הבוס הקמצן

tsipi35

New member
הבוס הקמצן

היום נשבעתי שאני יותר לא עושה כלום על מנת לקדם מכירות אצלנו במפעל, הרי במילא זה לא תפקידי. במהלך השנתיים האחרונות קידמתי מכירת 8 מוצרים שאנו מייצרים. עלות כל פרוייקט בין 100,000 ש"ח ל- 180,000 ש"ח. בכל פעם הובטח לי שאקבל בונוס כספי. אתם קיבלתם? גם אני לא. היום נשברתי. מאז חודש אפריל ניהלתי מו"מ עם לקוח באחד ממושבי השפלה. ביום שישי נחתמה איתו העיסקה והוא הוציא הזמנה ואף שילם 59,000 ש"ח במזומן להיום ועוד 67,000 ש"ח ביום אספקת המוצר. הבוס דאג להתקשר אליי הביתה ביום שישי בשעה 13:30 כשהיה בדרכו מהלקוח וסיפר לי בגאווה על הצ´ק שקיבל ודאג לשבח אותי, והבטיח שידע איך לפצות אותי. היום, כאילו כלום. לא נתן אפילו רמז.

jahnon

New member
ואני שואל

קיבלת את זה בכתב עם שלושה העתקים? הקלטת את הבטחתו של הבוס? אם לא עשית שום דבר מהאמור לעיל אז את נמצאת בבעיה. אבל אל יאוש ציפי (פרימו מחולון?) אני בטוח שיש חברה מתחרה רמזי בעדינות או דאגי ששמועה תגיע לבוס (היקר!?) כי אותה חברה הציעה לך עבודה עם אחוזים על כל מוצר שיקודם על ידך ושאת שוקלת זאת כי את לא מרגישה שמעריכים אותך (אין כמו רגשי בעלות על מנת לשפר מצב אישי). אפשרות אחרת היא לרמוז לו כי אם הוא יפצה אותך אז תדעי איך לפצות אותו (קרצי לי ולחלחי את שפתייך בצורה חושנית) ואז למחרת כלום. אל תתני לי אפילו רמז.

על זה נאמר:

"לאפיפיור יש את הג´וב הטוב ביותר בעולם: יש רק בוס אחד מעליו, ואפילו אותו הוא פוגש רק לאחר מותו." ועליך נאמר בישיבות הצוות – "בעל פוטנציאל בלתי מוגבל" (קרי: יישאר איתנו עד הפנסיה). – לכן אתה לא מעניין את הפוסטמה שמתקרא בטעות בוץ. ועצתי הנדירה ביופייה ובחכמתה לאין שיעור, והואיל ומצב המשק כה טוב עד כדי חטיפתך בעניים עצומות לעבודות קבלנות ושיפוצים בתמורה לדמי ´אבטחת הביטוח´ (שבכל מקרה מגיעים במרבית המקרים לאחר המוות – את רובם שולחים למשימות אבטחה). עזוב את החור הארור !!! שלך את מקום העבודה, הבוץ, הדודים, הסבתא החמה (אם כבר, אז כבר..) לעזאזל !! גלגלמו בבקעת גי – בין – הינם. ומצא עצמך במהירות המירבית אדם מאושר בטלן ומלא סיפוק.

tsipi35

New member
אבל אתם יודעים למה זה מרגיז?

כי הוא בעצמו הבטיח. אני לא ביקשתי כלום. נאדה, קאפיש? אני מאוד מאוד אוהבת את מקום עבודתי, תורמת לחברה, בעלת ראש גדול, בפיקוחי 3 נשות צוות, ובכלל אין דבר כזה "קידום מכירות" בהגדרת תפקידי. היום רמזתי לו שאני יודעת שיש מפעלמאוד מאוד גדול באזור מפרץ חיפה שמעוניין המוצרים בתחום שלנו. ביקש שאבדוק יותר פרטים, ואני אמרתי שיעשה את זה בעצמו, כי זה לא מתפקידי. אין בעיות - רוצה ראש קטן? תקבל !!!!

ברק א.

New member
ציפי..

אי שם באירופה ישנה מדינה נפלאה , איטליה שמה . כידוע לכולנו , האיטלקים הם " ישראלים " לא קטנים , ואולי אפילו עולים עלינו בברבריות שלהם . ( למען הסר כל ספק , אני פשוט מאוהב טוטאלית במדינה הזו ) . פעם , מזמן , איזה איטלקי החליט שלא ממש מוצאות חן בעיניו הגזירות החדשות שהטילו הבוסים שלו . בצר לו , הוא פנה לאופציית עמיר פרץ הידועה לשמצה , ופתח בשביתה מוחלטת , שאת ממשיכותייה אנחנו נוהגים לכנות " שביתה איטלקית " . ציפי , תהיי כלבתא , ופשוט תפסיקי לקדם מכירות . עבדך הנאמן ביקש פעם העלאה במשכורת מהבוס שלו. הבוס חזר אלי עם תשובה שלילית . לא איש כברק יקבל לא כתשובה , ולכן , בכל הזדמנות שהייתה לו , טרח ברק להבהיר למשלם משכורתו שבלעדיו המשרד היה קורס . ברק היה כה נודניק , עד שהבוס לא יכל יותר , וברק קיבל את מבוקשו , והכל בא על מקומו בשלום..הללויה .

דן צ

New member
והיום ברק.......

יושב בבית מובטל לאחר פיטורים קשים????

ברק א.

New member
לא , תודה..

היום ברק יושב בבית , ומוצא את עצמו במצב של שכיר שקיבל העלאה ( היחיד מבין רבים ) כשהחברה מבצעת קיצוצים בבשר החי , ולא רק זה , אלא אף נשקלת מועמדותו לקידום..

אושר מ

New member
ראש גדול זה נורא נחמד

בבצפר. ראש גדול זה נורא נחמד, עם חברים. ראש גדול זה נורא נחמד, גם בעבודה. אני אהיה מהפכנית! את נהנת מקידום המכירות? את נהנית להיות עם ראש גדול? מפריע לך נורא שאת לא מקבלת על זה פיצוי? הרי כל הפואנטה בלהיות ראש גדול, היא לעשות ולא תמיד לקבל. (לתתתתתתתתתת, את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה אוהב.... זוכרת
) בקיצור, אם את נהנית מזה, תמשיכי. מה אכפת לך מהבוס? מי מקשיב להם בכלל? אם זה מפריע לך, אז תעשי מה שכולם פה אמרו. תהפכי לראש קטן. תבהירי לו שאת עושה את מה שאת מקבלת עבורו משכורת ושקידום מכירות זה לא חלק מהמשכורת שלך, ובא לציון גואל. אבל שוב, ראש גדול זה כיף, לא?

tsipi35

New member
לא יכולה להיות ראש קטן....

מה לעשות? בכל דבר. משקיעה את כל כולי בעבודה אבל באמת באמת באהבה רבה. שונאת לפעמים כשאת הקרדיט לוקחים אנשים אחרים, שאפילו לא טורחים להגיד מי באמת פעל לקידום העניין מאחורי הקלעים. נראה לי שמחר אני אלך לשים את כל הקלפים על השולחן.

אושר מ

New member
גם אופציה

ואני מזדהה איתך. אני גם לא אוהבת להיות ראש קטן. זו צרה צרורה אבל להיות ככה זה לא קל בכלל לפעמים.......

בילבלו אותך לגמרי, אה?

בגלובאלי, מסכימה אני עם עמיתיי שלהקטין ראש יכולה להיות אופציה, תלוי ביכולת המשחק שלך, ואת בעצמך מציינת שזו משימה קשה בשבילך. נדנוד הוא אופציה מצויינת, אם היא נעשית בתזמונים נכונים ובטונים הנכונים. אני, משום מה, מסכימה בעיקר לדעתו של ג´חנון (ולאו דווקא משום מעמדו הרם זה השבוע) ועם דעתו של תפוז לשלטון (איזה ניק בחרת לך) שאיומים/סחיטה רגשית היא העדיפה, וגם כאן את זקוקה לכשרון משחק מסוים. אבל לפני שאת מתחילה עם משחק ה"קיבלתי-הצעה-מצויינת-ממפעל-מתחרה-הרבה-יותר-כסף-שעות-מצויינות-ורכב-חברה", את צריכה להיות בטוחה במאה האחוזים שאת irreplaceable, יעני שהוא לא יכול להסתדר בלעדייך, ושברורה לו העובדה הנ"ל. אם זהו המצב, את צריכה להדליף (לא אליו ישירות, אלא למישהו שיודעת את שהמידע יגיע אליו תוך 10,2 שניות) שפנו אלייך, שהתקשרו אלייך, ששמעו עלייך ועל היכולות שלך, כמובן שהמידע יכלול גם את לבטייך, כי הרי את אוהבת את עבודתך, מעריכה את הבוס, וחשוב לך שבמקום העבודה יהיו יחסים אנושיים טובים וכבוד הדדי. בנוסף, עלייך להדליף שאם היית מקבלת את ההעלאה שהובטחה לך, לא היית אפילו שוקלת לקבל את ההצעה השניה, אבל כעת את מ ה ו ר ה ר ת משהו... אבל היות ואת נשמעת לי אישה אסרטיבית לחלוטין בעלת מזג חם ופיוזים קצרים, משוכנעני שמחר את תגשי אליו ותסבירי לו שהדג מפסיק להשתין, שהפרה לא רוצה להניק יותר, ושאם הדוד משה (את) לא מקבלת העלאה, את סוגרת את החווה !!!!!!

למעלה