הבוקר במעריב:

Darth Rosenberg

New member
הבוקר במעריב: ../images/Emo4.gif

תגידו לי שזה שטויות... סיינטיפיק מעריב...

Darth Rosenberg

New member
למי שלא מצליח לקרוא, כתוב שם:

"קיים סיכוי כי שרה מישל גלר לא תשוב לעונה הבאה של "באפי"

הא? הגיון?

באפי=שרה מישל גלר. עונה הבאה של *באפי*. ואני מנסה להתעלם מהספויילר הענקי שיש כאן.. הם יכולים לשכוח את זה! שלא יקראו לזה באפי! כל הזכויות שמורות! ואל. (רותחת)

Jazz123

New member
זה נכון ולא נכון...

כל הביסוס הוא על ראיון מסוים עם אחת מההפקה של "באפי" שמסרה ששרה לא הכי להוטה להמשיך לעונה חדשה... בגלל זה צצו כל מני שמועות על המשך הסדרה, ואם יביאו "באפי" חדשה...

Lizz

New member
קראתי ברייטינג נדמה לי

ששמ"ג לא תהיה בעונה ה*שמינית* של באפי, ודון תחליף אותה. מאחר ולא אמורה להיות עונה שמינית, זה נראה לי סתם מוזר.

WAKE UP!

דון? שישכחו מזה. עכשיו. אם הם מסיימים את באפי, אז שיסיימו אותה עם באפי, ושלא ינסו לעשות לנו שיחזור עם דון! ואל.

peace and Mor

New member
אבל... אבל.. אבל...

סיימו את התוכנית... או לפחות מסיימים... בעונה יותר מתקדמת... חוצמזה שבטח שרה אמרה משהו כמו- "אין לי כוח!" על הסט ואז כל העיתונות הצהובה המסריחה הזאת פירשה את זה ככך שהיא רוצה לעזוב... זה בולשיט... אין מה לדאוג לדעתי..

trilliane

Well-known member
מנהל
אם לסכם את כל מה ששמעתי עד עכשיו:

* שמ"ג אכן אמרה שנמאס לה להיות באפי, אבל היא תהיה בעונה השביעית בוודאות - היא מחוייבת חוזית. * קראתי ציטוטים של ג´וס וגם של מרטי נוקסון שתתכן עונה שמינית. כלום לא סגור, אבל האופציה קיימת. * לא ידוע אם שמ"ג תהיה בעונה השמינית (אם בכלל תהיה כזאת) וברייטינג כתבו שהעונה השמינית כנראה תתמקד בדון (בעעעעע
) בכל מקרה, הכל ספקולציות, והמפיקים בעצמם עוד לא יודעים בוודאות מה יעלה בגורל העונה השמינית, אם בכלל. עונה שביעית תהיה, והיא תהיה עם שמ"ג. אפשר להרגע, לפחות זמנית...

SaidinsTaint

New member
הם הגדירו את זה כשמועות עקשניות

וא שום הצהרה מפורשת I´ll have to see it before I believe it

אשמה

New member
אוקיי אוקיי, כולם להרגע

זה עובד ככה שרה מחוייבת עפ"י חוזה לצלם עונה שביעית של הסידרה. הדמות של דוני מתפתחת מאוד בעונות הקרובות, דבר שיהפוך אותה למרכזית יותר. למרות כל השמועות ששרה אמרה שהיא כנראה לא תמשיך ושנמאס לה מטלוויזיה, היא טוענת את ההפך הגמור. שרה אומרת שככה זה בכל עונה, מתחילים בכיף, באמצע לא רוצים לחשוב על עוד עונה ואז בסוף אומרים "יאללה נלך על עוד אחת" היא אמרה במספר ראיונות שהיא מעולם לא אמרה שהיא מתכוונת לעזוב את באפי ושזה לא עלה עוד. כל השמועות יכולות להיות נכונות, אבל מצד שני – בואו נסתכל על זה בפרספקטיבה הנכונה, כרגע יש לפחות עוד עונה ואין לשרה שום סיבה לעזוב את הדבר שהופך אותה לכל כך פופולרית ומספק לה עבודה.

למעלה