הבוס של אישתי

yuvalpoiuyt

New member
הבוס של אישתי

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה שאני לא מצליח לפתור. אני ישמח לקבל עצות. אני נשוי 15 שנים ויש לנו ארבע ילדים. אישתי עובדת בחברה ציבורית כמזכירה. הבוס שלה התאהב באישתי. לפני חודש אישתי נסעה איתו לכנס של יומיים בצפון. במהלך הכנס הוא הציע לה הצעות למימוש האהבה שלו. אישתי סירבה בנימוס יתר לפי דעתי וכן לא כעסה עליו. היא טוענת שהיא מבינה אותו. כשהיא חזרה מהכנס לאחר שבוע חשדתי במשהוא ושאלתי את אישתי היא סיפרה לי את הכל. מאז הפסקתי לתפקד כל הזמן אני מתקשר אליה ולוחץ שתעזוב את העבודה והיא מסרבת. אני עובד עצות אני מפחד שהלחץ שלי יפיל אותה לידים שלו מצד שני אני לא יכול להיות רגוע. מה עושיים.

siv30

New member
התגובה שלך נראית לי טיבעית

גם אם לי זה היה קורה (מהכיוון ההפוך כמובן) הייתי מרגישה חרדה ומצוקה כמו שאתה מתאר. אני חושבת שאתה צריך להכניס את הדברים למסגרת תבונית והגיונית : אישתך אוהבת אותך, היא הוכיחה את נאמנותה לא רק בזה שהיא לא נענתה לו אלא גם בזה שהיא סיפרה לך. תחשוב על זה, אם היא היתה מחפשת, יש היום מליון הזדמנויות, יש אינטרנט, צאטים או סתם היא כבר יכלה מזמן למצוא לה משהו. כנראה שהיא לא מחפשת ואין טעם במצב הכלכלי של היום לגרום לה לעזוב את העבודה כי כמו שאומרים שתי משכורות עדיפות מאחת. לדעתי, אתה צריך להשתמש באירוע כדי למנף את היחסים שלכם ולהזרים להם דם חדש. תראה בכך הזדמנות ולא איום. הזדמנות לחזק את הקשר והאהבה שבניכם לעומת חרדה שבאמת בסוף יכולה רק להרחיק אותה. מקווה שעזרתי
,

גרא.

New member
יובל,דומה שהארוע עליו אתה מספר ,

הוא מקרה מובהק של הטרדה מינית.אשתך במקרה הזה היא הקרבן, ואינה חייבת להענש בגלל שהוטרדה, בעזיבת העבודה שהיא מן הסתם עובדת בה זה זמן. בעוד שבגילה, ובמצבה המשפחתי (4 ילדים), היא חייבת לשמור, אמנם לא בכל מחיר על מקום עבודתה. כי אם היא תעזוב,ועוד מרצונה, לא רק שלא תקבל פיצויים, אלא שהיא עלולה להשאר ללא עבודה בכלל..לכן הלחץ שלך עליה לעזוב, אינו הוגן,אינו במקום,ובא במקום להעניש את המטריד..אם היא לא תתלונן על כך, הבוס המטריד, עלול לפרש את זה כאיתות חיובי, ובמקום לחדול,הוא עלול להגביר את ההטרדה, עד שתעתר לו. ומה יהיה אז על נישואיכם? דווקא משום שמקום העבודה הוא ציבורי, אשתך מוגנת הן על ידי הסכמי העבודה הקיבוציים, ובעיקר כמובן על ידי החוק.נראה לי שעליך להחליף כיוון,דווקא לתמוך בה בעמידה הנחושה שלה כנגד ההטרדה, מצד אחד. ומצד שני, לעודד אותה להגיש תלונה במשטרה על ההטרדה.למה שהיא תעזוב? לא יותר טוב שהבוס המטריד,ישלם את המחיר? וילמד את הלקח?

למעלה