הבזאר הגדול מאד

הבזאר הגדול מאד

בוקר טוב לכולם! צופים ומשתתפים פעילים כאחד. אמש קרה דבר מדהים- ארוע שאורגן מראש,במטרה להביא רוח רעננה ויצירתית לאזורנו, הצליח מעל ומעבר למצופה - ובזאת כשלונו-ופה אנחנו מודות ומתנצלות: לא ציפינו להסטריה כזו של הגעת קהל. היינו רוצות , ראשית, להתנצל בפני כל אלה שטרחו והקדישו מזמנם וחזרו הביתה ללא אפשרות להכנס. כפי שנאמר בהודעה קודמת- בעלי המקום פועלים תחת חוקי ניהול שאינם מאפשרים להם להכניס קהל, וגם באירוע שנושא אופי של בזאר ולא מופע במה מוקצב בזמן, אם אין מקום אז אין מקום - אסור להכניס עוד אנשים. בוודאי שאם הייתה עומדת לרשותנו אפשרות מכירת הכרטיסים מראש היינו עושות זאת, כולנו למודות פסטיבלים ומופעי במה שבהם ישנה מכירה מוקדמת. גם ב"נור אל אמר" שעלה פעמיים בסוזן דלל והיה מלא עד אפס מקום עם מכירת כרטיסים מוקדמת, הגיע קהל בערב האירוע וחזר הביתה כלאומת שבא. זהו גורלם (הטוב) של ארועים טובים. לגופו של ענין- את האירוע ארגנו אנחנו, שלוש רקדניות שרוצות לקדם את חשיפת המחול המזרחי בפני קהל יעד רחב ככל הניתן, באמצעות אירועים עממיים, במחיר שווה לכל כיס ובשיתוף פעולה עם כמה שיותר עוסקים בדבר- רקדניות מתחילות כוותיקות, משווקי מוצרים בתחום וכמובן- קהל צמא שאוהד את המוסיקה והפעילות המבורכת הזו. אין לנו ספק, שבצידה של יוזמה מבורכת ופריצת דרך יש גם סיכונים ולקחים שאותם יש להפנים ולשפר מפעם לפעם- זוהי טיבה של עשייה, ואנו מכירות בכך, בסיפוק מלא וגאווה- מוטב לנו ללמוד מטעויות מאשר לא לנסות ולטעות כלל. ברצוננו להודות לקהל העצום שכן הגיע וצפה מרותק במופעים של הערב. את התגובות החמות והמברכות אנו מקבלות בטלפונים ללא הפסקה. הרקדניות יעל בקר, יעל דבך, דנה משיק שק שוק ,להקת המתופפים ובראשם אחמד שהקפיצו את הקהל ואנחנו-ורד, אביגיל ואורית, הרגשנו בשפע של אהבה שהרעיף הקהל ונהנינו מכל רגע. לסיום - תודה עמוקה לידידינו שמלווים אותנו בכל אשר נעשה, ובמיוחד לדור ולגליה, שהפעם, ספגה בשבילנו שלא בצדק את הביקורות המכוונות אלינו. שרקייה היתה שם כדוכן בלבד, יחד עם עוד 7 דוכנים- ספריה של אום כלת'ום, דוכן איפור של גיורא שביט, הנרות של מאהר מיפו, הצמידים של יעל, התיקים של איריס והדוכן הססגוני והטעים של ארקאדאש- ארגון עולי תורכיה. תודה לכולם וצפו לעוד אירועים נוספים בקרוב. ורד, אורית ואביגייל

חוף 1

New member
ערב טוב

אתמול הייתי בבאזר הגדול ונהנתי ההנה הייתה גדולה כפולה ומכופלת אומנם , נכון המקום היה מפוצץ אבל... ואני מוריד את הכובע בפני ורד אורית ואביגייל ומודה להן על ערב ענק ומהנה בכל רגע ורגע . אני מאחל לבנות רק את הטוב שבעולם

אם אינני טועה, גליה הייתה הראשונה

שהגיבה על דבריה של שרונה ובחריפות יתר. מדוע לא לתת למארגנות להגיב? אני בטוח כי אם הייתן כמארגנות מגיבות ראשונות ,מתנצלות, ומסבירות את מה שהסברתן כאן, לבטח לא הייתה פורצת כאן השערורייה הזו. (בצדק או שלא בצדק.) ואני אומר את הדברים כאחד שהבטיח וגם קיים את בואו לארוע וכן כן גם נותרתי בחוץ, ונאלצתי לשנות תוכניות. נכונה אמירתכן על "מי שלא עושה לא טועה" אך אם ברצונכן לא לאבד לקוחות ומעריצים, אולי כדאי להתחיל ולארגן דברים בקטן, ולא לנסות לקפוץ מעל הפופיק. עוד אוסיף ואמר כי אני מעדיף שרקדנית תרקוד ומארגנים יארגנו.אם כל אחד יעסוק בתחומו, אזי הדברים יראו אחרת (מתוך נסיון) וכולם יחושו בדבר. לילה טוב ורגוע

sharona10

New member
ניקוי שולחן 2

אורית, ורד (ואביגייל,למרות שהיא לא בפורום). חשוב לי לנקות את השולחן: אני מבינה שהכוונות שלכן היו טובות, ועדיין אני תמיד מצפה שיבינו את הכעס ואת התסכול. לכן אני מעריכה את התייחסותכן העניינית לתלונה, גם ורד וגם אורית. זה כדבר ראשון היה מאד חשוב לי, ועזר לי. אני עדיין חושבת שאם הייתן מסבירות מראש את אופי האירוע היו נמנעות תקלות רבות, גם ציפיות מהאירוע וגם שיקולים האם להגיע אליו. בברכת המשך מוצלח יותר למיזמים שלכם (אם כי אני משערת שלי אישית יהיה קשה להשיב אמון). ומאחר שהייתי רוצה לסגור את הנושא, ולא לגרור איתי רגשות שליליים, לא אתייחס לעוד הערות שהיו כאן בפורום מאנשים שונים. אני מאמינה שאדם צריך להביע את תחושותיו, ואדם צריך להתלונן כשדברים פוגעים בו. זה חשוב בכמה כיוונים, גם כדי להוציא מהבטן את ההרגשה הרעה, כדי שאפשר יהיה להתקדם, גם כדי לדעת שלא השארת את התקלה אצלך בבטן, ומכאן החשיבות הנוספת של תלונה – שזה שטעה ידע שקרה משהו לא נכון ויוכל לתקן את הבעיה. אם לא הייתי אומרת מה שקרה לי ועד כמה נפגעתי מזה, (ואני שמחה שלפחות עוד אדם אחד אישר שגם לו זה קרה, כנראה ששאר האנשים פשוט לא חברים בפורום הזה) לא ברור לי אם המארגנות היו יודעות שיש להן משהו להתחשב בו בתכנון של האירוע הבא. כאמור, אני לא רוצה להמשיך את הנושא הזה, לכן גם חיכיתי יום שלם כדי להרגע ולתפוס פרספקטיבה, ולא המשכתי את הויכוח אתמול. מבחינתי השמש זרחה אחרי הגשם שירד בלילה וניקה את העולם. יום חדש התחיל. שרונה

כל הכבוד שרונה.

על יכולתך הנפלאה לסלוח ולסגור קצוות. מעריך את כנותך. מבכר איכות.

עוד תגובה משותפת

חששנו קצת מלהמשיך ולהגיב, מפאת ההתדרדרות המהירה לעימותים והשמצות שאינן קשורות אלינו ורק מכערות את האוירה והפורום, אך מה רבה היתה הפתעתנו כאשר גילינו שתגובתנו הענינית מאתמול בבוקר היתה בעלת משמעות עבורך, שרונה,ועבור שאר הצופים. אז כמה קטנות לסיום- אנו עדיין עומדות מאחורי התחייביותינו ללמוד לקחים לתקן ולשפר לפעם הבאה, ובהחלט תהיה פעם הבאה. קטנה נוספת- מיועדת למבכר האיכות שאורית באופן אישי רצתה מאד לפגוש וחבל שנותר בחוץ- אנו מאמינות כי אמן יוזם ויוצר מצליח לממש עצמו ולפתח הזדמנויות יותר מאשר אמן הנשכר לבצע עבודתו, ונשמח לפתח על כך שיחה ודיון בפעם אחרת. האירוע שיזמנו הוא קטן בגודלו והרבה מתחת לפופיק של כולנו, הוא פשוט היה כל כך מוצלח שהקהל הרב שהגיע צפף את המקום מעל המותר. שוב, כפי שנאמר בהודעות קודמות, כולנו הופענו באירועי ענק, באולמות גדולים, בהפקות חוצות וגם בחו"ל (ולמידע אישי על כל אחת נצטרך לפתוח שרשור ענק)כך שמבחינתנו, באמת חשבנו שאנחנו יוצרות אירוע "חמוד"- לא גדול מדי, לא יקר מדי, לא יוקרתי מדי, רק מה- כנראה שאין מספיק כאלה אירועים ולכן הנהירה המפתיעה. טוב- את זה כבר מיצינו ונעבור לקטנה אחרונה. נשמח לעמוד בקשר אישי או באמצעות הפורום עם כולכם, כדי לפצות על אובדן זמן וכסף באמצעות ההזמנות להופעות ואירועים נוספים ובוודאי נפרט ביתר תשומת לב על הצפוי באירוע כדי להקל על המתכננים להגיע. ציפור הדרור גליה הקדימה אותנו אתמול בבוקר (שהרי רק הלכנו לישון בסביבות 05:00 כי סיימנו לסדר ולארגן את הסגירה של הבזאר)והגיבה מיד ובשמנו ובכך הזמינה פנימה את המשמיץ הקבוע שלה לחולל מהומה. אנחנו הגבנו מיד כשיכולנו, אך מאוחר מדי- הרוחות כבר להטו. תודה ליונת, ורדה64, חוג הסרטן ושאר אלו שכתבו וריגשו אותנו בתגובותיהם בפורום. בסך הכל- נהייה פה, בפורום, מאד מעניין ואמיתי (אפילו שזהו עולם וירטואלי)וזו תחושה מרעננת ומענינת. חלק מהכותבים מענינים אותנו באופן אישי (כבר אמרנו שאורית סקרנית להכיר את משפחת מבכר איכות), וגם טלינגית ואורנה הקבועות הן מנת משאלתנו להכיר לעומק בזמן הקרוב.

בנות יקרות אכן שמתי לב ואני בטוח

שעוד כמה אנשים שמו לב שיש פה מרירות על דבר אחר. אמנם הייתה "פשלה" קטנה שלכם אך ברור שהתגובות הנזעמות על תגובתה של גליה היו קצת מעל ומעבר. נראה לי שאתן יודעות על מה ולמה. אינני יכול לכבוש את סקרנותי ופשוט לשאול מה קורה אצלכם שם בפנים. מדוע התגובות הנזעמות ומדוע דווקא על מי שלא ארגנה? סליחה על החטטנות מבכר איכות

fifi ness

New member
שרונה היקרה! אני מרגישה בצורך להגיב

בעיני את נעלה,כנה וישרה ,בכעסך חשבתי שיש פה איזו משהיא שרוצה להשמיץ מתוך קנאה ובער לי להגיב אך משום מה משהו במחשב קרה והוא נדם,ואז עבר עוד יום הכל הסתדר לי במחשב, וכן גם בפורום קראתי הכל מחדש , ריגשת אותי מאוד זה מקסים שחזרת ותיקנת הכל זה אנושי! אז, בברכה לימים טובים ומאושרים, פיפי נס.

למעלה