הבוק של הופה

A n y w a y

New member
הבוק של הופה ../images/Emo11.gif

אני יודע שביקשת שלא נכין לך בוק...אבל מה לעשות חיים קשים

../images/Emo46.gif בפעם המיליון

אני לאאאאאאאאאאא פריקיתתתתתתתתתתתת אני לאאאאאאאא דתיההההההההההההההה אני לאאאאאאאא עצובההההההההה אני לאאאאאאאאאאאאא מדוכאתתתתתתתתתתת אין לי בעיה עם דתיייייםםםםםםםםםםםםם <מה עוד אמרו בשידור
> ואני לא גותית אוחחחחח זה יצא שחור לאדעת למה עזוב אותי כבר אז אין לי בטן שרירית כמו שלךךךךךך יאללה

אחרי העמקה בתמונות

יגאל אתה צלם גרוע טוב באמת שזה ניראה כאילו יש לי עין אחת... התמונות של שליידר יותר יפות

MaTaN BALBOA

New member
יגאלללל אם אתה קורא את ההודעה עכשיו

כנס למסנג'ר או שלח לי הודעה בבלוג דחוף! כולם להזיז ת'תקולות שלהם ולרוץ לאילת כי הם קטנים ופעוטים יאללה הופה הגותית..אל דברי איתי

MaTaN BALBOA

New member
כן כן הדבר שמשתיק את יגאל..-

נננננננררררררררררררררררר<הבה>גילהההההההההה

MaTaN BALBOA

New member
חח אני חייב לספר משהו

זה סיפור שעלה לי בראש על זה שדיברו בבלוג של יגאל שזה הטרנד החדש בפורום להתאבד..שימו לב זה הסיפור : שעורייות בבית משפחת פיק : הבת פיק רוצה להתאבד אחרי שראתה את אבייה לובש חזייה אדומה עם לבבות לבנים , זוהי תגובתה : "אבא החיים שלי בזבל,לא סתם זבל..זבל אורגני..אני רוצה להתאבד!! זהווו אני קופצת מהחלוןןןן!" ותגובתו של האבא פיק :"אבל מותק אנחנו גרים בקומת קרקע". טרגדיה בבית משפחת פיק טגדםםםםםםם.

MaTaN BALBOA

New member
סקופפפפפפפפ

יגאל מכור ל.. תרדו למטה עוד נו עוד יעלצנים תזיזו את התחת המוצק שלכם זה מגיעעעעע טוב נו זה למטה יגאל מכור לסוליטר

A n y w a y

New member
אמממ כן סוליטר!!

אממ אוקיי אז ככה יש לי שתי בעיות....אחת המצלמה שלי מאוד גרועה ככה שיצאתי מאוד מוזר.....אבל מאוד מוזר.....אבל מאוד מאוד מאוד מוזר! דבר שני....אני באמת מכור לסוליטר....זה בעיה....אני לא יכול להפסיק לשחק בקלפים המעצבנים האלה!! אני שונא את המשחק...אבל הוא פשוט נדלק...כל הזמן...ואני חייב לשחק בו....אני פשוט חייב.....פליז תעזרו לי! דרך אגב שקלי לנסות לעלות לשידור "בבלוג" של הזה שמטפל בהתמכרויות...יש מצב שהוא יעזור לי? כיאלו זה סוליטר! זה משתלט לי על החיים כל מה שנאי מנסה להפעיל נדלק הסוליטר....אני כבר לא יכול לחיות ככה!! אני פורש מהבלוגים!!!....אני מתאבד!!...סתם סתם.... בכל מקרה אנשים אני חייב עזרה עם ההתמכרות שלי לסוליטר.....רק שתבינו אני כותב את ההודעה הזאת מאוד מהר.....כי אני פשוט חייב לעשות עוד משחק!! חייב !! אני לא שולט בזה!!! סוליטר יודע!!! סוליטר שומע!!!! סוליטר!! סוליטר!!! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

משועמם6

New member
הופ הופ הופה סטופה../images/Emo141.gif

חחחחסטופה אהבתי תתגובות שלך
ממשועמם6אש

Sexit may19

New member
יגאל אני מבינה אותך....

כן....גם אני מכורה לסוליטר חחחחחח צריכים להקים קבוצת תמיכה...וגמילה מסוליטר

A n y w a y

New member
גם את מכורה?

יש!!! אני לא לבד בעולם! מאי חייב להקים קבוצת תמיכה! נקרא לה "נפגעי הסוליטר" זאת הולכת להיות קבוצת התמיכה הכי טובה בעולם! אנחנו נרפא אחד את השני!! נראה לעולם שסוליטר זה מסוכן!!! אני מרגיש כל כך טוב עכשיו.....עומדת להפתח קבוצת תמיכה....האאא...

למעלה