הבוקר

vered 37

New member
הבוקר

יצאתי מהבית עם הילדים בדרכי לקייטנה. כהרגלי מידי יום. באוטו שמעתי מוסיקה מרגיעה ..נעימה.. קונדליני מי שמכיר.. לפתע הרגשתי משהו שנתקע מתחת לגלגלים...בלמתי..והמשכתי בנסיעה.. בהתחלה לא ראיתי כלום... כשהבטתי מהחלון.. ראיתי
שחור מתפתל על הכביש... דרסתי אותו.. ..הוא ככה קפץ לי בפתאומיות..ולא שמתי לב.. וליד הילדים אמרתי בקול רם "יואו דרסתי חתול " והם שאלו "אמא הוא מת "? אז עם התחושה הנוראית הזו ..הכבדה אני מסתובבת מהבוקר.. אוףףףףףף ועוד שחור ! ואני לא מאמינה באמונות טפלות.

עכשיו

כל מה שיקרה לך במהלך היום ולא ימצא חן בעינייך - תאשימי את החתול... וטרינר? התקשרת? או השארת אותו ככה?

vered 37

New member
הייתי בהלם מוחלט

לא יכולתי להתקרב אליו.. אז עצרתי אצל איציק בעל הסופר כמה מטרים מהמקום.. וביקשתי שיקח אותו.. אין לי מושג מה איתו...

אם כבר אז טוב שזה היה שחור

ככה אפשר לומר שהמזל הרע עבר אליו
האמת ? לא נעים בכלל (מנסיון אישי) אבל זה עובר

R a c h e li

New member
טובבבבבבבבבבב....

לי היה אותו מקרה עם תרנגולת לפני כמה חודשים חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל היא לא הייתה שחורה חחחחחחחח

Mastul4u

New member
טפי טפי טפי...

אומרים שלחתולים יש 9 נשמות , אז בזבזת לו אחת. לא נורא....

../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

טפו, טפו, שום שמיר. גם אני לא מאמינה באמונות, אבל זה אף פעם לא הזיק.

לא מאמין על התגובות כאן

דרסת חתול - קורה - מבאס לאללה - חרא של הרגשה. אבל מה זה התגובות פה - על המזל הרע עבר אליו וטוב שהוא היה שחור. אנשים קצת פחות פרימיטיביות בבקשה וקצת חמלה.

d a n i e l s 5

New member
הופה איזה אורח.....

שלום גם לך. החמלה היא כמובן על החתול המת וגם על וורד כי זה ממש לא נעים לדרוס חיה ולא משנה מאיזה סוג ובאיזה צבע.

שלום גם לך - התגעגעתי

כמובן שלשניהם. כפי שאמרתי - הרגשה סופר נוראה לפגוע כך בבעל חיים. ולא פחות נוראה לחתול המסכן שלו היה לו סיכוי. אלו החיים

crisRobin

New member
אמונות טפלות

גם אני לא מאמין באמונות טפלות, זה מביא מזל רע

למעלה