הבוקר המצחיק שלי...

הבוקר המצחיק שלי...

התעוררתי בבוקר זה כמו כל בוקר אחר . ישבתי לי בפקק כמו כל בוקר , העיתון מונח על ההגה , העין השמאלית רואה את הרכב שלפני , העין הימנית על כותרות בעיתון , הרגל השמאלית מונחת בצד כמעט על הדלת והרגל הימנית על הדוושות. כן אנשים , זוהי שיגרת הבוקר של הרבה אנשים , במיוחד לאלו שנוסעים באותו הכביש שגם אני נוסע בו . חלילה , אני לא רוצה להעליב או לשכוח מישהו אחר , כן , אני זוכר , ישנם עוד הרבה פקקים . אוי , שכחתי את עצמי וזרמתי ....הנה אני חוזר לסיפור . בקיצור , סיימתי כבר את העיתון (פקק ארוך) והתחלתי לגלוש למחשבות ... חשבתי על הכול , עבודה , בית , חיות ..הכול. ואז כמובן הגעתי לנושא מסקרן וחשוב לא פחות מכולם ואולי אפילו יותר - סקס. ראיתי בחורה היא ישבה באיזה ג´פ סגול , לא מהגדולים האלו ... היו לה משקפיי שמש צפוניים כאלו , שהיו מאוד יפות ... הסתכלתי אליה , היא הביטה אליי , חייכתי , היא חייכה גם ... וחזרתי למחשבותי , כן כן , גם אותה הכנסתי למחשבות , בכל תנוחה אפשרית. כמובן איבר מיני התחיל להתעורר הרגשתי את ההרגשה הלא נוחה של זיקפה עם מכנסיים , אני חייב לסדר אותו , מזיז פה מזיז שם ...אחח הנה כבר יותר נוח ...לחץ מיכנסיי עשה את המשך העבודה , והנה יש לי זיקפת בוקר מחודשת מצויינת וגאה. מה שלא ידעתי בדקה האחרונה הקצרה הזו , שמשמאלי , עמד רכב , קצת גבוהה מרכב רגיל - כן הניחוש הוא נכון , זה היה ג´יפ....כן , היה לו צבע ממש דומה לג´יפ שהוזכר קודם. הרמתי מבט נבוך כלפי מעלה , בנבכי מחשבותי , דימיינתי את הבחורה עם המשקפיים הצהובות ....אולי אפילו שימחה מוזרה מילאה את ביטני , אפילו טיפה קטנה של אנדרנלין זרמה בדמי. ואז חברים יקרים , ראיתי אותו !! הוא אפילו לא התגלח הבוקר !! נראה לי שלא שטף פנים ! הביט בי במבט יותר נגעל מאשר אני בו !! הנהן עם הראש הלא קטן שלו - בכלל לא הבנתי איך אפשר להנהן עם סנטר כזה , איך הוא אומר כן עם הראש. בקיצור , "הבחורה" שלי הייה שמן שעיר ומגעיל !! נתתני גז , שמחתי שנגמר הפקק , והמשכתי את היום. לא יודע למה החלטתי לחלוק את הסיפור הקצת מטופש הזה איתכם. אולי כי היו לי כמה דקות פניות . המשך יום נפלא. אוויר.

למעלה