הבוקר הייתי בכנרת

נר לפי

New member
הבוקר הייתי בכנרת

ראיתי את ה`מה רבו מעשיך ה`` ונהנתי מכול רגע.. היה קצת קשה בהתחלה למצוא חוף נקי. אך אחרי קצת מאמץ מצאנו חוף ריק אם מעט ערבים.. נכנסו לרחוץ, נהנהנו מכול דקה, וכעת אנחנו באחד מהמלונות בטבריה... מחר בע``ה נעשה מסלול הליכה באזור טבריה.. אשמח לקבל הצעות למסלול... (אגב, יש לי תמונות מהכנרת, יעניין אותכם?)

אם אתה עם רכב...

ואתה מתכנן למסלל גם מחר, אז הרי הצעות לטיולים באיזור. באיזור הכנרת יש לך את המג`רסה - בתשלום, או בהתפלחות, אבל יותר טוב וחביב הזאכי. שניהם אחד ליד השני, בצד המזרחי של הכנרת. הכניסה על הכביש, כמדומני שמול היציאה לכיון הישוב רמות. לצערי אין מפה תחת ידי כעת. כמובן, באפשרותך לטפס לגולן על שפע מסלוליו. החינמים הקרובים אליך הם הג`לבון, עין תינא ובריכת הקצינים. כמובן, יש את היהודיה והזויתן, שיאלצו אותך או להפרד מכמה עשרות שקלים, או להפעיל תושית התפלחות, כזכור. אם זה רלוונטי עבורך, אתאמץ להשיג מפה ולהדריך אותך. תהנו.

אגב,

תן לי לנחש ש`אחד המלונות בטבריה` הוא... בראז`יק! קונטיננטל בלע``ז. מעוזם של כל בחורי הישיבות הנופשנים בעיה``ק טבריה... אופתע אם יתברר שטעיתי... אתה מעורר בי את חיידק הטיילנות... אוף. בקיצור, תהנה!

נר לפי

New member
לא זה ולא זה...

אני בבית מיטל... אם תרצו אני יתן לכם ת`מס`, הסיבה שאני הולך למלון הזה, כי זה המלון היחיד שאם אתה מבקש חדר ללא טלויזיה אתה מקבל.. וכמובן שירות מצויין, זה צמוד לברז`יק.

שמעתי על המקום...

נדמה לי שהבעלים של המקום הזה מנהל גם חנות פיצה באיזור. יפה לכם על הנקיון!

מומלץ.

כפי שכתבתי, בתשלום. יש כמה אפשרויות, זויתן עליון, תחתון, ויש אפשרות להמשיך עד בריכת המשושים, אם כי צריך לחזור חזרה באותה דרך. או להסתמך על טרמפים. אחלה מסלול.

זימj

New member
אתה לא הגעת לעולם בשביל כיופים

אלא בשביל התורה חטוף ואכול חטוף ואכול! יש לך עוד צ`אנס חד פעמי רק בעולם הזה לתקן את נשמתך לזכך אותה לעולם הבא חטוף ואכול תגמור עוד מסכת ועוד מסכת אין הרבה זמן ולא ידע האדם את עיתו!

למעלה