הבונבון השמנמנון

inb10

New member
הבונבון השמנמנון

התהפך היום!! אני לא מבינה את זה שאומרים שבילד השני מתרגשים פחות מדברים כאלה, זה כל כך לא נכון. הוא עשה את זה כל כך יפה, באלגנטיות, כאילו שהוא מבין שאמא רוצה ליתחיל להיות פעיל (אני מודה, הציפיות שלי גבוהות, מה לעשות שאחותו הבכורה התחילה להתהפך ולזחול כבר בגיל 4 חודשים...). זה נשמע לא משהו, אני יודעת (כל עניין הציפיות), פשוט, אני צריכה לחזור לעבודה עוד חודש ושבוע ורשמתי אותו כבר בעוד שלושה שבועות למעון... ויהיה לי קצת יותר קל להכניס אותו לשם אם הוא יתחיל קצת להיות פעיל...קצת... אני יודעת שיכול להיות ששם הוא יתחיל וווידאתי איתם שהם לא שמים תינוקות שלא זוחלים בלול וזהו, דיברתי עם מנהלת המעון, והיא אמרה שיש להם כדורי פיזיו, ששמים אותם על משטחים, שיש להם תיבות פעילות, כמובן שגם ראיתי הכל, אבל בכל זאת... אוף זה יהיה קשה לחזור לעבודה, אני כותבת עכשיו וחושבת איך זה יהיה לא לראות את החיוך שלו במשך חמישה ימים בשבוע עד ארבע. גם לבת שלי אני עדיין מתגעגעת במשך היום כשהיא במעון... (שנתיים וארבע). אם הייתי יכולה, הייתי מדביקה אותם אליי... וואו, איזו השתפכות :) שבוע טוב

your simba

New member
היי! ../images/Emo13.gif

איזה כייפ לראות אותם מתהפכים??? גם שלי התחיל להתהפך בכייפ וזה פשוט תענוג לעיניים..... מה שלומכם?

inb10

New member
היי היי

הוא לא מתהפך כל הזמן העצלן הקטן :) ... הוא התהפך כמה פעמים כבר בגיל חודשיים ועוד פעם שנראתה לי יותר מכוונת בגיל ארבעה חודשים, ועכשיו לא בא לו... הוא בקטע של להיאבק עם המזרן/ משטח/ שמיכה... וחבל כי הוא מרים ראש כל כך יפה, וגם מצליח לזוז ולהסתובב (כמובן תןך כדי ההתאבקויות והקיטורים). כמו שכתבתי, אני אוטוטו מכניסה אותו למעון, וכמה שקשה לי עם זה, יכול להיות שזה יפתח אותו מאוד, כי תינוקות וילדים לומדים הכי טוב מתינוקות וילדים אחרים, לא חשוב כמה התעמלות ותרגילים אני אעשה לו, כשהוא יראה תינוקות אחרים זוחלים ומתהפכים זה בטח יתרום לו יותר... בינתיים אני נותנת לו לקטר על המזרון, לא מוותרת לו עם כל ציוץ... מה איתך? איך זה הולך שם בקנדה מבחינת חופשת לידה?

inb10

New member
היי היי

הוא לא מתהפך כל הזמן העצלן הקטן :) ... הוא התהפך כמה פעמים כבר בגיל חודשיים ועוד פעם שנראתה לי יותר מכוונת בגיל ארבעה חודשים, ועכשיו לא בא לו... הוא בקטע של להיאבק עם המזרן/ משטח/ שמיכה... וחבל כי הוא מרים ראש כל כך יפה, וגם מצליח לזוז ולהסתובב (כמובן תןך כדי ההתאבקויות והקיטורים). כמו שכתבתי, אני אוטוטו מכניסה אותו למעון, וכמה שקשה לי עם זה, יכול להיות שזה יפתח אותו מאוד, כי תינוקות וילדים לומדים הכי טוב מתינוקות וילדים אחרים, לא חשוב כמה התעמלות ותרגילים אני אעשה לו, כשהוא יראה תינוקות אחרים זוחלים ומתהפכים זה בטח יתרום לו יותר... בינתיים אני נותנת לו לקטר על המזרון, לא מוותרת לו עם כל ציוץ... מה איתך? איך זה הולך שם בקנדה מבחינת חופשת לידה?

your simba

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גם שלי לא מתהפך כל הזמן....הוא אוהבת להתהפך בבקרים אחרי שנת לילה כשהוא מוכן ומזומן לאכול. עד עכשיו הוא ישן איתי במיטה ואתמול שמתי אותו לישון במיטה שלו בפעם הראשונה והוא ישן בלי בעיות! כל כך פחדתי שהוא לא יאהב ויבכה אבל כלום! מכיוון שאני סטודנטית, אין לי חופשת לידה

למעלה