הבוקר שאחרי ....

הבוקר שאחרי ....../images/Emo28.gif

אני עדיין יכולה לחוש על השפתיים את הטעם שלך ,להריח אותך לראות את העיניים היפות שלך המביטות בי , סוקרות כל פינה לא נשארת חייב לאף פרט , לא לתנוך האזנים , לא למבנה הלסתות כל קימור של הגוף עליו העברת את ידיך נרשמו בתודעה התבוננתי עליך ושמחתי מאד שאתה שם מולי , אחרי כל המילים ידיי המלטפות את פניך , מנסה לחוש מה מסתתר מאחורי עיניך מצטערת לפעמים על כי המראה מושך אותך מהמילים שאני כל כך אוהבת אבל נסחפת איתך הלאה לתוך התשוקה .. כי שם ובאותו הרגע ..רצינו להיות ..אחד באחת וזה הרגיש טוב ...טוב באמת

אשמורת רביעית ../images/Emo42.gif

קווי המתאר של פנייך עדיין אל מול עיני. קולך , ארומת עורך , מילותייך , המבט הכאילו אדיש - מצועף משהו , לא מתרגש מכלום אבל גם לא מתנשא , ,השפתיים הנעימות כל כך , העור הזה החלק כמשי. ולא. לא תמו המילים .

"כשאני רוקד איתך"/רמי קליינשטיין

עשרות אנשים ומקצבים חודרים אל הגוף עוד צעד אחד אני הולך לאיבוד זאת הצפיפות,זה המשקה,זאת השעה זה הריקוד, זאת את שפתאום בגופי נאחזת את חזקה,את רכה, לא נחפזת מתוך עשרות האנשים מקלט אצלי מחפשת גופך,הוא נע כמו אש ומשהו מתרחש נפתח סוף סוף נושם כשאני איתך רוקד אלפי אנשים מתחככים, בורחים מן הקור מהלחץ,מהלרוץ, מעוד יום אפור תנועות כאב, אולי שמחה, ייאוש מאהבה ואת,את גופך בגופי מסובבת אני נושק לצווארך,את קצת רועדת מתוך אלפי אנשים , מקלט אצלי מבקשת גופך,הוא נע כמו אש ומשהו מתרחש נפתח סוף סוף נושם כשאני איתך רוקד

למעלה