש יותר בנוח. מי בעד בזאר באיזור הדרום? (לא להתנפל, אחת אחת...). אולי בירושלים? טוב, אני אסתפק גם בת"א רבתי. מצטערת על ההיעדרות מהפורום, אין לי מודם ואני מתחברת ממקומות אפלים... מקווה שהענין יבוא לפתרון בקרוב. שיהיה שבוע נפלא לכולן.

למעלה