הבום הגדול

mrgal

New member
הבום הגדול

שלום לכולם. היום נודע לי שאני "חולה" סוכרת. מבקש את עזרת המשתתפים בפורום איך להתחיל את השינוי בדרכי החיים. מעונין ללמוד מהנסיון שלכם איך לעשות את המעבר נקי ככל האפשר. ענין אחר: רופאת הצשפחה שלי מעוניינת להתחיל עם כדורים, אני מנסה לדחות את הקץ. חכם או טיפשי. תודה מראש ןיום טוב לכולכם

בקשר לכדורים

בקשר לדחיית הקץ אז אם אתה באמת סוג 2 שזקוק לכדורים לדברי הרופאה זה חובה לך להתחיל את הטיפול באופן מיידי בהצלחה לך והסתגלות מהירה

mrgal

New member
מהם הסוגים השונים

קיבלתי רל את ההודעה על תוצאות הבדיקות. אין לי מוסג מה זה סוג אחד או סוג 2? מה לשאו את הרופא? הצילו!!!!!!!!! בזה הרגע אני ממש מתוסכך. הראש אומר שאפשר להסתגל אבל הנפש אומרת החיים לא יראו אותו דבר

ישנם שני סוגים

סוג 1 זוהי סכרת התלויה באינסולין ,כלומר הגוף מסיב כלשהיא תקף את עצמו ואינו מייצר יותר אינסולין ולכן צריך ההזרמת אינסולין מבחוץ. משטר אינסולין צמוד עם בדיקות כל הזמן ומעקב סוג 2 סכרת שבה נפגעה יכולת האינסולין לתפקד טוב או שהגוף לא מצליח להפעיל טוב את הקולטנים שהם קולטים את הסוכר ומכניסים אותו לתאים . בסכרת זו ישנם טיפולים שונים, החל מדיאטה להורדת כמות הסוכר באוכל , כדורים ועד תוספת של אינסולין לעזרה נוספת לאזן את הסוכר . אתה צריך לשאול את הרופאה לגבי הסוג שלך, אם היא רופאה טובה ודיברה איתך על כדורים אז זה כנראה סוג 2 . דבר איתה יותר לקבל פרטים כדי שלא תישאר באויר, אתה צריך לדעת מה מצבך שתוכל לטפל בעצמך כיאות. בהצלחה

למרגל ../images/Emo141.gif

אתה סוג 2, רוב הסכויים בגלל העניין של הכדורים. שם המשחק כאן הוא איזון. איזון משיגים ע"י תרופות, תזונה נכונה, ספורט, וגם שלווה. אם אתה בעודף משקל, אז ירידה במשקל תשפר באופן משמעותי את רמות הסוכר שלך. התרופות יש להם תופעות לוואי בטווח הרחוק מאוד, כך שאם אתה מסוגל להכנס למשטר של דייטה וספורט, אז יש סיכויים טובים שאפשר לדחות את הכדורים בכמה זמן. השאלה, האם תעשה דייטה וספורט ???????? אך אתה יודע, שהנסיון שלך הצליח ואתה מאוזן ???????? אתה תרכוש גלוקומטר, ואתה תמדוד כל יום בבוקר לפני ארוחת הבוקר, את רמת הסוכר, ואם התוצאות טובות, סימן שמה שאתה עושה כרגע, דייטה וספורט, עובד. תידע את הרופאה שאתה הולך לעשות כך, ותרשום את התוצאות על נייר, ותגיע אליה אחרי שבועיים עם מדידות של 14 ימים. ואז תחליטו מה לעשות. אח"כ אחרי שהגעת לאזה סדר בחיים שלך, אז תוכל לעשות גלוקומטר פעם ביומיים או פעם בשלושה ימים. אבל, שלב ראשון, על כל מקרה, עם תרופות או בלי תרופות, מנסיון שלי, תדאג שיהיה גלוקומטר בבית. שיהיה בהצלחה.

אטל81

New member
שלום

הייMRGAL, WELLCOME TO THE CLUB.
חבר שלי חולה בסכרת כבר 5 חודשים. ובתור טיפול ראשוני נתנו לו להזריק קודם אינסולין. הוא היה חולם לקבל תרופות במקום להזריק. היית מעדיף להזריק כל היום במקום לקבל תרופות? .

יפיופי

New member
ברוך הבא

אמרו לך כבר הכל, ואני מוסיפה אם העניין יכול להסתדר עם ירידה במשקל וספורט. ואתה בעל משמעת עצמית גבוה, כך צ'אנס. אני לצערי לא הצלחתי (פשוט שילוב של עצלנות ואהבה לאוכל) אבל שוב תתיעץ עם הרופא . בהצלחה

למעלה