הנה בול קק"ל הראשון, מתוך אתר קק"ל. מגן דוד כחול על רקע לבן, עם 'ציון' ברקע. אגב זה נכון שעד היום יצאו 4200 בולי קק"ל? זה יותר מבולי הונגריה וישראל יחד.
הכתובת על דופן הכלי פירושה: נקניקיה חמה. הכתובת עם סמל היצרן בתחתית הכלי פירושה: ביח"ר מ.ס. קוזנייצוב התרגום באדיבותה של אספנית עתיקות ילידת רוסיה שהראתה לי ספל שבתחתיתו אותה החותמת עם כתובת קצת יותר מפורטת, אלא שהיא קצת מטושטשת וקשה להבינה. עכ"פ היצרן ידוע ומפורסם בין יצרני כלי הרסינה ברוסיה עוד מהמאה ה-19.
שהיתה לנו בארץ בשנות ה-70 לפני כל הבורגרים למיניהם, סימן ההכר למקומות שמכרו ווימפי היו פסי האדום לבן. ואם אני זוכרת נכון, גם בפופאי היתה דמות בשם ווימפי עם המבורגר בלחמניה. אז.... צמחוני, אתה עוד רוצה להקרא ווימפי
בוקר טוב אלונה למהדרין ווימפי הוא שמה של כלבתי ז"ל שכרגע רודפת אחרי ארנבים עם כנפיים..היא עושה זאת כבר 4 שנים. כגורה היא נראתה כך . באשר לאכילת בשר... הדבר הבשרי היחידי שאני אוכל הוא את עצביה של חברתי ...לטענתה (והיא מאשרת). היום אדום לבן משמע: אין חנייה?...למחשבה... אני מקווה שלא יתברר בעתיד שהבשר שאתם!! אוכלים, מקורו לא המקור כמו בסרט "שמש ירוקה" (רמז - עם צ'רלסטון אסטון). יום מלבב וטיול בשמש תמיד כיף
לא זה לא בול קקל הראשון לראשון יש כתובית שלjuediiscen national fond והודפס בוינה אים שובלים בצד למדינות האלה a1 amrica b1 bulgaria dd germany dk denemark וכן יצאו במצרים צרפת יוון הולנד איטליה אסטרו הונגריה רוסיה רומיה ספרד ד אפריקה שודי נורוגיה סרביה תורכיה