הבוקר עפ"י איניגו

הבוקר עפ"י איניגו

ריח של בוקר. זה הדבר הראשון. פותח חצי עין, מבחין בקרן אור זהובה, המתפרצת דרך חריץ קטן בטריס ונופלת על הקיר מולי. מלא מלא שמש בחוץ, והקרן הדקה היא המעט שאני מקבל ממנה כעת, כחשפנית יפת התואר שמנסה לגרות אותך, ומרימה את החצאית בדיוק עד המקום בו רואים את את תחילת ארץ המבטחים... מתמתח, מכניס אוויר הבוקר לגוף, נהנה מהרגשה של התחלה חדשה. מסובב את הראש שמאלה. עינייה העצומות מחוייכות קצת, כאילו רואה בחלום את אחד הילדים החמודים של השכן שלנו. תלתלים שחורים מפוזרים על כל הכרית. היא נראית מדהים. הכי יפה בבוקר, ככה עוד לפני שהתאפרה והסתרקה. בייבי דול בצבע בורדו, אך בקושי מכסה את זוג רגליה בעלות העור בצבע של גלידת מוקה איכותית, מונח בזילזול של שינת הלילה. אור הבוקר, הרגשת האופוריה של הגוף שנח היטב, ממלאים אותי ומתמזגים עם התשוקה העזה שאני חש פתאום לאשה המונחת לצדי. לעשות לה טוב... כל כך בא לי. בלי לחשוב, מונע על ידי יצר נטו,מפשק לאט את רגליה, רק שלא תתעורר, ומזדחל אל העמדה הנוחה בינהן. הכל פתוח מולי לרווחה, כמו מצפה. ירכיים החטובות, חלקות כמשי, מתחברות להן בזוג שפתיים עבות בצבע וורוד. מרחרח כמו כלב, מריח שילוב מדהים של קרם גוף וריח עדין של אשה. מקרב את פניי לאט אל איברה, ונושף בעדינות על השפתיים. פעם ועוד פעם. היא מחייכת בשנתה, מרוצה. ממשיך לנשוף אויר חם, רואה את שערותיה הקצרות זזות ברוח שאני מייצר. אצבע אחת זוחלת לה על הסדין, עד שנוגעת בחיבור של פלחי עכוז מעוצב. מעלה אותה מהעכוז אל השפתיים, פותח אותן טיפה, מעביר אותה פנימה ו..ראו איזה פלא! רטיבות קלה אך סמיכה נשארת על האצבע, כנראה שהנשימות שלי עשו את שלהן. מתקרב עוד קצת, מוציא את הלשון, ומעביר אותה על פנים הירך שלה, מהברך פנימה, עד שמגיע אל שפתיה התחתונות. גרגור קל נשמע מפיה, כנראה שהתמזגתי היטב עם חלומה. מפשק את שפתיה באצבעותיי, ומתחיל ללקק אותה בהנאה של בוקר. מלמטה למעלה, מתעכב על הדגדגן, ויורד אל החור המבריק. נשימותיה נהיות כבדות יותר, ירכייה מתחילות לזוז בהנאה, תנועות בלתי רצוניות, למעלה ולמטה, כנגד תנועת הלשון. אני מכניס אצבע אחת פנימה ומתחיל להזיז אותה בתוכה. הלשון שלי על הדגדגן, האצבע בפנים, והיא ישנה כמו תינוקת, רק קולות הנאה לא ברורים יוצאים מפיה פעם בכמה נשימות כבדות. מגביר את התנועות העדינות, משתדל לא לעשות יותר מדי רעש, ולא מאמין שהיא לא מתעוררת. איברי הזקוף דורש מגע, היד הפנויה מיד נשלחת אליו ואני מתחיל לאונן כמו משוגע, עד שתוך דקות אני מקבל את אחת האורגזמות החזקות שלי . כאן בעצם אני חייב להפסיק את הפעילות שלי, משום שצריך לקום, לנקות את עצמי ולהתכונן לעבודה. ליקוק אחרון, אצבע נשלפת מתוכה, אני מכסה אותה וקם. בוקר מדהים. ריח של סקס באוויר. קרן שמש על הקיר. עוד בוקר של איניגו. כשהיא תקום היא בטח תתקשר אליי ותספר לי שחלמה חלום נוררראי על האקס. נו. שיהיה.

אני אוהבת שאתה מסמיק..

זה מחמיא לי שאני מצליחה לגרום לך להסמיק. נשיקה מלאך באפלה

למעלה