הבוסית הקשוחה

אלמקס

New member
הבוסית הקשוחה ../images/Emo46.gif

היי רותי, מה העניינים? .
רציתי לשאות אותך לגבי הבוסית שלי. יש לי בוסית כבר כמה שנים (קוראים לה לילי) ויש ביננו מערכת יחסים מאד משונה, מצד אחד היא מאד קשוחה וקשה, אך כל הזמן ידעתי להוביל אותה לצד הרך שלה והאנושי שלה (שכמעט ואין לה...) אני חושב שמאד השפעתי עליה, כי ברגע שהייתי נעדר לכמה ימים מהעבודה, היא הייתה חוזרת להיות האישה הקשה והקשוחה. אני פשוט איזנתי אותה. כמו שמקרטני איזן את לנון.
היית רוצה לדעת מה הייתה רמת ההיכרות שלנו בגלגולים קודמים. יום מתוק, רונן

רותי 11

New member
אלמקס למה לכעוס?

הרי אם הבנת כבר את מהלך העניינים אתה יודע שאלה שמקשים עלינו להם אנחנו צריכים לומר הכי הרבה תודה כי הם מלמדים אותנו את השיעורים הכי קשים בחיים. חשבת על זה שגם היא מצד אחד איזנה אותך? חשבת על זה שהכל הוא דו צדדי ולא חד צדדי? אני רואה אישה - אני מנסה לקלוט אם זה אתה או היא, אישה לבושה באלגנטיות תמירה, - אוקי אנ ימקבלת שזה אתה, אישה מאוד בוטחת בעצמה ובאיך שהיא נראית, (ציינתי כבר שהיא נראית טוב?), את/ה רצית לפתח קריירה ובתקופה הזאת מעבר למזכירה אותי לא באמת יכולת להגיע למשהו, אבל וואלה נלחמת בשיניים, את וויתרת על הרבה דברים בחיים כדי להשיג את זה, חלק מהם זה זוגיות טובה וכמובן להיות אמא, שם היא הייתה הבוס שלך והיחסים ביניכם היו מאוד לא שגרתיים, מצד אחד הוא/היא העריץ אותך, מצד שני הוא/היא רדתה בך, מה שבאתם לעשות כאן זה בדיוק אותו דבר, רק בהיפוך מינים, כאן באמת באתם מצד אחד לאזן אחד את השני ולהזכיר אחד לשני את עניין המין(ג'נדר) , וגם להזכיר לך שיש לך יכולות וכבר נלחמת עליהם אבל לדעת לעשות את זה בלי וויתורים על החיים הפרטיים שלך.

אלמקס

New member
לרותי ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

היי רותי, אני ממש אבל ממש לא כועס.
להפך אני דיי מאושר בימים אלו,
הפנים הכועסות שבחרתי לנושא זה תיאור של הבוסית שלי שהיא כועסת... (וגם זה בהקצנה)
אני חייב שוב לשבח אותך על הכשרון שלך בתקשור. ובאיך שאת מבינה את הדברים ומפרשת אותם. פשוט מקסים! המידע שנתת לי הוא כל כך התחבר לי עם המצב הקיים. הבוסית שלי באמת הרבה פעמים הייתה מעירה על שעות העבודה המרובות שלי והייתה מנסה למשוך אותי כל הזמן לניהול זמן נכון שיקצר לי את שעות העבודה ויקנה לי חיים פרטיים מעבר לעבודה. האמת שלקח לי קצת זמן להפנים את זה, ורק בתקופה האחרונה (בשנה האחרונה) שיניתי את עניין הגישה שלי לקריירה (ועדיין הבאתי פחות או יותר את אותם תוצאות...) מה שהכי יפה, זה שאני עוזב אותה בעוד שבוע, וזה מתחבר לי טוב מאד עם מה שאמרת, כי בעצם השיעור שלי איתה הסתיים. תודה,
רונן סתם שאלה, ככה מסקרנות: הגלגול שראית: מאיזה תקופה הוא, ומאיזה מקום?

רותי 11

New member
לפי הבגדים - נראה שזה שנות

השלושים או משהו כזה נראה אירופה או משהו כזה. הכוונה מדינות מתקדמות.

אלמקס, הזכרת לי עכשיו משהו...

במקום העבודה האחרון שלי (היום אני בוסית של עצמי... בעצם יש לי בוסית: יפהפיה בת 3 ו-8 חודשים
... הבת שלי) נתקלתי, בזמן ההיריון, ביחס קשה נורא... שכאשר הגיע לשיאו (בגועליות) נתקפתי בצירים מוקדמים ואז התפוטרתי. זה קרה לפני כ-4 שנים. בחצי שנה האחרונה קרה שחלמתי חלום מאוד מציאותי: בו אני פוגשת את הבוס שהעליב אותי מאוד, והתנהג בצורה מאוד לא אנושית. חלמתי שאני נוסעת באוטו שלי, בעלי יושב לידי, ואני רואה את הבוס הזה מסמן לי עם היד לעצור. הוא ניגש לחלון, מסמן לי לפתוח אותו ואומר לי: "אני מקווה שאת לא כועסת עלי יותר, זה היה התפקיד שלי, לא יותר" ואתה יודע מה עניתי לו? עניתי לו ש"אני באמת לא כועסת. גם לי היה את החלק שלי. שנינו למדנו, הגיע הזמן להמשיך". התעוררתי ומאז אני לא מרגישה את כאב העלבון וחוסר האונים שהרגשתי מאז אותו מקרה. באיזשהו מקום, יש לי תחושה חזקה שבחלום ההוא תקשרתי עם נשמת האם שלו, ו"השלמנו" תוך הבנה שהיה כאן שיעור קוסמי
וסיימנו אותו

אלמקס

New member
ממש כיף לקרוא

היי דגנית, ממש כיף לקרוא ולראות שיש אנשים עם כזאת רמה של הבנה, הלוואי על כולם... אני חושב שאני כבר שם ואפילו ממזמן...(בלי קשר לפורום הזה...) אבל האנשים שמסביבי סוחבים על עצמם הרבה טינה לאנשים אחרים ממקרים דומים לאלו. ולא משתחררים מהם או מנסים להבין אותם. גם אחרי הרבה זמן... תשתדלי להגיב על כל הודעה שלי - כי אני ממש נהנה לקרוא אותם
רונן

../images/Emo140.gif תודה רבה!

כיף לקבל כזה פירגון
אשמח להגיב על ההודעות שלך - אבל רק אם יש לי משהו חכם להגיד
אני חושבת שהאנשים שמתקשים לשחרר את הטינה צריכים לעבור תהליך. התהליך שאני עברתי היה ארוך (יותר מ-3 שנים). גם אני סחבתי המון טינה וכעס הרבה זמן. המקרה האחרון, הקשה מכולם, הוא זה שלימד אותי (בדרך הקשה) לשחרר טינה. אני, למשל, מגדירה את עצמי כטיפוס שלוקח לו זמן להבין ולהבחין (אם כי אני משתפרת עם הזמן
). תמיד יש ארוע חדש שצריך ללמוד איך "לעכל" אותו - והדברים (לפחות במימד הזה) לא תמיד ברורים ולכן התהליך הזה (ויש לזה יתרונות רבים למרות הקושי).

למעלה