הבוקר...

הבוקר...../images/Emo94.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo94.gif

טוב, אז אחרי שהייתי רחוקה מהמחשב שלי המון זמן, הנה הפנטזיה הראשונה שלי כאן - אזהרה אם יש לך בעיה עם מלים גסות ושפה בוטה, אני ממליצה לך לעבור לפנטזיה אחרת. ככה הוא אוהב להעיר אותי. בעודי ישנה הוא פותח את הפה שלי ודוחק את זקפת הבוקר שלו לתוך הגרון שלי. כמה תנועות חזקות פנימה והחוצה ואני מעוררת / נחנקת. ואז הוא שולף את הזין האדום, הזקוף, הרטוב מהפה שלי, מפשק בכוח את הרגליים שלי ותוקע אותו לתוכי. בשלב הזה הוא כל כך מרוגש שהוא נע מהר וחזק ותוך זמן קצר שופך את המטען שלו בתוך הכוס שלי ואז קם מהמיטה והולך להתקלח. האמת שגם אני אוהבת את זה.. אפילו מאד. אם זה יום שבת, אני מצטרפת אליו למקלחת ואנחנו מתחילים יום שלם של זיונים ללא הפסקה. ביום חול רגיל, הוא משתדל לברוח כמה שיותר מהר מהבית, כי הוא יודע. הוא יודע שאם לא אמצא אותו, אני אהיה כל כך חרמנית במשך כל היום, כל כך חרמנית שאתקשר אליו כמה פעמים למשרד ואאונן לו בטלפון, שאמצא לי זיון עם גבר אחר במשך היום ואתקשר לספר לו כל פרט (כן, יש לנו יחסים פתוחים ומדליק אותו שאני משתוללת עם אחרים) אבל הכי חשוב, הוא יודע שהלילה כבר לא יישן... עברנו לדירה הזו כי נדלקתי על הצורה שהבניין הזה בנוי. הבניין הזה, בנוי בצורת האות ח' מה שמאפשר לשכנים להסתכל ולראות מה קורה בבתיהם של השכנים האחרים.. מיד כשנכנסנו לראות את הדירה, וראיתי שגם חלון חדר השינה וגם החלון הענקי בסלון פונה לתוך ה-ח', הכוס שלי נרטב למחשבה מה יקרה כשהשכנים יראו שאני מסתובבת עירומה בבית, מאוננת בכל מקום בו, מפשקת את רגליי לטובת גברים שיתארחו פה וישמעו את צרחותיי כשהגברים שלי מזיינים את החורים שלי. כבר בשעות הראשונות בבית הזה, הזדיינתי גם עם הבעל שלי וגם עם האיש שבא לעשות פוליש לרצפה... בקיצור, הבוקר הוא העיר אותי ככה.. ובעוד הזין שלו חובט בכוס שלי במהירות ובחוזקה, אני קולטת מישהו בקומה השלישית עומד מול החלון מסתכל בלי לנסות להסתיר את זה ומאונן. זה כל כך הטריף אותי.. חיכיתי שבעלי ילך לעבודה (זה היה די מהר, כי כאמור, הוא לא רוצה שאשיג אותו להמשך הזיון – אבל הבוקר הזה אפילו לא יצאתי מהמיטה.. ), בינתיים הסתכלתי על השכן ההוא, ובעוד הוא מסתכל בי ומאונן, ליטפתי וצבטתי את הפטמות שלי. נותרתי לבדי.. קמתי ונכנסתי להתקלח, לבשתי חולצת טי גדולה בלי כלום מתחת ועליתי לקומה השלישית. צלצלתי בדלת וכשהוא פתח, הסתכלתי על הזקפה שלו ואמרתי רק "אני צריכה את הזין שלך". בלי להגיד מילה, הוא משך אותי פנימה, סובב אותי אל הקיר, הרים את הרגל שלי, נצמד אלי ודחק את הזין שלו ללא היסוס אל תוך הכוס המוכן שלי, תוך כדי חבטות על הישבן שלי. ואז.. נעיצה חדה וחזקה, והוא שלף את הזין שלו מתוכי, דחף את הראש שלי למטה, דחף את הזין שלו לפה שלי ומילא אותי בנוזל הלבן שלו.. כל הפנים שלי התמלאו בזרע שלו. באותה שניה גיליתי שמולנו, על הספה ישבו שני גברים אחרים ושפשפו את הזין שלהם. הוא הסתכל עלי ואמר "אני השכן החדש בבניין. אני גר פה שבוע ואני אוהב לראות את מה שקורה אצלך בבית.. אחלה שבאת לבקר, תכירי את שני החברים שלי" הוא פנה לחברים שלו ואמר – "זאת הצורחת, שנעשה לה לצרוח?" הם צחקו ואני התחרמנתי עוד יותר למחשבה שהחברים שלו יודעים עלי, על מה שאני אוהבת.. הוא לא חיכה שניה, העיף ממני את החולצה ודחק אותי אל השולחן בסלון. השכיב אותי על השולחן ואחד הבחורים דחף את הזין שלו לתוך הפה שלי. השני פשוט פישק את הרגליים שלי ודחף את הזין לכוס שלי.. השכן עמד מעלינו, צבט בחוזקה את הפטמות שלי (אוח.. כמה אני אוהבת את זה) ואמר "בעוד רגע, תרגישי את הזין הגדול הזה חודר לתחת שלך ומזיין לך את הצורה.. ככה כל החורים שלך יהיו מלאים.." הבחור שזיין אותי, משך אותי אליו, והפך אותי, הוא נשכב על השולחן, אני, עדיין מושחלת על הזין שלו, עליו, הבחור הראשון חזר לזיין לי את הפה והרגשתי איך שהשכן עצמו, מפשק את לחיי התחת שלי ומתחיל להכניס את הזין שלו לתוכו... תוך זמן קצר שלושתם נכנסו לקצב מהיר, אחיד והרגשתי כאילו מכונה אלוהית מזיינת את כל החורים שלי. הם גם פלטו משפטים כמו "יו איזה כוס הבאת לנו, אחי" וכאלה.. מה שהדליק אותי עוד יותר. הבחור שזיין לי את הגרון גמר ראשון. הזרע שלו הציף את הגרון ואת הפרצוף שלי.. ברגע שהוא יצא מתוכי, התחלתי לצרוח, האורגזמה בתוכי השתוללה... ההוא שזיין את הכוס שלי היה הבא לגמור מילא אותי בנוזל החם והלבן שלו. ורק אז, השכן עצמו, התחיל להשתולל פנימה והחוצה מהתחת שלי והשפריץ זרם לבן בתוך התחת ועל הגב שלי. הסתכלתי עליהם ושאלתי "אני יכולה להרים טלפון?" והתקשרתי מיד לבעלי לספר לו מה קרה.. חזרתי הביתה, השכן הזה עוד יבקר בחורים שלי לא מעט.

מאוכזבת נורא

בפעם הראשונה נכנסתי הנה - בקושי אמרו לי שלום. אמרתי לעצמי, או קיי, לא פרסמת פנטזיה, סתם אמרת שלום, תפרסמי ואז תקבלי קצת יחס. קיבלתי שני מסרים מאנשים חמודים, וזהו. אפילו לא שלום מעל גבי הפורום. מילא. אחר כך הלך לי המחשב.. ואתמול, בציפיה גדולה אחלרי שתוקן, כתבתי פנטזיה - ו...נאדה, כלום, אפס תגובות, יובש טוטאלי. טוב, אולי הפנטזיה שלי לא מגרה.. יכול להיות, אבל כל אחש שמצייץ אומרים לו שלום. וברוך הבא.. אז מה? זה מין מועדון סגור שלא התקבלתי אליו?? אולי בכלל לא שווה לחזור... כי אם תהיה תגובה ה רק בגלל שהתבכיינתי אוף. אני מאוכזבת

Sefy

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif !!My Sincere Apologies

I didn't notice, I was barely here today, regarding the fantasy, I'm
just not a fan of the hard stuff, but I didn't notice you were new
? What can I do to make it up to you ? a big nice Welcome On Board

naughtybabe1

New member
../images/Emo140.gif sorry i just read now

i don't know about the rest here but your story really did it for me and about this fourm being snobs then at thodeket thats why i also barely right here no more

redron

New member
אני אהבתי..

זה פורום די איטי יחסי, בקשר לסגנון הגס משהו..המממ..אני בעד

Sefy

New member
ומתוך סקרנות...

מה הרווח בין הגבר לחולצה עושה ? זה לא רק אויר ?

טוב אז זה פשוט ..

הציטוט הוא מתוך שיר של ליליה, "הרווח בין הגבר לחולצה, עושה לי דברים ששום גבר לובש בגדים הדוקים לא עשה מעולם" זה בגלל שההוא עם החולצה הרחבה, משאיר לי מקום להזדחל אליו אל מתחת לחולצה שלו ולהצמד לגוף החם שלו, לנשום את הריח שלו ולהדלק עליו שוב ושוב ושוב ושוב וזה רק ההסבר הפשטני...

ביגבן

New member
אחל'ה פנטזיה...../images/Emo188.gif

ברוכה הבאה שכנתי...הפגת פה קצת רוח חדשה של המזדיינת האולטימטיבית...אהבתי.... שתיזכי לזיקפות....... שלך
ביגבן

T r i l i a n

New member
אהבתי. ../images/Emo9.gif

ממש אין לי בעיה עם גסויות, הפעם גם לא היו הרבה.

למעלה