הבוקר...

הבוקר...

התנסיתי בטיפול תאילנדי אצל מטפל מדהים... המחבר גוף נפש באופן יוצא דופן בין לבין, גם עיסה לחץ ואמר... "את יודעת, מהעיסוי הייתי אומר שיש בך פחד מפגיעה בתחום הרגשי..." הוא...מכיר את הגוף שלי ויודע לחבר היטב בינו לבין הנפש הוא...כנראה ידע מה שאני לא ממש ידעתי מה שחשבתי שכבר מאחורי... אחרת...אין הסבר לדמעות שמיד....עלו

michaly44

New member
לא יודעת על העיסוי..אבל הספר.....

דווקא על הספר שמעתי המון מלך באדולינה..אז ביקשתי מחברה שתתן לבן שלי וככה הספר יעבור אלי.. אולי אבין על מה מדברים.... והעיסוי..טוב לנשמה.

תנסי לחשוב רק

למי אין פחד כזה? אצל אחד יותר אצל השני פחות אבל הרי אף אחד לא רוצה להפגע קחי את הדברים בפרופורציה הנכונה | ניצת שאותה הצליחו להרגיז אתמול מ א ו ד |

../images/Emo4.gif כבר הוקל רק לא מבינה

למה בכל פעם מחדש מתרגזת מטיפשוטם של אחרים.

מצוטטת

New member
לא בטוחה

שגם היה לי אישהו הסבר הוא היה זה שמשכנע אותך גם לא מתכוונת לשלוח אותך למטה (איזה שרשור אושניים) בטח לא להדביק את מילותייך שלך אלי ...רק מלפני יומיים אז החלטתי לבחור במשהו אחר.... לי כל פם זה עושה נעים ב
ואל תנסי אפילו לענות לי אחרת רואה לך כבר מכאן שבוע נעים לך יקירתי ובעצם לכולכם חברים

maof

New member
להרגיז אותך?????????????../images/Emo39.gif

ואני הייתי בטוח............. שהשלווה ....ואת..... הן מילים נירדפות
מעוף

מצוטטת

New member
קוראת אותך

ולא יכולה שלא לשאול ת'עצמי בעיקר (והמון לאחרונה) כמה באמת באמת יש בנו את האומץ והכוח להודות בחסרונות והקשיים שלנו, להסתכל לפגמים של עצמנו עמוק עמוק פנימה. לא, לא חייבים לנבור כל הזמן לחטט ולקלף מחדש את מה שכבר הגליד בטח לא להפוך כל העת בתוך הנפש פנימה... אבל מאמינה שכל סיטואציה שכזו הדמעות כן שוטפות עוד פינה מאובקת מאווררות עוד כאב חבוי משחררות עוד כאב סמוי לשם הלכו לי המחשבות אולי רחוק מידיי אולי
רוצה כך להאמין.... וזאת רק אני והמחשבות שלי

maof

New member
מצוטטת יקרה../images/Emo141.gif

שאלתי את עצמי......... וגם היסתכלתי פנימה......... נברתי לתוך המקומות העמוקים ביותר שיכולתי........ ומצאתי שככל שאני מחטט בגלד......... כואב לי שוב..... אבל אני יודע שעשתי את הדברים הנכונים ואני שלם עם עצמי........... ולכן החלטתי לא מחפש יותר את השד האבוד !!!! יש לי היום את השד הנימצא
רק העתיד יכול לספר לנו לגבי ההווה......... אם זה טוב או רע עבורינו......... אם אנחנו צוחקים זה טוב !!! אז קדימה אני רוצה לראות חיוך !!! מעוף

יעלי

אז פרגנת לעצמך מסאז'... איזה יופי... וכבונוס הרווחת דמעות ששטפו קצת ת,בפנים... חיבוק לך יקירה פייה

ואני מודה

שפעם ראשונה קיבלתי בחיים שלי השבוע עיסוי לשם העיסוי וזה היה מדהים רק שפירק לי את הצורה לגזרים גזרים עד עכשו... ובסוף ...טוב נו.... אבל זה מה זה נעים וכיף

maof

New member
פעם ראשונה?????????????

אני עושה את זה היום ........ 3 פעמים בשבוע....... אבל בלי שום קשר לענין בכל היזדמנות שמיתאפשרת לי ..... אני נוסע לחמת גדר ....להיתפנק קצת..... ממולץ ....אם יצא לך את ובן זוגך ....בכייף לא תיצטערי .... מעוף

../images/Emo9.gif

בגלל שיש לי בעיה של מגע כן כן מה לעשות לא יכולה שידיים זרות יגעו בי גם אם היתה זאת אישה לא בטוח שהייתי מרגישה בנוח עובדה שלעולם לא ניגשתי לעשות זאת למרות כאבים שהיו. אבל שיקירי יעשה לי מסג' ואני אסרב? ממש לא וזה היה מקצועי לחלוטין והיה שווה כל נגיעה אוי שעוד כואב לי עד עכשו..פירק אותי הפולני הזה..

למעלה