הבוס שלי במצב קשה

הבוס שלי במצב קשה

המפעל שאני עובדת בו עומד להיסגר, הבוס שלי (המנכל) נמצא בין הפטיש לסדן, זאת אומרת בין הבעלים של המפעל לבין העובדים , ההסתדרות וצוות ההנהלה הוא נמצא בלחץ עצום ומשקר לשני הצדדים, כל העובדים יודעים שהמפעל הולך להיסגר אבל הוא לא מודיע שום דבר רשמי ומתחמק . אני ועובדת נוספת מבינות שזה הולך להשפיע קשה מאוד על בריאותו ואין לנו מה לעשות- אנחנו יודעות שהבריאות שלו הולכת להתדרדר כתוצאה מהמצב שהוא נמצא בו אבל אין באפשרותנו לעשות דבר. מה הייתם עושים במקומנו?

SideKick

New member
כלום!

בוודאי שלא לספר לו מה אתן רואות ומבינות. כן אפשר לתמוך בו, לחזק אותו, להציע לו עזרה. זה המון.

freearth10

New member
אולי תחשבו גם

על הבריאות של כל העובדים שהולכים לאבד את מקום העבודה שלהם ובעקבות זאת את הבטחון שלהם. למנכל אני לא דואגת - הוא כבר ידע להסתדר. אני הרבה יותר מודאגת מאלה שהולכים להפלט משוק העבודה ולהתווסף למספרים סטטיסטיים נוספים.

freearth10 זה גם נכון

אבל העובדים לפחות ישרים עם עצמם ועם חבריהם ולא נמצאים במצב הקשה שהמנכ"ל הכניס את עצמו ובעניין העובדים אז צפויים להם (וגם לי) פיצויים מוגדלים וגם אפשרות לעבור לעבוד במפעל שאליו יעברו המכונות מהמפעל הזה. המפעל גם דאג לפנסיה מסודרת ותנאים מאוד טובים לעובדים.

freearth10

New member
הוא בחר את הדרך הזאת

שיש בה כנראה בשבילו, לפחות כרגע, יותר יתרונות מאשר חסרונות.

לחפש מקום עבודה לפני שזה נסגר

כל עוד את עובדת יש לך קלף חזק יותר ביד ולכן כדאי למצוא מקום חדש, להמתין את 'חודש ההודעה מראש' ולאחר מכן לעבור למקום החדש עם הפיצויים. באשר למנכ"ל???????? בתור צל"ש שקרנים אתן מעוניינות להשקיע את הכסף הנדרש לטיפולים? סליחה עבור הציניות אך לדעתי כדאי לך ללמוד את השיעור הבסיסי בבריאות גוף-נפש = תלמדי לדאוג לכך שהחיים שלך יהיו הרמוניים!

אופס, לא הבנתי ../images/Emo12.gif

בענין שלי אני כבר מחפשת עבודה ואמרו לי שגם אם אמצא עבודה לפני שהמפעל יסגר אז פיצויי הפיטורין שמורים לי אבל את השאר לא הבנתי, למה התכוונת?: (בתור צל"ש שקרנים אתן מעוניינות להשקיע את הכסף הנדרש לטיפולים? סליחה עבור הציניות אך לדעתי כדאי לך ללמוד את השיעור הבסיסי בבריאות גוף-נפש = תלמדי לדאוג לכך שהחיים שלך יהיו הרמוניים! )

אמרת שהמנכ"ל משקר לכל הצדדים

לא הבנתי מדוע למרות שהוא משקר גם אתכם - העובדים - אתן מעוניינות לטפל בו, האם מגיע לו צל"ש על תעתוע העובדים? חשוב יותר לדעתי כי כל אדם יודא את המצב האישי שלה/שלו. זאת אומרת מגיע לך שתתרכזי בהיבטים שיעשו לך טוב, שתיהני את מהחיים, שיהיה לך נוח, הרמוני ובריא - כי בזמן שאת נמצאת בחוסר ודאות ההרמוניה שלך איננה במיטבה והיא משפיעה גם על ההיבטים השונים בחייך כנ"ל. ז"א במקום לדאוג למנכ"ל תדאגי לעצמך - פנקי את עצמך בכלים שהיית רוצה לפנק את המנכ"ל שלך על משקל 'עניי עירך קודמים' תודה שהבהרת לי כי לא הייתי ברורה, אני מקוה שכעת כוונתי ברורה יותר. ברכות

אסתיה,ציטוט מתוך כרטיס הביקור שלך

המסר של השם א ו ר ה ס ו מ א הוא: האור האלהי, אור הבריאה, ניתן לכל בלא שיפוט, שיעור טוב בקבלה עצמית וקבלת אחרים כפי שהם... מלמדת מ1993 והלאה ..., חשיבה ודיבור חיובי והתפתחות עצמית...

נכון, והרשות נתונה. בדומה לאחד ה

אחד הדיברים תורגם על ידי המגזר הדתי ל'לא תענה ברעך עד שקר' זו היתה בחירה אישית לחלר את האותיות הצמודות בנוסח זה. הנוסח של החוק האוניברסלי אומר 'לא תענה ברע כעד שקר' ברכות

דר אסתיה תודה ../images/Emo39.gif

אני אכן מתרכזת ואתרכז בשמירה ויצירת ההרמוניה שלי אבל חלק מהאופי שלי זה דאגה לאנשים שמסביבי ולדעתי בתוך תוכו אותו מנכל הוא אדם טוב, והיתי עדה למעשים טובים מאוד שלו - ראיתי כמה יפה הוא קיבל עובדים חדשים ודווקא קיבל את האנשים שבמקומות אחרים לא היו מקבלים וכמה יפה דאג פעם לעובד שלו שהסתבך עם המשטרה והוא התנהג כאילו הוא אבא שלו ורץ למשטרה כדי לקחת עליו חסות ואולי כשדווקא אתחבר לעצמי לתכונות שלי שהן עזרה לאנשים שבמצוקה אז ארגיש יותר הרמוני ובריא בקיצור בעבר אותו מנכל הוכיח את עצמו ורק עכשיו בגלל שהוא בין הפטיש לסדן אז הוא מסתבך עם עצמו ונהפך אדם מסכן ורע. ומצאתי דרך לעזור לו, אצלנו לא נהוג שהמזכירה מכינה קפה למנכל ודווקא עכשיו אני מציעה להכין לו קפה וגם אנחנו נוהגים שלושת החברה מהמשרדים לאכול ארוחת צהריים משותפת ואתמול כבר ניסיתי לדובב אותו כדי שידבר על המצב שהוא נמצא ואולי יבין מה עובר עליו ויחזור לעצמו.. במיוחד שראיתי שבמקום קפה הוא הכין לעצמו בימים האחרונים תה עם לימון אז הבנתי שהבריאות שלו לא טובה

למעלה