FineSilverMan
New member
הבוקר הזה...
שאתה מתעורר ומגלה שטעית.
האמת זה לא רק הבוקר הזה, זו תקופה שכזו, עם סיום התואר וכו'.
התחלתי לעבוד במקום עבודתי ב-2007.
בהתחלה היה ממש נהדר. הצוות, הבוסים, העבודה... זכיתי למחמאות על עבודתי וכו'. עד כמה שידוע לי, אני היחיד מהצוות שקיבל מתנות מהקהל (שוקולדים וכו')
רציתי להתקדם מעמדת עובד פשוט לעמדת אחמ"ש. כבר לאחר השנה הראשונה בתפקיד. ראיתי איך האחמ"שים עובדים והייתי בטוח שאני יכול לעבוד טוב מהם.
רק לאחר ארבע שנים זכיתי בקידום.
בעוד ששכר עובד רגיל צמוד לשכר המינימום, משהו כמו 6 ש"ח לשעה מעליו, שכר האחמ"שים לא צמוד. כחצי שנה לאחר שקודמתי, שמתי לב לזה. פניתי בעניין לבוסים, לאוניברסיטה, אבל זה מה שיש, או משהו כזה.
הם קבעו את שכר האחמ"ש ל-28 ש"ח לשעה (שכר הבסיס), על זה יש עוד 2 ש"ח תוספות ועוד תשלום עבור חופשי-חודשי.
מאז 2003 לא עדכנו את השכר.
התחלתי לעבוד כאשר שכר העובד היה כ-23.5. היום הוא 26.5.
לפי השכר הממוצע במשק, שכר המינימום ועלייה ברמת המחירים, היה ראוי לעדכן את השכר ב-2.5% בשנה, בערך.
כלומר על התקופה של בין 2011 להיום, היה ראוי אילו הייתי מקבל עוד 20,000 ש"ח.
אז עוד חודש אני עוזב את המקום וכרגע זה גורם לי להרגשה ממש מבאסת.
שאתה מתעורר ומגלה שטעית.
האמת זה לא רק הבוקר הזה, זו תקופה שכזו, עם סיום התואר וכו'.
התחלתי לעבוד במקום עבודתי ב-2007.
בהתחלה היה ממש נהדר. הצוות, הבוסים, העבודה... זכיתי למחמאות על עבודתי וכו'. עד כמה שידוע לי, אני היחיד מהצוות שקיבל מתנות מהקהל (שוקולדים וכו')
רציתי להתקדם מעמדת עובד פשוט לעמדת אחמ"ש. כבר לאחר השנה הראשונה בתפקיד. ראיתי איך האחמ"שים עובדים והייתי בטוח שאני יכול לעבוד טוב מהם.
רק לאחר ארבע שנים זכיתי בקידום.
בעוד ששכר עובד רגיל צמוד לשכר המינימום, משהו כמו 6 ש"ח לשעה מעליו, שכר האחמ"שים לא צמוד. כחצי שנה לאחר שקודמתי, שמתי לב לזה. פניתי בעניין לבוסים, לאוניברסיטה, אבל זה מה שיש, או משהו כזה.
הם קבעו את שכר האחמ"ש ל-28 ש"ח לשעה (שכר הבסיס), על זה יש עוד 2 ש"ח תוספות ועוד תשלום עבור חופשי-חודשי.
מאז 2003 לא עדכנו את השכר.
התחלתי לעבוד כאשר שכר העובד היה כ-23.5. היום הוא 26.5.
לפי השכר הממוצע במשק, שכר המינימום ועלייה ברמת המחירים, היה ראוי לעדכן את השכר ב-2.5% בשנה, בערך.
כלומר על התקופה של בין 2011 להיום, היה ראוי אילו הייתי מקבל עוד 20,000 ש"ח.
אז עוד חודש אני עוזב את המקום וכרגע זה גורם לי להרגשה ממש מבאסת.