הבו לנו כיף כף

metrocard

New member
הבו לנו כיף כף

עדכון KITKAT לנקסוס 7 (2 הגרסאות) וה 10מתחיל להתגלגל לו היום...

voguemaster

New member
יש טעם לעדכן ?

אני עדיין על 4.2.2 עם הנקסוס 7 שלי... סתם עצלנות

CrH

New member
לא בטוח

התקנתי ALPHA של CM11 על גבי הנקסוס 7 - נראה בוסרי (במובן של עוד לא הספיקו לשלב את הפונקציונליות של CM), כלומר, הכי קרוב ל - STOCK שאפשר. מלבד NAV BAR ו STATUS BAR שקופים ועוד נגיעות קוסמטיות פה ושם - לא ראיתי משהו מלהיב. ה DIALER בחד דווקא מעניין אותי, אבל מה לעשות שהנקסוס 5 שלי עוד בדרך :) ברור שישנם שינויים מתחת למכסה מנוע (ART, אגב, עוד צריך להוכיח את עצמו, אבל אני מאוד-מאוד אוהב את הרעיון של קימפול מראש, לעומת ה DALVIK), אבל כרגע רומים מבוססי 4.3.1 מספקים אותי מעל ומעבר, כך שאני לא רואה כל יתרון לעבור ל - 4.4 כרגע, בטח לא ל - STOCK. בהערת שוליים, רומים אהובים עליי במיוחד, בסדר עדיפות יורד -> CARBON, VANIR, SLIM.

voguemaster

New member
על הטאבלט אני לא אטרח להתקין רום מקוסטם

שם באמת אני רוצה ראש שקט עד כמה שניתן - הילדים משתמשים בו למשחקים, אני משתמש בו לקריאת חדשות וכד' וכד'.

בטלפון שלי (N4) זה עולם אחר - שם יש לי דרישות אחרות לגמרי. חייב ROOT, חייב להתקין רום עם כמה פיצ'רים נוספים כי יש דברים בסטוק שמעצבנים אותי כשמדובר במכשיר הראשי שלי. חייב קרנל יעיל יותר - בקיצור אני על PA

CrH

New member
תגובה

אני לא "טורח", אני מנסה רומים. יש לי MULTI-BOOT בטאבלט, 5 רומים כרגע, אחד מהם סטוק. מדוע לא להתנסות?

סטלוס2

New member
אני עוד לא קיבלתי

נקסוס 7 2013 - נרכש בארה"ב לפני 3 חודשים. אני על 4.3 כמובן

em28

Well-known member
גם הנקסוס 7 2012 שלי טרם השתדרג

אבל טוב לי בינתיים עם ה-4.3

למעלה