הבול הראשון של קק"ל

wimpi

New member
הבול הראשון של קק"ל

היי האם זהו הראשון? תודה וסוף שבוע נעים?

python 4

New member
ובכן, בתור מומחה קק"ל בפורום (חי)

הנה בול קק"ל הראשון, מתוך אתר קק"ל. מגן דוד כחול על רקע לבן, עם 'ציון' ברקע. אגב זה נכון שעד היום יצאו 4200 בולי קק"ל? זה יותר מבולי הונגריה וישראל יחד.

wimpi

New member
בול קק"ל

היי ככול שידוע לי הבול הראשון הונפק ב-1902, עוד לפני סימן הלוגו הנוכחי לגבי שאר הבולים, דרך טובה לתרומה חוקית.... לילה טוב מתן

cohen chaim1

New member
מנצל"ש חרסינה רוסית

הכתובת על דופן הכלי פירושה: נקניקיה חמה. הכתובת עם סמל היצרן בתחתית הכלי פירושה: ביח"ר מ.ס. קוזנייצוב התרגום באדיבותה של אספנית עתיקות ילידת רוסיה שהראתה לי ספל שבתחתיתו אותה החותמת עם כתובת קצת יותר מפורטת, אלא שהיא קצת מטושטשת וקשה להבינה. עכ"פ היצרן ידוע ומפורסם בין יצרני כלי הרסינה ברוסיה עוד מהמאה ה-19.

wimpi

New member
חרסינה רוסית

תודה על האינפורמציה הנוספת לצערי לא אוכל להנות מהכלי...צמחוני מגיל 8 שבת שקטה ונעימה מתן

wimpi צמחוני מגיל 8 ../images/Emo35.gif

האם ידוע לך שווימפי זו רשת ההמבורגרים
שהיתה לנו בארץ בשנות ה-70 לפני כל הבורגרים למיניהם, סימן ההכר למקומות שמכרו ווימפי היו פסי האדום לבן. ואם אני זוכרת נכון, גם בפופאי היתה דמות בשם ווימפי עם המבורגר בלחמניה. אז.... צמחוני, אתה עוד רוצה להקרא ווימפי
תחשוב על זה

wimpi

New member
תגובתו של הצמחוני...

בוקר טוב אלונה למהדרין ווימפי הוא שמה של כלבתי ז"ל שכרגע רודפת אחרי ארנבים עם כנפיים..היא עושה זאת כבר 4 שנים. כגורה היא נראתה כך . באשר לאכילת בשר... הדבר הבשרי היחידי שאני אוכל הוא את עצביה של חברתי ...לטענתה (והיא מאשרת). היום אדום לבן משמע: אין חנייה?...למחשבה... אני מקווה שלא יתברר בעתיד שהבשר שאתם!! אוכלים, מקורו לא המקור כמו בסרט "שמש ירוקה" (רמז - עם צ'רלסטון אסטון). יום מלבב וטיול בשמש תמיד כיף
מתן

קיפקף

New member
גם אני אוכל פרות

אוכל רק פרות. פרות הכי טוב. ומה פרות אוכלות ? עשב הכי טוב ועשב זה צמחוני צמחוני זה הכי טוב .... אז גם אני צמחוני. אוכל רק פרות. הכי טוב פרות.

wimpi

New member
בולים של כלבים

היי טבעולית
יש לי שלושה בולים של כלבי צייד מרומניה..רוצה אותם? אני לא צריך ביי מתן

S i r i u s

New member
בטח שאני רוצה אותם!../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

אתה בטוח שאתה לא צריך אותם?

wimpi

New member
בולים..

היי אין לי צורך בהם..הם שלך רק אימרי לי להיכן לשלוח אותם ביי מתן

tuviar

New member
קקל

לא זה לא בול קקל הראשון לראשון יש כתובית שלjuediiscen national fond והודפס בוינה אים שובלים בצד למדינות האלה a1 amrica b1 bulgaria dd germany dk denemark וכן יצאו במצרים צרפת יוון הולנד איטליה אסטרו הונגריה רוסיה רומיה ספרד ד אפריקה שודי נורוגיה סרביה תורכיה

למעלה