הבורגים

Deosette

New member
הבורגים

אני יודעת שמאחורי כל סיפור, כל גזע בסדרות הללו יש איזשהו רעיון. כאילו החלל זה המיקרוסמוס של העולם שלנו. מישהו יודע מה הרעיון של הבורג? מה הם מייצגים?

היי

ציטוט:"אני יודעת שמאחורי כל סיפור, כל גזע בסדרות הללו יש איזשהו רעיון. כאילו החלל זה המיקרוסמוס של העולם שלנו." תגובה: "מה
" ציטוט:"מישהו יודע מה הרעיון של הבורג? מה הם מייצגים?" תגובה:דעתי היא שכל אחד מוצא משמעות יחודית בשבילו בגזעיים מסויימים(באלה שמשמעותם לא ברורה מעליו) במס"ב. מה את רואה בורג

PaladiN17

New member
דווקא אני ...

חושב שלבורג יש מטרה מאוד מאוד נחמדה ! :) שלמות זה דבר נפלא .. :).. רק שאם הם כל כך רוצים ליהיות יעילים אני לא מבין למה הם לעזזל מטמיעים טכנולוגיה .. ואפילו פעם אחת לא ניסו לחקור טכנולודיה חדשה.. הריי השילוב של שניהם הוא היעיל ביותר .. ובסופו של דבר . אני חושב שהם קצת הגזימו עם הבורג.. הם עשו אותם ממש שטניים .. זה לא חייב ליהיות כך !.. גזע ששואף לשלמות לא חייב ליהיות שטני !. ובקיצור לדעתי .. הבורג מייצגים ממלכה של נמלים ! :) .. חח. סתם סתם .. אני אומר .. "we are the borg, lower your shilds and surender your ship, your destinctivnes will be added to our own. resisstense is futual!" :)

שלמות משמע שטני

היה פרק דומה ב BABYLON5 על גזע שחיפש את השלמות שרצה לשמור על טוהר הגזע, וניסו להשמיד כל מה שלא טהור- הבעיה כמובן שאין דבר כזה "מושלם" או "טהור" בכל דבר יש פגם, כך שבסופו של דבר כולם הושמדו.

PaladiN17

New member
שמע ..

לגבי השלמות אולי יש ואולי אין .. ! .. אבל בכל מקרה תמיד צריך לשאוף לשלמות !! :) .. כמו שסבן מוואיאג'ר אמרה !!. "אני מאחלת לך שכל מה שתרצה יתגשם, חוץ מדבר אחד, שתמיד יהייה לך למה לשאוף" .. הציטוט אינו מדויק ... (אגב זה לא ספויילר נכון ? :) .. )

למעלה