הבוקר שאחרי ה-

י פ ע ת

New member
הבוקר שאחרי ה-../images/Emo117.gif

היה אחלה ערב, מפגש בסגנון שונה מהרגיל,אווירה טובה חום ומבטים מחוייכים, בהשראת הים וגליו המתנפצים<שקלאודיה התפתתה לגעת בו מקרוב>. שולחן מכובד עמוס במגוון מאכלים וכן....היה שם קוסקוס חם וטעים באדיבותו של בן תרבות המדהים שהביא סיר ענק ולא שקט עד שכולם מילאו בטנם בקוסקוס. אז היה המון אוכל , שירה לצלילי הדרבוקה
,ישיבה סביב המדורה, פיטפוטים , החלפת חוויות והכי הכי צחקתי מההיא עם סיפורי ליקוק האצבעות<אופטי פיקי ורקדן - תמחקו את החיוך...תודו שהייתם רוצים 10 דקות על כל אצבעחחחח> יישר כח למיכלי וירדנה על אירגון ערב זה, כל הכבוד
! כן לת´ 29 שהביא טנדר עמוס גזעים
ולכל אחד מאיתנו שתרם לשולחן המכובד להיראות כמות שהוא
. שוב כמו תמיד כייף לפגוש בכולכם

טאקילה~*

New member
וואוו יפעת אחלה דיווחי בוקר...

יאלה מארגנים קומזיץ לתל אביבים.. בוקר טוב בובה...

י פ ע ת

New member
שכחתי מישו...

תודות למיקו 42 על מציאת החוף שאיפשר לנו את מלוא הפרטיות והתאים לצרכים. ולא רק...הוא טרח והביא מתופף מקצועי על דרבוקה...אחלה מיקו

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איףףףף.... איזה באסה שאני רחוקה
יפעתוש , הבטטות היו עטופות בנייר כסף ? וב´מת מתי לתל-אביבים , יותר קרוב לי שמה

י פ ע ת

New member
יאללה קחי פיקוד!

ראשית בטטות לא הפסדת אבל....קוסקוס חם וטעים מעשה ידי אימו של בן תרבות שתחיה, אכן הפסדת! אז...ממש לא בעיה להמשיך בקו הזה גם בחופי ת"א, לא מצריך הרבה, כל אחד מביא משו קטן, בגדים קלים ומצב רוח...ואת השאר הים והמדורה עושים! ג´חנון או מלוואח עליי..מה שתחליטו! <אני מהמרת על טאקילה שתביא קובה...מה נראה לך?>

פשוט אישה בואי רגע........./images/Emo140.gif

מה רחוקקקקקקק???????? אפשר להגיע תמיד ומה עלינו הצפוניים שרוב המפגשים הם במרכז......... מגיעים. אז יאללה לקחת את הענינים לידיים, את המכונית ולנסוע קצת, הארץ שלנו כל כך קטנה ששום מקום הוא לא רחוק מידי. מקווה לפגוש אותך בקומזיץ הבא בחופי חיפה...... סופשבוע טוב לך
י. ולכל מי ששאל אותי למה כצפונית לא הגעתי, זה רק בגלל רגל פצועה ומנוטרלת )

ידידת מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מקווה שתבריאי במהרה . ונראה אותך במפגש או קומזיץ הבא. שלך תמיד. כינרת אחרת האדומה

ידידת אמת ../images/Emo25.gif

מקווה שאת חשה יותר טוב ! שתהיה לך אחלה שבת. רוצה לומר לכולם דבר אחד: מי שלא הגיע אמש - הפסיד בגדול !!! תודה לירדנה מחיפה ולמיכלי שלוש נקודות על ארגון ערב מהנה זה. ישר כח ! מדליקה

כינרת,מדליקונת-תודה יקרות ../images/Emo24.gif

שבת שלום גם לכם,סופשבוע כייפי. חיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, י .

טאקילה~*

New member
אישה עוד שבועיים בערך קומזיץ בת"א..

אז תתחילו להשחיז ולחמם ת´מנועים... בלי לחץ אנחנו לא פריירים רוצים גם... נרביץ אחלה ערב..

טאקילה~*

New member
יאלה כפרות בטח את באה...

זה מיועד לכך שיהיה נח לאילה מהמרכז וכמובן לכל מי שירצה..

../images/Emo25.gifאני כבר מכינה שירונים...

אני אהיה שרה´לה שרון... חחחחחח עם הקול שלי... חחחחח

טאקילה~*

New member
אני מכינה תלבושת רקדנית בטן....

חייבת לקנות ביריות עם נצנצים,,משוש אוהב עם נצנצים..חחחח מותק הפעם זה עד אור הבוקר...אין הנחות.

עד הבוקר???

נראה לך שבעלי יסכים? הוא קושר אותי אליו באזיקים ובא גם... חחחח

*42 כבר הבטחתי ליפעת ש...... ../images/Emo39.gif

בקומזיץ הבא, אשתדל להגיע עם שרהלה שרון, מקווה שלא תהיה התנגדות, יש האוהבים אותה ויש שלא, בכל מקרה אסדר לך שתהיי לצידה......... שוב, סופשבוע טוב לך

מיקו 42

New member
משהו.........

תודה לכל מי שטרח..... תודה לאלו שבאו.... תודה לך יפעת על השירונים.. ולהבא נדאג גם לשיר אותם. היה מלא כל טוב, שפע והרבה רצון. המפגש הזה אופיין במקוריותו ואנו נמשיך במגמה זו בינתיים שתהיה לנו שבת נפלאה שבת שלום

למעלה